• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

kocan ne kadar sabırlı bir insanmış.... Bende kocamı sabırlı bilirim ama 2 gün o iş olmasın, adam ya güzellikle yada zorla diyor şaka yollu, 50 takla atıyor ikna edene kadar...

Bu kadar güzel bir hazdan kendinizi neden mahrum ediyorsunuz,

Yani bazılarınız kızacaktır bana eminim, ama şu vajinusmusu hiç anlamadım, geçmişte bir taciz olur, bir tecavüz olur anlarım bilinçaltıdır derim üzülürüm ama, diğer türlü acıyacak vs, bana şımarıklık geliyor insanlar koskoca çocuk doğururken bundan korkmak düşününce gerçekten anlamsız...

2 yıl bu 2 yıl, hiç mi çaba göstermediniz??? doktora gittiniz mi?

İnşallah bir an evvel kendinizi hazır hisseder bu işi yaparsınız. Yapıncada boşa geçirdiğiniz 2 yıl için çok üzüleceğinizi, ne kadar da gereksiz olduğunu düşüneceksiniz. Eşiniz Vallahi çok sabırlıymış aklım almıyor, bir erkek nasıl bekleyebilir 2 yıl :D Dininde olsun namazında olsun, yok yaa boşanır bırakır yine beklemez, eşinizin kıymetini bilin gerçekten nadir bir tür olsa gerek...

Ayrıca kas gevşeticiyle falan bu işler olmaz, öncelikle seksin acı değil, zevkli olduğunu beyninize kazıyın...

valla inanmiyacaksiniz ama evlenemden once vajinismus topiclerinde cok gezindim, ordan beynime kazidim korkuyu, isteksizligi. Yoksa daha bu ilettin ne oldugundan bile haberim yoktu, bide cok insanla konustum ilk geceyle ilgili onlarda beni urkuttuler.

halbuki nisanlilik doneminde esimde bende cok istekliydi gerci esim hala isteklide, yani o zamanlar seytanmi durtuyor ne, ufak tefek seyler olurdu aramizda, yani o is olsa olacakti keske yapsaymisik nisanliyken bu illetle ugrasmicaktim. Evlenince hersey degisti bende ne zevk kaldi ne sevisme ne baska bisey, esim bari baska sekilde tatmin etsen beni ona bile raziyim diyor ama onu bile canim istemiyor acik konusmak gerekirse.

Bende cok istiyorum bu isi becermek, cocuk yasindaki insanlar yapiyor catir cutur ben kocamla neden yapamiyorum diye dusunmuyor degilim ama iste olmuyor, heryerm kasiliyor o uzerime dogru gelince boyle iyice buzdagina donusuyorum kaskati oluyorum tum vucudum kesiliyor agriyor.

valla inanmiyacaksiniz ama evlenemden once vajinismus topiclerinde cok gezindim, ordan beynime kazidim korkuyu, isteksizligi. Yoksa daha bu ilettin ne oldugundan bile haberim yoktu, bide cok insanla konustum ilk geceyle ilgili onlarda beni urkuttuler.

halbuki nisanlilik doneminde esimde bende cok istekliydi gerci esim hala isteklide, yani o zamanlar seytanmi durtuyor ne, ufak tefek seyler olurdu aramizda, yani o is olsa olacakti keske yapsaymisik nisanliyken bu illetle ugrasmicaktim. Evlenince hersey degisti bende ne zevk kaldi ne sevisme ne baska bisey, esim bari baska sekilde tatmin etsen beni ona bile raziyim diyor ama onu bile canim istemiyor acik konusmak gerekirse.

Bende cok istiyorum bu isi becermek, cocuk yasindaki insanlar yapiyor catir cutur ben kocamla neden yapamiyorum diye dusunmuyor degilim ama iste olmuyor, heryerm kasiliyor o uzerime dogru gelince boyle iyice buzdagina donusuyorum kaskati oluyorum tum vucudum kesiliyor agriyor.
Konunun bir kısmını okudum kedicik.Dediğinde haklısındır.Biz insanlar çoğu zaman şuurlu davranmayız.Hayal dünyamızda yaşarız.Beynimizde imajine ettiğimiz resimleri gerçek sanarız.Hatta maddi manevi birçok hastalığımız da asllında gerçek değil,hayallerimizde kabul ettiğimizdendir.Mevzunun bu kısmı uzun da vajinismus topiklerinde gezme kısmını madem kendinde fark etmişsin şimdi harekete geçmen lazım.İstemiyor olman neredeyse imkansızken bir de nişanlıyken falan istekli olduğunu yazmışsın.Yani senin hiçbir sorunun yok.Uzattıkça uzatırsın.Bak konuyu ilk açtığında 2 ay demişsin şimdi 2 yıl olmuş.Acı falan da gündelik hayatta kırk kez başımıza gelenlerden fazlası değil.Sen bu konuyu uzattığın için,ilişki sırasında bilinçaltında kendini haklı çıkarmak isteyebilirsin.Orada birkaç dakika dişini sıkıver.Çok acıyacak demiyorum,öyle gibi gelecek sadece.
Kusura bakma ama sanki yazılanları da kaale almıyomussun gibi geldi.İnşaallah yanılıyorumdur.İnsanlar sayfalarca şeynyazıp sana yardım etmeye çalışmışlar.Psikoloğa da gitsen farklı bişey söylemez bence.

Kedicik benim yazdiklarindan anladigima gore senin tedavi olmaya niyetin yok, doktora bile gitmeyi istemiyorsun ki sebep her ne olursa olsun kasilmalar varsa bu doktorluk ya da psikologluk bir mesele.. Bu konuyu acabilecegin kimse de olmadigi icin buraya yazip icini dokuyorsun. Cunki biri duysa bu super bir dedikodu malzemesi olur ve esinin ailesi tarafindan duyuldugu anda ilk isleri sizin bosanmaniz icin harekete gecmek olacaktir. Iki sene cinsellik olmadan bir evliligin yurumesi ekstrem bir durum. Bu konuda epey bencil davranmissin ve birseyler yapmaya da niyetin yok. Esin seni biri ile aldatsa kendini nasil savunacaksin? Yoksa onun sana omur boyu bagli olmasini ve rahip gibi yasamasini mi umuyorsun? Uzgunum, ama boyle birsey yok.. Esin iki senedir ya evlilik disi bir kadin bulmustur, ya da eger duzeleceginden umutlu ise belki simdiye kadar sadece masturbasyonla idare etmistir. Hic bir normal erkek cinsellik olmadan yillarca durmaz. Gercekten bir butun bile olmamissiniz, sen hic kadinligini hissetmemissin, cinselligin yarattigi ait olmayi hissetme duygusunu hic yasamamissin, onun kadini olmamissin. Ayni sekilde esin de hic sana sahip olma duygusunu yasamamis, sen onun acisindan da hic gercek anlamda karisi/kadini olamamissin. Buyuklerimiz der ki kus olsan bile yataklari ayirma, sende yataklar hic birlesmemis ki.. Seninki evlilik degil zaten ve bir cozum getirmezsen er ya da gec bitmeye de mahkum.

Cinsel iliskiye fobisi olanida ilk defa duyuyorum...bi yasima daha girdim vallah...hepimiz korkmusuzdur,kimileriniz cok kimilerimiz daha az,ama bu doganin kanunu...Esinize cok üzüldüldüm vallah ne sabirlimis ben kadin halimle böyle bi durumda on kere bosanmistim, gerci siz hernekadar emin olsanizda kabul etmesenizde bene esinizi memnun eden biri vardir,kim dayanirki...asiri derecede bencilsiniz bence ve yaptiginiz,verdiginiz cevaplara (baska kisilerin konularindada) anlattiginiz davranislarinizda, simarik oldugunuzu gösteriyor bana...esiniz pasif kalmis, ya oda rezil olmak istemedigi icin etrafa yada zten ihtiyacini karsilayam bii oldugu icin, size sabirli davraniyor...elini masaya vursa, ki bence artik bunu yapmasi lazim yoksa sizde düzelme olmiycak, sizde bukadr rahat davranmiycaniz... Gerci bosuna yaziyoz, senelerdir arkadaslar size hem tatli dille hemde sert elestirilerle yardimci olmaya ugrasmis, ama siz dedigim dediksiniz...allah esinize yardimci olsun daha ne diyim...

Çift terapistine gidin. Yani bi de sadece ilk birkaç hafta bir şey olmamış olsa ona güvenmediğini düşündüğü için alınganlık yapmış diyeceğim ama 2 ay aşırı olmuş. En iyisi terapiste gidin siz

Selam kizlar,

Ben evleneli 2 ayi gecti ama hala beraber olamadik. Ilk zamanlar korkuyordum vs denemedik, balayindada denemedik, cunku cok korkuyordum oda korktugum icin onuda urkuttum oda uzerime gelmemek icin hic ustelemedi..
Simdi 2 ayi gecti, unuttuk herhalde birlikte olmayi, ne o konuyu aciyor, ne ben.. Adami iyice biktirdim herhalde. Ne zaman yanassa, simdi istemiyorum diyor. Oda artik ilk adimi atmak istemiyor.

Bunu kimse bilmiyor :( napicagimi sasirdim.. Benim icin olmasada olur zaten o hissi duyguyu o tadi tatmadigim icin icimde o seye karsi istek yok.. Ama peki ya onda. Nolcak boyle boyle.
Hergece kardes kardes uyuyoruz nerdeyse..
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?

Benim gibi evlendikten aylar sonra birlikte olan varmi peki?? Napmaliyim ben..

cnm msj yenı okudum ve cok uzuldum baya zaman gecmıs ama ınsaallah sorununu asmıssındır eger astıysan nasıl yaptın ıhtıyacm var

Çift terapistine gidin. Yani bi de sadece ilk birkaç hafta bir şey olmamış olsa ona güvenmediğini düşündüğü için alınganlık yapmış diyeceğim ama 2 ay aşırı olmuş. En iyisi terapiste gidin siz

2 ay mi? :3: 2 sene hanfendi 2 sene...Konu acildiginda iki ay idi.

Boyle seyler benim icin ilk olacagi icin tabiki planli olmasi lazim, sonucta hala cekiniyorum..

yok esim cok istekli, her aksam sokuluyor bana ama sonra hayalkirikligi ben hazir degilim.

kızım sen hastamısın, lafa bak benim için ilk defa olduğu içinmiş.biz evlenirken daha önceden prova yapmadık..saçma sapan yorumlar yapıyosun.bence senin psikoloğa ihtiyacın var.dengesizlik bu..

kızım sen hastamısın, lafa bak benim için ilk defa olduğu içinmiş.biz evlenirken daha önceden prova yapmadık..saçma sapan yorumlar yapıyosun.bence senin psikoloğa ihtiyacın var.dengesizlik bu..

Dogru konussana sen? hangi universiyeti bitirdinde, klavyenin arkasinda artistlik taslayarak piskologa ihtiyacin var teshisini koyuyorsun sen. kendini bu sekildemi aceba tatmin ediyorsun, yazik valla. Dengesizlik senin gibilere derler, ne konustugunu bilmeyenlere derler.

esimin beni aldatmadigina eminim, bir insan bunu anlar, adamda allah korkusu var onemli olan o.
Bu durumumu anlayisla karsiliyor ama caba gostermemi istiyor, bari seviselim diyor ilk adimlari atalim, eger hastaliksa doktorlara goturuyum seni diyor, eger aldatsa ceker gider, bosar beni adamin sevgisini hissediyorum, cok severek evlendik ama o konuda mutsusuz. Hemen herkezde ne merakli aldatiyor damgasi koymaya.

eşinin aldattığını bilmeden yıllarca yaşayan okadar çok kadın varkı,boş konuşuyosun canım..anlayamazsın..ayrıca terketmezde seni.evde bir kadın var sonuçta bütün işlerini yapan.dışarda istediğini yapar.neden ayrılsınki senden...sevgisinide isedersin ,severekte evlenebilirisin.çevrede bunlara örnek okadar çok çift varkii..
acımasız olabilirim ama sanki başka bir dunyada yaşıyomuş gibi yorumlar yapıyosun.bunlar gerçekler kabul etmesende..

Dogru konussana sen? hangi universiyeti bitirdinde, klavyenin arkasinda artistlik taslayarak piskologa ihtiyacin var teshisini koyuyorsun sen. kendini bu sekildemi aceba tatmin ediyorsun, yazik valla. Dengesizlik senin gibilere derler, ne konustugunu bilmeyenlere derler.

burada ne konuştuğunu bilmeyen bir tek sensin. bak işine gelmeyince hemen nasılda yorum yapıyorsun.okadar şeyler yazıldı sana. aklın başında olsa bir tanesini hayatına geçirirdin..

Bu konu 2 yıldır çözülmediyse daha da kendi kendine,kafanda mafanda çözülmez.Mutlaka doktor yardımı alman lazım.
Burada da 56 sayfadır değişen bir şey olmadığına göre,kimse sana sihirli satırları yazamaz.
Şöyle yap hemen olur gibi bir formül maalesef yok.Doktora git demenin haricinde tabii...

esimin beni aldatmadigina eminim, bir insan bunu anlar, adamda allah korkusu var onemli olan o.
Bu durumumu anlayisla karsiliyor ama caba gostermemi istiyor, bari seviselim diyor ilk adimlari atalim, eger hastaliksa doktorlara goturuyum seni diyor, eger aldatsa ceker gider, bosar beni adamin sevgisini hissediyorum, cok severek evlendik ama o konuda mutsusuz. Hemen herkezde ne merakli aldatiyor damgasi koymaya.

Üstte yazdıklarından,önsevişme bile yaşamadığınız sonucu çıkıyor.
Cinselliği hayatında yok farzediyorsun sanırım.
Vajinismusu olan kişiler,sadece son adımda,birleşme kısmında takılıyorlar diye biliyorum.
Yani istek ve sevişme konusunda sorun yaşamıyorlar.
Baştan beri senin yazdıklarını okudum.Sevişip sevişmediğiniz hakkında tutarsız yazıların vardı.
İlk kez bu yorumda netlik kazandı.Ve ben öpüştüğünüzden bile şüpheliyim açıkçası.
Tensel temas,bedensel yakınlık bile yaşamıyorsanız sorun başka demektir.

Bir de bazı bahanelerin sana göre çok mantıklı ama okuyana göre komik.
Eşim sapık değil,Türk erkeği mantığında değil,yerimi yadırgıyorum,yorgun oluyoruz,planlanmış olmalı vs...
Bunlar komik olduğu kadar saçma mazeretler.İleride inşallah bu sorunu çözünce sen de ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.

Ama hemen gunah almaya gerek yok, yok esin aldatiyor yok baska sekilde ihtiyac goruyor, zaten aldatacaksa oyle bir adam olsa o isi yaptiktan sonrada yapar. Adam sokakta yururken bile baska kadinlara bakamiyor, yani b unu ben degil cevremdende duyuyorum, onun icin birine bakmak bile aldatmaya giriyor. O karakterde bir adam, ve cok mutlu etmek istiyorum onu ama benden bir halt olacagi yok, bu sorun yuzunden bosanmakta istemiorum, diyelimki bosandik * allah korusun * baska bir adamla evlensemde ayni sorunum olacak.

Ben de çoğu üyeler gibi,eşinin seni aldatıyor olabileceğini düşünüyorum.
Eşin 28 veya daha üzeri yaştaymış.26-27 yaşına kadar cinsellik yaşamamış olması zaten biraz zor.
Öyle veya böyle,bu yaşta evli bir erkek keşiş hayatı yaşamaz diye düşünüyorum.
Sokakta kadınlara bakmaması güzel ama aldatmaz demek değil.
Ne kendi halinde adamların ayrı evleri bilmemneleri çıktı bilsen şaşarsın.

Bir de son satır üzgünüm ama çok acıklı.Nasıl bencilce bir cümle...
Boşanıp başka adamla evlenirsen belki aynı sorunun olur.
Ama şimdiki eşinin öyle bir sorunu olmayacak en azından.Bir de böyle düşün.

Bu konuya sadece 'amma da kiymetli seyin varmis' diyesim geliyor!!!! Butun kadinlar bunu yasiyor birazcikta aci cekiyor artik abartma derecesinde psikolojik sorun yapicaksin.. bence kesinlikle bir psikolaga danis ve problemi anlat. Bir saglik profesyoneli sana kesinlikle yardimci olacaktir ondan sonra donup ahh niye daha once gitmemisim diyeceksin!!

Back
X