Evlenemedim...

maviruh11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2019
10
16
3
39
Kızlar benim derdim evlenememiş olmak. Yaşım 33. Çok şükür aile kuramamış olmaktan başka sıkıntım yok. Uzun yıllar yalnız yaşadım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Arkadaş çevrem iyi, maddi bir sıkıntım yok. Ama hayatımda keşke sevdiğim, güvendiğim biri olsa diye içimden geçiriyorum. Annem de çok üzülüyor, ara sıra dertleniyor keşke sen de yuvanı kursaydın diye. Önceleri çok kafama takardım, ağlardım. Baktım pek bir şey değişmiyor şu aralar daha az takılır oldu bu konuya. Ama yine de hiç takılmıyor değilim. Bazen diyorum sanırım kaderimde yok. Arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum, konuşulan konu hep aile, çocuk, bakıcı. Biraz sıkılıyorum da açıkcası. Başka arkadaşlar da konular açmışlar, onları da okudum. Kurslara yazıl, sosyal çevreni genişlet filan denilmiş. Aslında ben sosyal bir insanım, çevrem de var. Ama uygun insan yok. Ne dersiniz bu konuda arkadaşlar?

Kızlar benim derdim evlenememiş olmak. Yaşım 33. Çok şükür aile kuramamış olmaktan başka sıkıntım yok. Uzun yıllar yalnız yaşadım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Arkadaş çevrem iyi, maddi bir sıkıntım yok. Ama hayatımda keşke sevdiğim, güvendiğim biri olsa diye içimden geçiriyorum. Annem de çok üzülüyor, ara sıra dertleniyor keşke sen de yuvanı kursaydın diye. Önceleri çok kafama takardım, ağlardım. Baktım pek bir şey değişmiyor şu aralar daha az takılır oldu bu konuya. Ama yine de hiç takılmıyor değilim. Bazen diyorum sanırım kaderimde yok. Arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum, konuşulan konu hep aile, çocuk, bakıcı. Biraz sıkılıyorum da açıkcası. Başka arkadaşlar da konular açmışlar, onları da okudum. Kurslara yazıl, sosyal çevreni genişlet filan denilmiş. Aslında ben sosyal bir insanım, çevrem de var. Ama uygun insan yok. Ne dersiniz bu konuda arkadaşlar?
Aslında ile başlayan cümleler tereddüt içerir. Emin misiniz sosyal olduğunuza. Hep aynı çevre, hep aynı insanlar ile sosyal oluyorsanız nasıl bulacaksınız?

28 yaşındayım öyle aşırı sosyal biri değildim
Karşıma hep yanlış insanlar çıktı,1 ay konuştuk mesela daha devamı olmadı
Bende bu durumlarda cy üzüldüm çevrem de evde kaldığımı söylenenler de vardi
Şuan ki erkek arkadaşımla tanıştım 1.5 yıl önce bazı şartları bana uymuyordu ama nasip bizi bir araya getirdi
Şuan aileler tanıştı 1.5 ay sonra nişan söz yapılacak
Demek istediğim şu bu işler gerçekten nasip
Kendinizi uzmeyin zamana bırakın
Bir şekilde karşınıza çıkacak nasbiniz.

Aslında şu anne olmak olayı olmasa sanırım biz kadınlar bu kadar takmayacağız. Keşke 60 yaşında baba olunabilecrği gibi anne de olunabilseydi. Ben de 27 yaşına gireceğim, ben de o yüzden bazen korkuyorum. Evliler de çoğunluk mutsuz, özgür kalmak sanki daha güzel gibi. Ama bazen ben de takıyorum. Umarım karşınıza çok iyi biri çıkar

Çok sevdiğim hocam 40 yaşında evlenip iki çocuk annesi oldu ve inan çok rahat çünkü o yaşta işi oturmuştu, ünvanını almıştı ve çalışmalarının çoğunu tamamlamıştı. Şimdi ise gönül rahatlığı ile çocuklarına bakıyor. İnanın bazı şeyler çok güzel denk geliyor. Umutsuz olmayın.

Çok sevdiğim hocam 40 yaşında evlenip iki çocuk annesi oldu ve inan çok rahat çünkü o yaşta işi oturmuştu, ünvanını almıştı ve çalışmalarının çoğunu tamamlamıştı. Şimdi ise gönül rahatlığı ile çocuklarına bakıyor. İnanın bazı şeyler çok güzel denk geliyor. Umutsuz olmayın.

70 yaşına girdiğinde hanim efendi Çocukları 30 yaşlarda ... Ben istemezdim

Arkadaşım gunumuzde evlenmek cok zorlastı...Erkekler bosanmaları ve nafakaları gordukce korkmuslar ve cevrede bu kadar secenek varken resmi bir yükümlülüğe niye gireyim diyorlar...Aile baskısı yoksa 30unu geçmiş adamlar evlenmeyi düşünmüyor genelde...boşanmış olanlar da zaten gözü korkmus sekilde...10 yıl once her sey daha guzeldi

Back
X