• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Sadece bir konuyu merak ettim, böyle bir insan görünümlü canavarı baba yapma motivasyonunuz nedir? Neden yani? Bu kadar kavga, gürültülü bir ortamda büyüsün diye mi?

İşe girmenizede izin vermez çünkü ona bağımlı olmanızı ister. Annenize göndermez ki zaten bu dünyanın hatta evrenin en saçma şeyi yok böyle bir hakkı. Siz genede bu adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz.

Ayrıca size maddi anlamda destek olmalı. Tabiki sizin ihtiyaçlarınızı görecek, para da verecek.

Allah akıl fikir versin.

Ben olsam boşanır hayatımın geri kalanı zayi etmezdim.

Sizi itiyor yani şiddette var? Bir de yeni evli birinin sürekli 2 3 gün ailesine kalmaya gitmesi de bana aşırı geldi

Sizi itiyor yani şiddette var? Bir de yeni evli birinin sürekli 2 3 gün ailesine kalmaya gitmesi de bana aşırı geldi
adamdan kesinlikle boşanmalı ama bende bu kısmı kimsenin görmemesine şaşırdım çünkü sadece aileye gidince böyle oluyor tarzında bir şey yazmış konu sahibi. Aynı şehirdeki ailede evlenildikten sonra sürekli iki üç gün kalmaya gitmekte çok sağlıklı değil adam zaten sağlıklı değil

Birde 9 yıldır beraberiz 9 aydır da evliyiz
Hiç şaşmaz mı bu durum. Çok ilginç ya. Uzun süreli ilişki yaşayıp evlenenler çok kısa sürede boşanıyor. Sanırım çok uzun yıllarımı harcadım, sabredeyim, evlenince geçer modu falan açılıyor heralde.

Korunmayı bıraktıgımız ilk ay istemiyordu zaten cok mu lazım cocuk gibi kelimeler kullandı 2. Ay kimyasal oldugunda doğuma yakın taşınırız bebek odası yaparız gibi bişey dedim suanki ev kücük bana şey demişti insallah düşer :)
Kesinlikle boşanmalısın üstüne konuşulacak daha hiç bir şey yok.

Evlilik böyle bir şey değil. Olmayan bir şeyi oldurmaya çalışmayın daha fazla. Evliliğin ilk yılları hele hele çocuksuz zamanları sorunsuz çiçek gibi geçer, geçmeli.
Çocuk iyi evliliği bile zorlayan bir şey kötü evliliği çocuk iyileştirmez. Sakın çocukla düzelir sanıp kendinize de çocuğa da yazık etmeyin.
Çocuksuz kurtulmak varken başınıza dert alırsınız

Çocuk yapmayın sakın. Siz şu anda çocuksuz olarak ona karşı ne kadar özgür olduğunuzu farkedemiyorsunuz. Cocuk sonsuza kadar eşinizle iletişimi gerektirir ve çocugunuza yazık olur

Konunuz ve yorumlarınız gerçekten moral bozucu. Bu adam size o evi hiç eviniz gibi hissettirmemiş, sizi bir sığıntı gibi yaşatmış. Bir de şunu söyleyeyim erkekler bir kere özensiz davranmaya başladı mı asla eskisi gibi olmuyorlar, o kırılma noktasına siz daha sevgili/nişanlıyken gelmişsiniz bundan sonra ne olursa olsun o adam ilişkinin ilk zamanları gibi olmaz. Ailenize gitmeniz sadece basit bir bahanesi o zaten sizden sinir çıkarmak istiyor, sizi yok saymak istiyor, cebinize beş kuruş koymuyor. Düşünün 4-5 senelik evli olduğunuzu hala beş kuruşunuz yok eşyalarınız eskidi falan, aileniz mi eşya alacak size? O zaman neden evlendiniz ki karın tokluğuna kölelik için mi? Aileniz sizin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak siz de bir tabak yemek için eşinizin bütün ihtiyaçlarını karşılayacaksınız.. ne irite edici böyle bakınca değil mi? Kedinizi bile yanınıza alamamışsınız istediğiniz halde. Bu adam neden bu kıymetli de siz bu kadar kıymetsizsiniz bu ilişkide? Boşandıktan sonra da bu dengelere odaklanmanızı öneririm yoksa yine benzer hataları yaparsınız.

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Bu adamlar ne saniyo anlamiorm kendileri ana babadan biz agac kavugundan mi ciktik. Ailenizle sorun da yasamamis ustelik. Siz neden hic sert bir tepki vermedinizki bu konuda? Ben yazin anneme giderim iki hafta kalirim oglumla (yazlik yerde evi) tatil yaparim esim isten firsat buldukca yanimiza gelir kalir. Yada o koye gtmek istediginde (koy cok uzak 1 gunluk yol) kimi ben gtmek istemem tek gider gelir. Ne ben ona laf edebilirim ne o bana. Ustelik sizinki adil davranmiyor. Tamam bz de haftada 1 gideriz ziyarete onun ailesine, benim aileme ben tek de giderim arada esim de gelir. Hic bi zaman gittim diye yada kaldim diye surat asmaz. Bunu yapsaydi tepkim cok buyuk olurdu. Siz alttan aldiginiz icin ailenize gtmeniz lux olmus onun nazarinda. Evlenince cekidek aile kutukten silinsin istedi heralde. Maddi konuya gelirsek calismiyorsaniz tabiki o karslycak masraflarinizi. Ben ailemden para istesem kan cikardi heralde ben neciyim burda diye. Bu da cok buyuk problem.

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Öncelikle durumunuza çok üzüldüm ama bir yandan da ailenizin size destek çıkmasına çok sevindim bence sakın bu evliliğe çocuk yapmayın eşiniz ruh hastası biri önceden farkedip hiç evlenmemeni gerekirdi böyle hasta birisi ile güzel ömrünüzü çürütmeyin annenizin evine dönün ayrı daha çok mutlu olursunuz daha iyileri karşınıza çıkar böyle huzursuz yaşanmaz sizi çürütür

Eşiniz berbat biri onda hemfikiriz ama siz de ailenizden kopamamış evlilik olgunluğuna erişememiş birisiniz,
boşanın ve işe girin arkadaşlarınızla kahve içerken anne babanıza ya da herhangi birine muhtaç olmayın önce, sonrası sonra.

O sizin ailenize böyle yapıyorsa sizde onun ailesi için aynısını yapacaksınız. Ne bir eksik ne bir fazla! Ayrıca böyle bir evlilikten inanın hiçbir şey olmaz bir gününüzü dahi ziyan etmeyin derim.

annenlerle sorunu nedir? aman dıyorum çoçuk yapma aman kardeşim sakınnn bu adamla bağlantını asla koparamazsın

Bakin cocuk konusuna deginmek istiyorum.bunu iliskisi oturmus oturmamis, annelik sevdasi olan yada evliligi kurtarmak adina cocuk dusunen tum kadinlar icin yaziyorum.

Cocuk cok guzel evet sevgisi muhtesem.AMA evliligi ilk yillarinda cok yipratan bir surec.uykusuzluk bebekli hayata adaptasyon.sorumluluklarin yeterince cizilememesi, anne ustundeki yuk, babanin babalik gorevlerini zamanla algilamasi...yani demem oki olan evliligi bile yilabilecek potaniyele sahip.ben ve esim sakin iki bireyiz.4. yilimizda bebek sahibi olduk.cok iyi anlasan iki ciftiz ama ilk aylar ettigimiz kavgalari biz biliyoruz.e uyksuuzluk falan zaten insanin ruh halini asiri yipratiyor.sabah 4 de uyanan bebegimiz yuzunden esimle suan gergin iki top gibiyiz mesela🤣🤣🤣
Boyle agresif bir adamla , aileden kopamamis aiel olamamis bir adamla yapacaginiz cocuk sizi depresyona surukler.birakin evliligi..
Burda kadinlarin(annelerin) cocukla ilgili henuz anne olmayanlari uyarma sebebi bu! Yapmayin etmeyin cocuga ve size yazik...

Nişanlıyken de böyleydi bu arada işin içine küfür de girince nişan atmak icin ailesiyle konustum kendisiyle asla iletişime geçemiyorduk cünkü asla yanaşmadılar biliyorlardı oğullarının ne halt oldugunu
Niye evlendiniz? Nişanlı iken ana avrat düz giden adam evlenince sizi pamuklara Sarar mı sandınız,yoooo size resmen hayvan muamelesi yapıyor sizde inatla bu leşe çocuk doğurma derdindesiniz,çocuk olunca herşey daha kötü olacak analığınıza, beceriksiz olduğunuza kadar kadınlığınıza dil uzatacak

Korunmayı bıraktıgımız ilk ay istemiyordu zaten cok mu lazım cocuk gibi kelimeler kullandı 2. Ay kimyasal oldugunda doğuma yakın taşınırız bebek odası yaparız gibi bişey dedim suanki ev kücük bana şey demişti insallah düşer :)
Kendi evladı için bunu düşünen biri size hiç üzülmez maalesef.
Her seyin farkındasınız çok bişey yazmayacağım o yüzden. Neden bile bile hep daha ileriye gitmeyi deniyorsunuz. Nişan atmayıp evlenmek, evlilik oturmamışken cocuk yapmak bunlar sizi bağlayıcı seylere dönüşecek ve ileride bütün yükü siz cekeceksiniz gibi duruyor.

Back
X