- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Berryhibiscus
Bana da işte kaç yıllık arkadaşım söyledi beraber büyümüşüzdür. 26 yaşındaydım o zaman, bu saatten sonra aşık mı olabileceğini mi düşünüyorsun çevrende birileri birini önerir sen de mantıklıysa ok dersin demişti o kadar ağlamıştım ki bu lafına.. neyse dediği de çıktı aşık olamadım üzücü kısmı oÇok laf duydum imalar duydum iki kişinin ki çok zoruma gitmişti. Biri 10 yıla aşkındır arkadaşım sandıgım kızın arkamdan 'bu yaşa kadar koca bulamadı bundan sonra çocuk da bulamaz menopoza girdi deyişi" Ki şuan benim evlendiğim yaşta (36) hala bekar. Diğeri de ilkokul arkadaşalrı her ay birinde oturma yapardık whatsap grubumuz vardı oraya bi karikatür atmış. Karikatürde evlen evlen diyorsunuz en sonunda birinizin kocasını elinizden alacagım yazıyo. Sonra şaka şaka hasbam kocasını kıskanıyor bekarım ya. Şuan hepsiyle iletişimi kestim bazen herkeze açık şekilde boy boy meneppozda doğurdum çocuklarımla eşimle fotoğraf atıyorum sonradan görmeyse görme umrumda değil Umarım konu sahibi bu baskılardan nasibini almadan gönlüne göre birini bulur. Evlilik zor ama bekar olmak ileri yaşta daha zor

Onun dışında benim hayatımda uzun süreli biri olmadığı için bir arkadaşım da ohoo ben bekar olcam şu an kimleri bulurdum demişti, ben de bırak allah aşkına şu an olduğun kişiye bak o zaman dönüp demiştim valla artık ayıpsa ayıp söylüyorum artık. Bıktım çünkü bu konuda bana laf sokulmasından..
Gerçekten ben de artık gönlüme göre birini bulmayı diliyorum. Size de mutluluklar bu arada , allah daim etsin :)