• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Kamyon süpermiş yawww,
bence kardeşte isteksizlik var.

Bunun adı isteksizlik olamaz.
Konu sahibi bence kadın olduğunun yani bir cinsiyeti olduğunun farkında değil, doğa döngüsüne karşı tutum sergiliyor.
Kk da duymadığım bir bu kalmıştı 'acıyacak, kamyon çarpacak' korkusu, ne kıymetli canlar varmış dünyada maşallah.

Bir de söylemeyim diyip durdum ama şurama geldi, arkadaş belki esnek zara sahip de böyle şiddetli bir şeyle karşılaşmayacak.
Doktora da gitmemiş bunu bile bilmiyor, yıl 2012.
Maya takvimi dünyanın sonu diyor, biz daha neler duyuyoruz, hey yarabbim ya...

Bunun adı isteksizlik olamaz.
Konu sahibi bence kadın olduğunun yani bir cinsiyeti olduğunun farkında değil, doğa döngüsüne karşı tutum sergiliyor.
Kk da duymadığım bir bu kalmıştı 'acıyacak, kamyon çarpacak' korkusu, ne kıymetli canlar varmış dünyada maşallah.

Bir de söylemeyim diyip durdum ama şurama geldi, arkadaş belki esnek zara sahip de böyle şiddetli bir şeyle karşılaşmayacak.
Doktora da gitmemiş bunu bile bilmiyor, yıl 2012.
Maya takvimi dünyanın sonu diyor, biz daha neler duyuyoruz, hey yarabbim ya...

millet birbirine anlatıyo işte şöyle oluyo böyle oluyo canından can gidiyo öldürüyolar kesiyolar oluk oluk kan geliyo diye.
Sonra adama kamyonda çarpar dozer de.
Oysaki en fazla sinek ısırığı belki o bile yok.
bunn ne kendi ne bir baskasının hayatını zehir etmeye değermi hiç...

Son düzenleme:
ya kızlar bende transvajinal ultrasonda kendimi kasıyorum sanki canım acıyacak gibi geliyor ve acıyorda arkadaş hep bu his içerisinde sanırım

millet birbirine anlatıyo işte şöyle oluyo böyle oluyo canından can gidiyo öldürüyolar kesiyolar oluk oluk kan geliyo diye. Sonra adama kamyonda çarpar dozer de. Oysaki en fazla sinek ısırığı belki o bile yok.

İşte buna daha çok kızıyorum ya...
İnsanlar bir günde evlenmiyor sonuçta, herkesin okuması yazması var.
Bu konuda bilim adamlarının yazdığı makaleler, jinekologların tavsiyeleri, yapılması gereken ve hazırlık süreci maddeleri her yerde yayımlanıyor.
İnternette bile en az binlerce bu konuda doğru yöntemlere ulaşırsınız, 'eğer sorunu çözmek' isterseniz...
Eşler bu konuda yardımcı değilse (kadın psikolojisinden anlamıyorsa) bile kadınların kullanacağı ürünler, ağrı kesici ve gevşeticiler mevcut.

Uzun zamandır bir konuya bu kadar sinirlenmemiştim, kendim yaşamış gibi düşünüyorum da...
Acıdım beyefendiye hakikaten, ki biz kadınların tüy işlemleriyle çektiğimiz acılar varken bunlar hakikaten komik.
1 yıl kardeş kardeş yatmak ne demek, ne kendime saygım kalır ne de kocam dediğim adamı erkek olarak görebilirim...
Ha evli miyim hayır değilim, ilişkim oldu mu olmadı.
Ama bu durum benim başıma gelse 1 ay geçti 2 ay geçti bayılt ulan beni ne yapıyorsan yap kurtulayım şundan derim.:52:
Böyle ömür mü geçer, bana da karşımdakine de yazık...

ya kızlar bende transvajinal ultrasonda kendimi kasıyorum sanki canım acıyacak gibi geliyor ve acıyorda arkadaş hep bu his içerisinde sanırım

Vajinal ultrason, yaklaşık 5-10 dakika sürer.
Tetkik sırasında uzunca bir çubuk veya sonda şeklindeki ultrason vajinaya sokulur.
Bu çubuk, rahmin ve overlerin görüntülerini bir bilgisayar monitörüne aktarır.
Vajinal ultrason genellikle ağrısız, rahatızlık veren bir inceleme şekli.
mecbursan yaptıracaksın

kendini kasarsan canin acir,aci degilde kendini kasmandan kaynaklanan zorlama diyebilirim,dr un surdugu jel ise yariyor...ne kadar rahat olursan o kadar hemen ve cabuk oluyor:S 3 kezde ben yaptirdim,rahat olmaya calis derin derin nefes al...

Bu konuda bilim adamlarının yazdığı makaleler, jinekologların tavsiyeleri, yapılması gereken ve hazırlık süreci maddeleri her yerde yayımlanıyor.
İnternette bile en az binlerce bu konuda doğru yöntemlere ulaşırsınız, 'eğer sorunu çözmek' isterseniz...
Eşler bu konuda yardımcı değilse (kadın psikolojisinden anlamıyorsa) bile kadınların kullanacağı ürünler, ağrı kesici ve gevşeticiler mevcut.

Uzun zamandır bir konuya bu kadar sinirlenmemiştim, kendim yaşamış gibi düşünüyorum da...
Acıdım beyefendiye hakikaten, ki biz kadınların tüy işlemleriyle çektiğimiz acılar varken bunlar hakikaten komik.
1 yıl kardeş kardeş yatmak ne demek, ne kendime saygım kalır ne de kocam dediğim adamı erkek olarak görebilirim...
Ama bu durum benim başıma gelse 1 ay geçti 2 ay geçti bayılt ulan beni ne yapıyorsan yap kurtulayım şundan derim.:52:

ilk sefer biraz problemli olabilir ilk defa oluyo hiç böyle bir şey yaşamamışsın. kocanda olsa bir yabancı.
ama daha sonra mutlu olmak istiyosan sancılı ilklerden kurtulacaksın.

kendini kasarsan canin acir,aci degilde kendini kasmandan kaynaklanan zorlama diyebilirim,dr un surdugu jel ise yariyor...ne kadar rahat olursan o kadar hemen ve cabuk oluyor:S 3 kezde ben yaptirdim,rahat olmaya calis derin derin nefes al...

bir de başka şeyle düşün işlem yapılırken. ayrıca etek de götür yanında.

Son düzenleme:
neredeyse 1 sene olmus evleneli belliki
yani bu süre icinde hic bir caba sarfetmemen tuhafima gitti,
hatta buna caba bile denmez cünkü insan sevdigi adami arzular,
yani öpüsürken bile fena olur insan yaaa :))

Neden hic sevismiyorsunuz gercekten anlamadim ?
Hani birlesme olmadan, öpüsün koklasin sevisin, gerisi birgün zaten gelir, cünkü bizamandan sonra tamamlamakta istiyeceksin emin ol,
kocani sanirim hic sevmiyorsun, hatta igreniyorsun ondan,
bunlari itiraf edersen, seni gercekten anlicam,
cünkü sevmedigin/ igrendigin adamla birlikte olamassin
bu konuda sana hak veririm

bu konu nerden açıldı bu tartışmalar neden yapılıyo anlamadım ama sizin şu yazdığınız bi bekar olarak çok abartılı bende vajinismusum eşimle birlikte olamıyoruz evet acımayaak belkide ama bilinçaltımızda herne varsa bunu engelliyo herşey çok güzel iken o an geldiğinde istemiyorum diye bağırabiliyosun çok istediğin bişeyi inşallah arkadaşım başına gelmez piskolojik olarak çöktüm piskoloğa gidicem eşimi çok seviyorum bende onun içinde herşeyi yaparım bu durumda olan bir çok kişi var hatta bu sitede çok üzüldüm gerçekten

bu konu nerden açıldı bu tartışmalar neden yapılıyo anlamadım ama sizin şu yazdığınız bi bekar olarak çok abartılı bende vajinismusum eşimle birlikte olamıyoruz evet acımayaak belkide ama bilinçaltımızda herne varsa bunu engelliyo herşey çok güzel iken o an geldiğinde istemiyorum diye bağırabiliyosun çok istediğin bişeyi inşallah arkadaşım başına gelmez piskolojik olarak çöktüm piskoloğa gidicem eşimi çok seviyorum bende onun içinde herşeyi yaparım bu durumda olan bir çok kişi var hatta bu sitede çok üzüldüm gerçekten

işte bir kere yapabilsen problem kalmayacak

Bakın demek istediğimi başka bir yöne çekmişsiniz.
Vajinismus bambaşka bir şey.
Hanımefendi korktuğunu söylemiş ve iş bitmiş.
Anlatabildim mi?
Bir daha aralarında tensel bir münasebet geçmemiş.
Bunu yenmek için bir çaba hatta bunun anormal olduğunu kabul eden bir ibaresi söz konusu değil.
Demek istediğim de kendini hazırlamak, bilinçlenmek, bunlarla da mı olmadı bir uzmandan yardım almak vs.

Bunu yaşayan binlerce kadın var ülkemizde, benim kastetiğim sırf acıyacak duygusuyla kocayla kardeşi karıştırıp o yaşamın normal gibi ileri sürülmesine bir tepkiydi.

arkadaslar cok tskler msjlariniz icin bana destek oluyor, en azindan beni anliyorsunuz.

Ama bu sorunu asmak icin cozum yollarina basvurmadik, esim yanastimi, hastayim canim diyorum oda insan hepmi hasta olur diyor beni kandiriyorsun hep diyor kusup yatiyor arkasini donuk. Aklina seytan baska seyler sokmaz insallah, 1 sene oldu napicam, doktorada gidesim yok yurtdisinda yasiyorum burda bu isi pek anlamazlar napicagimi sasirdim, bide yataga bilerek oyle suslu cekici girmiyorum, kedi pyjamam sacim tepede giriyorumki esime cekici gelmiyiyim diye ama o halde bile bana yanasmak istiyor dusunun artik. ama artik bu korkumu yenmem lazim, cok korkuttular zamaninda beni yok etraf kan golu olcak, yok icine dozer girmis gibi olcak, yuruyemiyeceksin, normal hayatini surduremiyeceksin bunlarla zamaninda kafami doldurdular.

şimdi biz kafana giriyoruz işte saçmalamışlar, seni kandırmışlar yok öyle bir şey ertesi gün acaba olmadı mı diyeceksin unutacaksın..
Sinek ısırığı gibi bir acı en fazla iğne batması gibi düşün..Ve bu gerçek istiyosan yemin edelim:19:

Eşine de kendine de bir iyilik yap ve artık evliliğin için bişeyler yap.. Ay 1 yıl olmuş ne demek istemiyorum kusura bakma ama
çabalayıp acıdan geri çekilenleri anlıyorum en azından çaba var ama size çok kızdım 1 yıl hiç bir çaba göstermeyip korkuyorum
yanaştırmıyorum hiç ne demek eşinizin anlayışı tebriklik ancak bu kadar anlayışlı olması da iyi değil..
İkiniz de kendinize gelin ve bu sorunu çözmek için en azından girişimlerde bulunun..
Yoksa çok üzücü sonuçlarla karşılaşacaksınız büyük olasılık:ssz:

Bu kadar korkarsan vajinismus olursun. :20:

Ama endişe etme senin gibi olan çok ben de senin gibiydim yeni çözdüm bu problemi. Hem de bu site sayesinde.:kkk:

Ayrıca konusu açılmıyor diyorsun. Sen aç konuyu, neden eşinin açmasını bekliyorsun?

Tatlım ya, o sana söylenenlerin hepsi hurafe. Ben bir yıl ilişkiye giremedim eşimle, vajinismustum. Sonra bu sitede jinekoloji bölümünde vajinismus derdinden muzdarip kadınların toplandığı bir topik var. Orası sayesinde yendim. Ve yenen herkesin söylediği gibi ben de dedim ki bu muymuş? hiçbir acı hissetmiyorsun... tek hissettiğin biraz baskı... Kan falan da öyle ahım şahım gelmiyor, birkaç pembemsi damla kan geliyor o da parmağına toplu iğne batırmışsın da kanamış gibi. Acı hiç yok zaten. Çok da rahat yürüyorsun. Cahiller seni de korkutmuş:20:

Bir de anlamadığım konu başlığında 2 aylık evli olduğunu yazmışsın, bir yıldır kardeş kardeş uyuyoruz demişsin. Öncesinde de istediniz sanırım olmadı?

Son düzenleme:
Bu kadar korkarsan vajinismus olursun. :20:

Ama endişe etme senin gibi olan çok ben de senin gibiydim yeni çözdüm bu problemi. Hem de bu site sayesinde.:kkk:

Ayrıca konusu açılmıyor diyorsun. Sen aç konuyu, neden eşinin açmasını bekliyorsun?

Tatlım ya, o sana söylenenlerin hepsi hurafe. Ben bir yıl ilişkiye giremedim eşimle, vajinismustum. Sonra bu sitede jinekoloji bölümünde vajinismus derdinden muzdarip kadınların toplandığı bir topik var. Orası sayesinde yendim. Ve yenen herkesin söylediği gibi ben de dedim ki bu muymuş? hiçbir acı hissetmiyorsun... tek hissettiğin biraz baskı... Kan falan da öyle ahım şahım gelmiyor, birkaç pembemsi damla kan geliyor o da parmağına toplu iğne batırmışsın da kanamış gibi. Acı hiç yok zaten. Çok da rahat yürüyorsun. Cahiller seni de korkutmuş:20:

Bir de anlamadığım konu başlığında 2 aylık evli olduğunu yazmışsın, bir yıldır kardeş kardeş uyuyoruz demişsin. Öncesinde de istediniz sanırım olmadı?

konuyu ocak ayında açmış konu sahibi :ssz:

Konu sahibi arkadasim bende evlendigimde cok korkuyodum az kilitlenmedi bacaklarim :18: ama psikolojik olarak pozitif dusunerek kendini hazirlaman lazim, benimki 2 hafta surdu ama oyle ortada buyutulecek kadar bir agri sizi yoktu, sonradan kendime kizdim ne kadar beklettim diye. Hatta kadin olarak kendine guzel bir guven geliyor.
Bence 1 senedir evli olupta iliskiye yanasmamis olman cok ciddi bir sorun, bence direk bir psikolojik yardim al cunku erkek milleti sonucunda, Allah korusun seytan filan girer aklina :19:
Korkunun ecele faydasi yok yarin obur gun nasil anne olacaksin sen canim hic buyutme derim, bu adama asiksin nasil olsa kucuk 2 saniyelik bir rahatsizlik icin evliliginin en guzel zamanlarini yipratma derim ben..
Al guzel guzel gecelikler, rahatlat kendini git cilve yap kocana :23: Insan sevdigi icin katlanir azcik guclu ol tatlim, sonra alisinca sen hep istiyeceksin ve kocan istemeyince ona kizacaksin :9:

Arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan arkadaslara bisey yazmayacagim, yok kesin aldatiyormus yok kesin gecelik iliskiler fln, ne kadar cirkin seyler bunlar.
Esime kendimden cok guvenirim, cok sukur gozu disarda degil allah korusu olan bir insan, benim hastaligimdan istifade edipte hemen solugu baska birinde alicak kadar karaktersiz ve basit degil cok sukur.

Sorunuza gelince:
Ben 24 yasindayim esimde 28, tedavi olacagim insallah kafama koydum ama korkumu yenmem lazim kendimi cok kasiyorum esim yaklasmaya basladimi.Onerileriniz varmi baska?

Arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan arkadaslara bisey yazmayacagim, yok kesin aldatiyormus yok kesin gecelik iliskiler fln, ne kadar cirkin seyler bunlar.
Esime kendimden cok guvenirim, cok sukur gozu disarda degil allah korusu olan bir insan, benim hastaligimdan istifade edipte hemen solugu baska birinde alicak kadar karaktersiz ve basit degil cok sukur.

Sorunuza gelince:
Ben 24 yasindayim esimde 28, tedavi olacagim insallah kafama koydum ama korkumu yenmem lazim kendimi cok kasiyorum esim yaklasmaya basladimi.Onerileriniz varmi baska?

arkadaşım dün herkes önerilerde bulundu sayfalarca
hala önerisi olan var mı diyorsun garipsin doğrusu
böyle devam ederse eşin senden soğur
soğur derken seni aldatır demiyorum ilişkiniz zedelenir, arada sevgi kalmaz
eşim bişey demiyor deyip rahat olman insanlara garip geldi
senin acilen doktora gidip korkunu yenip tavsiyeler alman lazım
doktora gitmeden korkunu yenmeyi beklerse
senelerce kardeş kardeş uyursunuz

Sorunuza gelince:

önce bir psikoloğa gitmen şart hepimiz korktuk ama senin korkun biraz aşırıya kaçmış gibi ne kadar korksakta deneye deneye olucak burda vajinismus konusunda arkadaşlar herşeyi açık ve net konuşuyorlar birbirilerine akıllar veriyorlar ve bu sayede bu sıkıntıyı yenmiş bir sürü insan var oray bir incele ama doktor yardımını da ihmal etme ne kadar bilinçaltında bu sıkıntının üstünü örtsende içten içe psikolojini zedeler seninde eşinin de umarım en kısa zamanda çözersin

Back
X