- 25 Ekim 2010
- 282
- -1
- 96
kocan ne kadar sabırlı bir insanmış.... Bende kocamı sabırlı bilirim ama 2 gün o iş olmasın, adam ya güzellikle yada zorla diyor şaka yollu, 50 takla atıyor ikna edene kadar...
Bu kadar güzel bir hazdan kendinizi neden mahrum ediyorsunuz,
Yani bazılarınız kızacaktır bana eminim, ama şu vajinusmusu hiç anlamadım, geçmişte bir taciz olur, bir tecavüz olur anlarım bilinçaltıdır derim üzülürüm ama, diğer türlü acıyacak vs, bana şımarıklık geliyor insanlar koskoca çocuk doğururken bundan korkmak düşününce gerçekten anlamsız...
2 yıl bu 2 yıl, hiç mi çaba göstermediniz??? doktora gittiniz mi?
İnşallah bir an evvel kendinizi hazır hisseder bu işi yaparsınız. Yapıncada boşa geçirdiğiniz 2 yıl için çok üzüleceğinizi, ne kadar da gereksiz olduğunu düşüneceksiniz. Eşiniz Vallahi çok sabırlıymış aklım almıyor, bir erkek nasıl bekleyebilir 2 yılDininde olsun namazında olsun, yok yaa boşanır bırakır yine beklemez, eşinizin kıymetini bilin gerçekten nadir bir tür olsa gerek...
Ayrıca kas gevşeticiyle falan bu işler olmaz, öncelikle seksin acı değil, zevkli olduğunu beyninize kazıyın...
valla inanmiyacaksiniz ama evlenemden once vajinismus topiclerinde cok gezindim, ordan beynime kazidim korkuyu, isteksizligi. Yoksa daha bu ilettin ne oldugundan bile haberim yoktu, bide cok insanla konustum ilk geceyle ilgili onlarda beni urkuttuler.
halbuki nisanlilik doneminde esimde bende cok istekliydi gerci esim hala isteklide, yani o zamanlar seytanmi durtuyor ne, ufak tefek seyler olurdu aramizda, yani o is olsa olacakti keske yapsaymisik nisanliyken bu illetle ugrasmicaktim. Evlenince hersey degisti bende ne zevk kaldi ne sevisme ne baska bisey, esim bari baska sekilde tatmin etsen beni ona bile raziyim diyor ama onu bile canim istemiyor acik konusmak gerekirse.
Bende cok istiyorum bu isi becermek, cocuk yasindaki insanlar yapiyor catir cutur ben kocamla neden yapamiyorum diye dusunmuyor degilim ama iste olmuyor, heryerm kasiliyor o uzerime dogru gelince boyle iyice buzdagina donusuyorum kaskati oluyorum tum vucudum kesiliyor agriyor.