• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

koskoca 1 yıl nasıl istemezsin ihityac duymazsın. cumartesi günü evleniyorum kısmetse bende o duyguyu hiç yaşamadım ama o gün gelsin diye dört gözle bekliyoruz ikimizde:52:

oooo dugun var demekki hayirli olsunn canimmm..omur boyu mutluluklarr.korkunun ecele faydasi yok .en sonunda olacak birsey kendinizi SIKMAYIN rahat olun ve o anki heyecani yasayin inanin korku yok olur o anda..ALLAH yardimciniz olsunnnnn:17:

oooo dugun var demekki hayirli olsunn canimmm..omur boyu mutluluklarr.korkunun ecele faydasi yok .en sonunda olacak birsey kendinizi SIKMAYIN rahat olun ve o anki heyecani yasayin inanin korku yok olur o anda..ALLAH yardimciniz olsunnnnn:17:

amin inşallah sağol:71: korku yok zaten çok şükür

Ayyy kizlarr cok fenasinizz.dogru vallla hemen geciyo oluncada esiniz hep yorgunum diyi siz istiyo oluyosunuz:D

Bu sorun en önemli boşanma sebeplerinden biliyorsunuzdur umarım.
Evleneceğim, kocam bana 1 yıl elini sürmeyecek, bir ilişki olmayacak.
Yok artık:53:

Dünya düzeni böyle, tek sizin mi canınız acıyor anlamadım ki ben!
E bunun doğurması ne olacak o zaman?
Sizin yerinizde olsaydım birgün alırdım sakinleştiricileri şimdi olmazsa asla diye bu deneyimi yaşardım.
Canınızı almayacaklar bilakis can katacaklar, bir sakin olun Allah Allah...

bir erkeği eve bağlamak kadının elinde
hani atalarımız demiş ya sokakta hanım mutfakta aşçı yatak odasında ... olacaksın diye

Back
X