• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

bu konu yaklaşık 1 senedir açılmış durumda..:D ve hala tık yok... :D nasıl sabrediyorsunuz hayret valla... :D korkma hiç öyle bişi olmuyor yok acıyormuş yok ölüyormuşsun falan değil... ;) evlenmeden önce korkmuyordum o gecede gayet iyi ilerledi... :) hatta eşim tedirgindi ben biraz sakinleştirdim onu... cidden sonra çoook üzüleceksin bu boş geçen 1 seneye ve evliliğinin en heyecanlı dönemine...;) bir an önce halledin..;) :23:

Slm bende 3,5 senelik evliyim ve 7 aylık hamiletim 2 sene vajinismusla savaştım psikolojik destek aldım ve çok şükür atlattım sana diyeceğiş şu bir an önce tedavi ol inan kaybettiğin günlerine acırsın ayrıca kk da vajinismus topiği var orayıda takip et ben öyle yapmıştım korkulacak bişey değil umarım en kısa sürede düzelir benim o günlerim aklıma geldikçe çok üzülüyorum boşa gisen 2 sene :2:

regl dönemin bittikten sonra ataklarını bekliyoruz olumlu yada olumsuz gelişmeleri yaz cicilerine giy sokul eşine:) gerisi gelcek korkma bırak kendini olmadı kaygalaştırıcı al bi de sakinleştirici:)kolay gelsin.....

O kadarda kolay degilmis dimi :)

Bende su anda regl oldum, bu bitsin insallah denemelere baslamayi dusunuyorum yazik esime.

değilmiş evet :) ben çok büyütmemişitm gözümde hafife almıştım

Bende yeni evliyim.
Fazlasıyla korkutmuştu beni arkadaşlarım.
Bende biraz korktum o an açıkçası,ama korkuyla beraber kasıldım daha beter..
Eşim de incitmekten korktu,biraz sakinleşmemi sağladı.
Oldu,bitti. Bu muymuş yani pes beni korkutanlara dedim içimden.
Bu duyguyu yaşamak inan çok çok güzel.
Korkun yersiz. Eşine bırak kendini,ve şu "acıyacak" psikolojisiyle girme yatağa.
Eğer kendin bu düşünceleri kafandan atamıyorsan mutlaka bir doktora görün.
Baya aylaar olmuş,cinsellik olmadan evlilik olmaz diyenlerdenim bende.
Korku filmi tarzında bir şey gibi görmeyin bu olayı yahu.

başlığı 2 ay değilde 2 yıl olarak okudum ''OHA!'' diye tepki verdim vallaha :))
şaka maka Allah korusun.
ama yinede şoktayım,biri bana söylesin ateş ile barut nasıl yanyana durabilir??

bende 15 günlük evliyim yalnız evlendiğimde 6 7 gün adetliydim daha sonra denemeye başladık.yalnız bende kasılma falan değilde çok korku var.hiç birliktelik olmadı daha tam girş noktasına geliyor ben korkuyorum çekiyorum kendmi.emla adlı bi krem varmı acıyı azaltıp uyuştuyomuş o bölgeyi kullanan varmı

uyuşturucu kremi bende istedim ama eczaneci tavsiye etmemiş vajina uyuştuğu gibi peniste uyuşcak bu defa hiç olmaz demiş

başlığı 2 ay değilde 2 yıl olarak okudum ''OHA!'' diye tepki verdim vallaha :))
şaka maka Allah korusun.
ama yinede şoktayım,biri bana söylesin ateş ile barut nasıl yanyana durabilir??

başlık 2 ay da konu açılalı nerdeyse 1 sene olmuş oha diyebilirsin yani :27:

Arkadaslar, gecen hafta otele bile gittik belki orda daha rahat oluruz diye, romantik bir oda ayarlamis esim, ama ben yine korktum denemeden sarilip uyuduk esim bozuldu tabi baya.

Arkadaslar, gecen hafta otele bile gittik belki orda daha rahat oluruz diye, romantik bir oda ayarlamis esim, ama ben yine korktum denemeden sarilip uyuduk esim bozuldu tabi baya.

denesenizde olmasa hiç olmazsa çaba sarfediyor dicem ama siz hiç denemeden olmadı deyip yatmışsınız.
eşinizin sabrına gerçekten hayran kaldım.
çok merak ediyorum birşey yapmadan daha ne kadar bekleyeceksiniz

O beni kivama getirmeye calisti ama onuda yarida biraktim, urktum istemedim, donup yattim hemen. Bilmiyorum nolcak. Adam o kadar caba etmis odaya yemek ismarlamis romantik seyler fln ama bende tik yok

DOKTORA GITMIYORSUN..
ADAM UGRASIYOR ÇABALARINA KARSILIK HICBIRSEY YAPMIYORSUN..
eşin iyi anlayıslıymıs..
bende 5 aylık evlıyım..
benım öle bı problemım olmadı sukur..
neyden korkuyorsun ölmezsın ya..
hanı hangımız öldük..
cınsellık olmazsa tam karı koca olamıyorsun malesef..
cınsellık esınle sneın arandakı en bir oldugunuz zamanlar..
eşini kaybedebılırsın böyle davranarak..
iyice düşün taşın..

O beni kivama getirmeye calisti ama onuda yarida biraktim, urktum istemedim, donup yattim hemen. Bilmiyorum nolcak. Adam o kadar caba etmis odaya yemek ismarlamis romantik seyler fln ama bende tik yok

Esinin dogal ve hakki olan bir ihtiyacini karsilamiyorsun
Ne kadar sabreder bilemedim
Ben bile kadin halimle bazen darginlik uzasa ozluyorum
Anestezik krem ve kayganlastirici denedin mi?

sizce kocanizin bozulmasi artik normal degilmi ??? siz tedavi görüyormusunuz acaba ? korkulariniz arkasina saklanmayin lütfen burda herkes size yardim ediyor ama siz halen bize sonucu yaziyorsunuz, olabilmesin ícin ne yaptiniz Allah askina ?! kocaniz biyere kadar dayanir onunda ihtiyaclari var siz korkugunuz icin bu istek gelmiyo ama o sizi istiyorki ellinden geleni yapiyo peki ya siz..

Inanamiyorum ya..!
Hala gelmis olmuyor su bu yollarla denediginizi söylüyorsunuz esinizi düsünmüyorsunuz bu ap acik ortada.
Cok bencil oldugunuzu düsünüyorum, Otele romantik ortamlara gitceginize 100 kisininde önerdigi gibi bir doktora gidin!
Es gecmeyin öyle yorumlari, öneri fikirde almiyorsaniz burayada yazmaniza luzüm yoktu!
Ciddiye alin biraz!

:53::53::53:

burada kac sayfa olmus yazılmıs cizilmiş arkadaslar destek olöaya yol göstermeye calısmıs sizden bir adım yok hala.

ve eşinizin sabrına da hayran kaldım gercekten sizi seviyormus ama böyle yaparak onu kaybedebilirsiniz. nereye kadar esiniz de dayanabilir _?

ayrıca birsey soracagım. ; siz hiç mi arzulamıyorsunuz? hic mi istemiyorsunuz_??

insan sevdiğini istemez mi. korkuları yenebilirsin.

cinsellik korkulacak ya da kötü birsey olsa Allah bunu yaratmazdı. karsılıklı zevk ve mutluluk icin var. tam anlamıyla es olmak adına var.neslinizi devam ettirmek adına var.

elinizi tasın altına koyma vakti coktan gelmiş geciyor bile.

Back
X