• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

hayir doktora gitmedim hala, cunku sorunun beyinde bittigine inaniyorum. caba gostermek zorundayim esim icin, ve cocuk planlari icin.

Her denemede vucudum kitleniyor, bu sorunu halletmem lazim, esim elinden geleni yapiyor beni rahatlatmak icin ama yine olmuyor.

Seni kim korkutmussa iyi korkutmus.
Hic korkulcak bisey degil valla hatta cok guzel bisey yani eminim bi yapsan esinden cok sen isticen bence artik beynindeki sorunu bitirme vakti geldi.
Cocuk nasil dogurucaksin.. Ya ben tip sektorundeyim insanlar ne agrilar cekiyorlarda seslerini cikarmiyorlar
Sen topu topu cinsel iliskiye giriceksin vucudunu kilitliyorsun yani bence tamamen psikolojik cok sey kaciriyorsun

Hayir esim standart turk kafa mantigiyla yasayan bir es degil. Bunun bir hastalik rahatsizlik oldugunu biliyor, caba gosterdigimide biliyor. Cinselligimiz yok ama biz cok guzel ve eglenceli kaliteli vakit gecirebiliyoruz, hersey cinsellikle bitmiyor evlilikte. Yani onsuzda olur emin olun!

sen öyle san :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

ne yani cinsellik türk erkeklerine has birşeymi ,
2 senedir cabalamadıgınız gibi bu işle ilgili birşey bilmiyorsunuz neyse güzelim böyle hayat gecmez er yada gec öğrenirsin
zaman gectikce umutsuzluga gidecek birşey bu korkunun üzerinede gitmezsen çözemezsin
yazık sana bu kadar güzel bir şeyden mahrum kalıyor kocanıda yapmadıgın cabanla mahrum bırakıyorsun
iyi günler sana

Son düzenleme:
bence bir an önce doktora gidin, bunu başaracak kapasitede olsaydınız (kapasiteyi burada yanlış anlamayın bunu aşacak güç demek istiyorum) şimdiye hallederdiniz zaten. kendinizi kandırıyorsunuz. sizin kendinize gücünüz yetmez bu konuda, bir bilene danışmanız şart. yoksa haklı olarak eşiniz sizi bırakacaktır. ki umarım bırakır açıkcası çünkü onun için çabalamak yerine öyleymiş gibi taklit yaparak adamı kandırıyorsunuz. kendinizi de kandırıyorsunuz muhtemelen. sonra da vay efendim sevse bırakır mıydı diye bir konuyla gelip burada adama yükleneceksiniz. gidin doktora.

Arkadaslar hastayim diyomus esine eside bunun bir hastalik oldugunu biliyormus doktora gitmeden teshiside koymuslar .

Karı koca birlikte olmadan bütünleşemez bence.Sizin şuan bir arkadaştan farkınız yok .Nerdeyse 2 yıl olacak o adam nasıl sabretmiş.Kocanı gizli gizli banyoda mastürbasyon yaparken yakalasan ne hiissedeceksin.Kendi yapmasa rüyasında görecek.Öyle ya da böyle bu adam bu ihtiyacı kendi karşılamasa vücut isteyecek mecbur yapacak yani.2 yıl olmuş sende bir çaba yok sen bu gidişle ya aldatılacaksın yada aldatılıyorsun.Bi erkek ne kadar severse sevsin bu kadar sabredemez.

Vajinismus konusu var orayı takip et ve parmak egzersizlerine başla.
En azından sende çözmek istiyorsun artık, o yüzden bu egzersizler sana kolay gelecektir.
Başta tabi ki zorlanırsın ama birçok kişi buna bende dahil, senin durumundayken bu egzersizler sayesinde sorunumuzu çözdük.

Valla cinsellik olmadan 1 ay,evli kalamam kalirsamda ona dunyayi zindan ederim
Kocasi tabiki aldatiyodur napcakki

Yasadim canim tam 3 sene
Ikinci evliligim suanda

Valla cinsellik olmadan 1 ay,evli kalamam kalirsamda ona dunyayi zindan ederim
Kocasi tabiki aldatiyodur napcakki

aynen san katılıyorum cinsellik olmadan evlilik olmaz olamaz e bu adam 2 aydır kendini bi çok değişik yollarla tatmin ediyordur .Yada başka biri vardır erkeler cinselliğe çok öenm veriyorlar kim olursa olsun bu gerceği herkesde biliyor

Hangimiz korkmadıkki? çoğumuzun içinde vardı o korku ama o çizgiyi aşmana sebep olan şey ne bunu öğrenmeden sorununu çözemezsin vajınismus diye kendini yanlış yönlendiriyor bile olabilirsin
yüzyüze görüşmek istemiyorsan internetten seans bile alabiliyorsun uzmanlara ulaşmak o kadar kolay oldu ama kendibaşına çözebilmen düşük ihtimal.

Arkadasin cani cok tatli
Dokunmakalbime arkadas iki senedir evli artik

Arkadasin cani cok tatli
Dokunmakalbime arkadas iki senedir evli artik

merhaba cutemom ben senin yorumlarini kk da cok goruyorum merak ettim ozel olmassa sormak istedigm birsey var ikinci ewlilign biliorm allah bozmasin amin nide dunya tatlisi bir oglun var grdum resimlerini massallah biz ilk esimle cinsellik yasamadik diodn bi konuda cocuk ilk esinden nasil tup bebek oldu cnm nolur kusura bakma yakin bi arkadasim ayni sorunda onceden ihilerdi bi cocuklari vardi adam snradan bole oldu adamda ne oldugnu anlamadi ikinci cocugu cok istiolar o yuzden sordum

aramızda hiç kadın doğumcu ya da psikolog olan tanıdığı olan falan yok mu sevabına tıbbi şeylere teşvik edecek insanlar yok mu bu çifti? kendi kendini tedavi etmeye çalışıyor hanımefendi yıllardır, bunun faydasızlığını ve gereklilikleri "canım bi şey olmaz" demek yerine göstermeye çalışsak keşke. burada olur canım geçer sen halledersin, beterin beteri var gibi tavsiyeler vermek yerine doktora yönlendirmeye çalışmamız gerekmiyor mu? içini rahatlatmasına sebep olmayın yoksa kılını kıpırdatmayacak konu sahibi.

aramızda hiç kadın doğumcu ya da psikolog olan tanıdığı olan falan yok mu sevabına tıbbi şeylere teşvik edecek insanlar yok mu bu çifti? kendi kendini tedavi etmeye çalışıyor hanımefendi yıllardır, bunun faydasızlığını ve gereklilikleri "canım bi şey olmaz" demek yerine göstermeye çalışsak keşke. burada olur canım geçer sen halledersin, beterin beteri var gibi tavsiyeler vermek yerine doktora yönlendirmeye çalışmamız gerekmiyor mu? içini rahatlatmasına sebep olmayın yoksa kılını kıpırdatmayacak konu sahibi.

ben konusahibinin eşinin yerinde olsam, cinsel birlikteliğin olmamasını bir yana bırakır sırf bu sorumsuz yaklaşımı için boşardım. Beyniyle halledecekmiş... le havle...

Back
X