• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.

Bu söz olmadı şimdi,seks yapan erkekler sapıkmı okuyor yani..

Adam işten yorgunda gelse eşiyle beraber olmak istemesi kafasındaki cinsellikmi acaba sevgi yi unuttunuz herhalde...

Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.

az once yazdım sonra sıldım
yıllar gecınce bende eskı kocamı erkek gıbı gormemeye basladım saldıkca saldım
o aramadı bende aramadım bıraktım hele son 1.5 sene tamamen lafı sozu gecmedı aramızda 3.seneye girecekken bebegımız tüp bebek yontemıyle oldu(naska sebeblerden oturu) sonra baska bır kadından oturu terk edıldım

ınsanlar yapamaya bılır evet ama sevısırler bırbırlerınden kopmazlar bunu bende cok duydum ama ınanmadım
artık ınanıyorum

sımdı 2.5 aydır evlıyım
zor oldu gecmısın hayal kırıklıgıyla bunu yapabılecegımede hcı ınanmadım ama oldu 2.5aydırda kadın oldugumun farkına vardım

buarada kocam sapık dıye kategorıze ettıgınız topluluktan olabılır
ha bırde unutmadan aramızdakı tek fark sorun bende değildi , sonrasında yüzdeye vuracak olursak %20 bendedır hatanın ben cok doktora gıttım ancak kendısı hıc gıtmedı sonra ben ısın pesını bıraktım...

sızde doktora gıtmeyerek sureklı reddererek ve hıc sevısmeyerek vajınısmus dolaylarından ıs cıkmıs artık son sansınızdır ya doktora gıdersınız yada sona adım adım degıl kosarak yaklasırsınız bu ısler boyledır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açıldığından beri hala aynı sorunu yaşıyorsunuz yazdığınıza göre.
Bunun için şuana kadar ne yaptınız bu sorunu çözmek için ?
Bir uzman desteğine başvurdunuz mu ?

Sorumu yinelemek istedim, cevaplarsanız sevinirim.

Sadece sapık insanlar cinssellik istemez kedicik.
Her evlilikte olması gereken neyse sizinkidede o olması gerekiyor.
Sadece sarılarak, ya da konuşarak sorunu zamana bırakmak kısa bir süre için geçerlidir.
Eğer bir yıl geçmişse eşiniz ya da siz bir çözüm aramıyorsanız sizin görmediğiniz/görmek istemediğiniz şekilde ilerliyordur hayat.

Toparlanmalısınız ve bir çözüm aramalısınız.
Bir yıl içinde bu soruna çözüm bulamadıysanız uzman desteği almanız gerekiyor.
Doktora gitmeme ne gerek var diye soruyorsunuz ama daha iki aylıkken bunun sorun olduğunu bilip paylaşmışsınız.
Bu tezatlığa kendiniz düşüyorsunuz.

Eşiniz ya da siz bu soruna çözüm aramak yerine bir yıl boyunca sadece susmayı deniyorsanız samimi olmadığınızı düşünüyorum.

Ya sizin açıklamadığınız bazı eksik durumlar var ya da bu konuda doğruları yazmıyorsunuz.

Evlenmeden önce kendinizi hazırlamanız gerekiyordu.. Reddedilmek kötü bir şey adamı soğutmuşsunuz,haklı... Bence de doktora gidin konuşun bir sorun mu var diye..Ki var.. Yoksa insan aşık olup evlendiği kişiyi arzulamaz mı istemez mi... :19:

eşiniz,ne umutla evlenmiş hayal kırıklığı yaşamış..En azından sevişirdiniz,tam birleşme olmazdı ama oraya gelene kadar bir sürü şey var.. :17:

Fazla naz aşık usandırırmış o hesap... :ssz:

ne alakası var sapıklıkla bu işin hepimizin eşleri çalışıyor ama beraber de oluyor bence sizin ilişkinizde sorun sadece kendinizde değil eşinizde bu durumu kabullenmiş cinsellik olmadan evlilik yarımdır bence ...

evet akillarinda TEK cinsellik varsa sapiklik bana gore,

:) Buradaki kimse evlilik cinsellikten ibarettir demiyor, herkes evlilikte cinsellik önemli bir yerdedir diyoruz.
Devamlı aklında cinsellik varsa kişinin bu elbette farklı isimlerle nitelendirilebilinir, aynı zamanda bu durum aklında hiçbir zaman cinsellik olmayan özellikle evli kişilerde de çeşitli şekillerde isimlendirilir.

:) Buradaki kimse evlilik cinsellikten ibarettir demiyor, herkes evlilikte cinsellik önemli bir yerdedir diyor.
Devamlı aklında cinsellik varsa kişinin bu elbette farklı isimlerle nitelendirilebilinir, aynı zamanda bu durum aklında hiçbir zaman cinsellik olmayan özellikle evli kişilerde de çeşitli şekillerde isimlendirilir.

Son düzenleme:

Cinsellik ihtiyaç hiyerarşisinde en temeldedir.. Yemek yemek su içmek uyumak gibi... Cinsellik gibi çiftleri birbirine bağlayan,ilişkiyi özel kılan ve aile kurmanın yolu olan güzelliği kafanızda o kadar büyütüp farklı yerlere çekmişsiniz ki ciddi sorun olduğu buradan belli...

eşinizle kardeş olmaktan veya yakın arkadaş olmaktan farkınız nasıl oluşacak???

Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?

diğer kısımları bilmem ama korkmana rağmen ona yaklaşıyorsan eğer istemeden de olsa korktuğunu belli edecek mimikler, refleksler kullanıyorsundur.
Ve eşin bu durumdan haklı olarak rahatsızlık duyuyordur.
Sonuçta aylar geçmesine rağmen hala korkuyor olman onu rahatsız eder, üstelik bir çaresine de bakmıyorsun."Doktor ne yapacak ki?" diye ezbere konuşuyorsun.

Burda bi çok arkadaşımızı okuyoruz "eşim bana fazla yanaşmıyor, moralim çok bozuk" vs..
Bu kadın için üzerine örtü çekilebilecek bişey ama erkek için değil.
Bariz EŞİNLE, KOCANLA, SEVDİĞİN ADAMLA birlikte olmak istemiyorsun.Bundan daha can yakıcı ne olabilir ki?
Bence hiç vakit kaybetmeden ya ailenden yakın birileriyle paylaş ya da doktora görün.
Yoksa yakında başlar aldatmalar falan..
Hangi erkek dayanabilir ki?

ama 1 senedir beraber olmayan bir erkegin aklında sadece cinsellik olmalı bence normali bu olmaması normal degil aslında

Sapıklık ve cinselliğin dahası evliliğin ne alakası var?
Sizin evliliğiniz ev arkadaşlığına dönmüş farkında mısınız?
Birbirinize ne işve ne cilve yapıyorsunuz.
Yatıyorsunuz kalkıyorsunuz işe gidiyorsunuz.
E hani nerede bu evlilikteki heyecan? Yok...
Dahası siz o heyecana sapıklık diyorsunuz.:44: Sanırım önce kafanızdaki düşünceleri değişmelisiniz... :34:

Eşinizz gerçekten iyi dayanmış..NE kadar da anlayışlıymış maşallah yani....:27:

ben kocama dokunup sarıldığımda onu istiyorum oda beni biz sapığız demekki. arkadaşım sen anlamak istemiyorsun.
burda insanlar diyor ki birlikte olamayabilirsin evet bir sorun var ama bu sevişmenize engel değil birbirinize dokunup öpmenize engel değil. ama sen kendini tamamiyle soyutlamışsın eşine karşı işte tamda bu durumdan dolayı evlilik sakata gidiyor diyolarlar burda :34:

bak işte o zaman sapık damgasını vurur eşine adam belli edemiyordur belkide bu düşüncelerini bildiği için...

hergun bir erkegin esini arzulaması istemesi sapıklık olmazki sapıklık denilen sey etrafdaki kadına kıza sulanır falanda tamam..esi bircok seyi kendi icinde yasıyor belli ama bunca zamandır sesini cıkarmıyorsa o adam cidden ya cok seviyor ve onu bekliyor ki baya sabırlıymıs derim yani yada umudu kesti :31:

Son düzenleme:
sizin durumunuz düşündüğünüz gibi basit değil bana göre, birsürü hastalık duyuyoruz vaji,kist vs vs bunlar olabilir ama insan neden kardeş gibi uyur ki birşe yapmanız şart değil insan eşine dokunmayı sarılmayı oynaşmayı istemezmi yahu. doktora görünmeniz şart eşinizle birlikte, hem doktora bunun için gitmek sapıklık değil merak etmeyin yoksa isimleri sapık doktoru olurdu değil mi ?

İki ay geçince konu açmışsınız. Konunuzun üzerinden bir ay geçince yine konunuzu yinelemişsiniz.
Şimdi bir yıl dolmuş ve yine siz yinelemişsiniz konunuzu.
Bu durumda sizde sapık mı olmuş oluyorsunuz ?

Bir önceki msj.ımda da yazdığım gibi ya eksik birşeyler yazıyorsunuz ya doğru değil yazdıklarınız..
Bir sorun varsa normal insanlar gibi çözüm arar çiftler. Siz bu konuda ne yapacağınızı bilmiyorsanız eşinizde mi bilmiyor ?

hergun bir erkegin esini arzulaması istemesi sapıklık olmazki sapıklık denilen sey etrafdaki kadına kıza sulanır falanda tamam..esi bircok seyi kendi icinde yasıyor belli ama bunca zamandır sesini cıkarmıyorsa o adam cidden ya cok seviyor ve onu bekliyor ki baya sabırlıymıs derim yani yada umudu kesti :31:

Arkadaşın dediği akıllarında tek cinsellik olan sapık oluyor..

Yoksa kadına kıza sulanan erkeklerden bahsetmiyor

Back
X