Evlenemediğim için çok mutsuzum.

yemyesilyesim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
70
171
8
40
Merhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.

Ayrı eve çıkmayı düşünüyor musunuz?
Ayrıca geç değil hiçbir şey için.
Yıllarca ayrı yaşadım zaten. Ama annemler sana ihtiyacımız var yalnızız dediler ve benim yanıma gelmek istediler. Ben de yalnızlıktan iyice bunalmıştım. Ama alışmakta da zorlanıyorum.

Neden bunca sene biri girmedi hayatına? İlişkilerde ters giden nedir?
Ben aslında 30 yaşımdan sonra ne istediğini anlamış biriyim. Şu an kafamda nasıl biri istediğimi çok iyi biliyorum. Kişiliğim oturmuş durumda. Bunda önce benimle görüşmek isteyenlerden ben hoşlanmamıştım. Benim hoşlandığım bir bey de beni istemedi. Yanlış yer ve yanlış kişiler.

34 yaşındayım. Bu ikinci evliliğim ve galiba 2 yaşında cocugumla bosanacagim bu sefer. Bekarlık sultanliktir, ailenizin kıymetini bilin. Ha beraber yaşamak istemiyorsanız hemen ayrılın, beraber yaşamak sizi kaçış psikolojisine sokar, yanlış kararlar aldirir
Bekarlık sultanlık sözüne inanmıyorum. İyi bir evliliğe ve ruh eşine ihtiyacı vardır herkesin.

Artık insanlar otuzlu yaşlarda hala bekarlar üzülmeyin. Her şeyin hayırlısı. Toylukla evlenmektense bu yaşta aklı başında evlilik daha iyi. Kalbinizi kimsenin kırmasına izin vermez, enayi yerine de konmazsınız

Merhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
Bende 32 yaşındayım. Ailemleyim.
Bunun olumlu yönlerini görmeye çalışın..
Mesela aileniz yanınızda vs..
Nasipte varsa olur. Umutsuz olmayın.
Bir de çevrenize evlenmek istediğinizi söyleyin. Talip çıkabilir belki..
Kendi evinizi alın, aile yanında çok güzel para biriktirilir.
Bir de kısmet olayları hiç düşünmezken çıkar. Bende öyle oldu.
Hayırlısını isteyin.
Sonuçta eşin de çocuğun da hayırsızı olacaksa gerek yok..
Buradaki çoğu konuları evli ve çocuklular açıyor..
Umutsuz olmayın..
Ve en büyük tavsiyem kıyas yapmayın..
... arkadaşım evlendi 2 çocuğu var, ... kuzenim evli, o evli bu evli demeyin.
Herkesin kısmeti farklı..

Olur inşallah..

Son düzenleme:
Ne dusunursen o olursun.. ve sana onerim dusunce gucu ve istedigin seyi hayatina cekmekle ilgili en azi dan bir iki kitap okuman. Sonra hayatinda cok seyin degistigini goreceksin..
Bilincaltinin gucu adli kitabi acilen tavsiye ediyorum. İnanmasan bile oku bir kaybin olmaz ama kazancin olabilir
Bu tarz şeylere inanıyorum. Ama yaşadığım tecrübeler beni umutsuzluğa sürüklüyor. Ama inanıyorum hala. Kafam karışık sanırım :)

Bende 32 yaşındayım. Ailemleyim.
Bunun olumlu yönlerini görmeye çalışın..
Mesela aileniz yanınızda vs..
Nasipte varsa olur. Umutsuz olmayın.
Bir de çevrenize evlenmek istediğinizi söyleyin. Talip çıkabilir belki..
Kendi evinizi alın, aile yanında çok güzel para biriktirilir.
Bir de kısmet olayları hiç düşünmezken çıkar. Bende öyle oldu.
Hayırlısını isteyin.
Sonuçta eşin de çocuğun da hayırsızı olacaksa gerek yok..
Buradaki çoğu konuları evli ve çocuklular açıyor..
Umutsuz olmayın..
Ve en büyük tavsiyem kıyas yapmayın..
... arkadaşım evlendi 2 çocuğu var, ... kuzenim evli, o evli bu evli demeyin.
Herkesin kısmeti farklı..

Olur inşallah..
Ben de öyle oldu derken, sanırım siz kısmetinizi bulmuşsunuz :)

Back
X