Evlenemediğim için çok mutsuzum.

Bende 30 yasima girecegim, çevremdeki herkes evleniyordu, ben cok güzel bir kadın değilim, hayatima dogru düzgün kimse girmedi, cok bakimli değilim, baksamda fayda yok zaten diyordun 😊 sonra biri geldi simdi aileleri tanistiracagiz, cok umutsuzdum, devamli dua ediyordun, mendil duasi yaptım, hacet namazlari falan, 😊 demem o ki kaderindeki kisi kimse o vakti gelince ne yaparsan yap geliyo, o yüzden olumsuz düsünmeyin, her insana Allah es karşısına çıkariyo,
gerçekten mi çok guzel

Çok gençsiniz evlenmiş olmak için evlenmeyin sevdiğiniz hoşlandığınız birisi mutlaka çıkacaktır.Kaynanam evlenecem de evlenecem vermezlerse kaçacam diyerek 60 yaşında evlendi.Sizde karamsarlığa kapılmayın sevdiğim bir insanla evleneceğim diye düşünün.Pozitif olun full enerji gezin dolaşın.((bu arada kaynanam evlendiğine çok pişman))😁😁
Küçük bir not kaynanam boşandı 😔😔Şimdi gene bize sardı

Ay annem olsa sana 2 dakikada 5 koca bulurdu hemde kriterlerine uygun 😂

Merhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
Ayrı eve çıkmak için evlenmeniz şart mıdır? Gerçi küçük bir yerde yaşadığınızı da yazmışsınız. 😶
Mutlu olamayacağınızı düşünmeyin, hayatınız evle iş arasında geçmesin. İlla ki izin günlerinizde yapabileceğiniz bir şeyler muhakkak vardır. Onları bulmak ve sürdürmek size kalmış. Nice insanlar var en dipteyken ışığı yakalamaya çalışıyorlar. Elinizden geldiği kadar mücadele edin ve hiçbir şeye geç kaldığınızı düşünmeyin sakın. 🌸

Kötü bir evlilik yaşamaktan daha iyidir. Sosyalleşmeye çalış biraz daha. Bulunduğun yerden ayrıl arada bir. Gezilere git.

Bekarlık sultanlık sözüne inanmıyorum. İyi bir evliliğe ve ruh eşine ihtiyacı vardır herkesin.
Ne bekarlık sultanlık ne evlilik disneyland. İyi bir evlilik ve ruh eşini bulan insan sayısı 100 kişiden 5. Yani bu demek oluyorki 500 kişiden 25 i mutlu. Olay bu 🙏Mutluluğu medeni duruma bağlamak bana hep değişik geliyor. Aptal sarışın önermesi gibi. Yani bir insanın saç renginden zekayı anladığını söyleyen biri daha aptaldır gibi 🙏lafım size değil cümleyi sadece alıntıladım. Konu sahibi bu halinde de mutlu olmaya çalışmalı ve kabullenmelisin sen kafayı buna takmadığında şansın olacak olabilir. Odak noktanı dağıt 3 sene daha 🙏Yani bazen hiç kimse hayatı sırtlamana yardım etmez yada hiç kimse evli diye ruh eşi değildir. Sadece evlidir hepsi bu 🙏Yada bekar diye şahane mutlu değildir 🙏Bilirsin her filmin fragmanı çok heyecanlıdır. Sonra filmi izler bu muydu deriz. Sen kendini mutlu etmeye başla olacak olan olur 🙏

Back
X