- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Nişan falan Attı ya o YüzdenOnu teselli edersin bir sekilde de durumun tekrarlamamasi icin annene ceki duzen vermeniz lazim. Evleneyim deyince evkenilmiyor ki. Boyle giderse annen yuzunden yanlis evlilik yapabilir panikle. 29 cok da gec bir yas degil. Evlenme yasi yukseliyor.
Kaç kere uyardım ama hep karamsar hep karamsarEtraftakilere makul olmaları için uyari yapın bence
Uyarıyorum fakat dinlemiyor devamlı herkes evlendi mutlu vs bunları söyleyip duruyorAnnenizi uyarmanız gerek. Zaten tek başına da böyle şeyler düşünüyordur kardeşiniz. Bir de anneniz körükle gitmesin.
Nasip işte neyin hayırlı olduğunu Allah biliyor ama annem böyle yapınca brn bile üzülüyorum kardeşim nasıl üzülmesinAllah herşeyin hayırlısını versin. Allahtan korkan kuldan utanan eş nasip etsin. Benim kuzenim nişanlanmıştı. Ama karşı tarafın ne ev dizmeye ne düğün yapmaya niyeti vardı. Oyalayip duruyorlardı. Sonra bir akrabalarından hem kuzenimi kaynanayla oturtmaya hemde kaçmaya zorlamayı düşündüklerini öğrendi. Attı nişanı. Bir yıl sonra başkasıyla evlendi.
E kız nr yapsın? Atsın mı kendini aşağıya evlenemiyorum diye? Nişan atalı ne kadar oldu?Uyarıyorum fakat dinlemiyor devamlı herkes evlendi mutlu vs bunları söyleyip duruyor
Daha çok yeni istemedi çocuk alkol alıyormuş öyle bi huyu varmış arkadaşlarıyla haftada iki kere alırım Demiş vazgeçmemiş kız da Attı NişanıE kız nr yapsın? Atsın mı kendini aşağıya evlenemiyorum diye? Nişan atalı ne kadar oldu?
Annenizi kenara çekip bu dünyada önemli olan şeyin evlenmek ya da elalem değil evlat olduğunu hatırlatın. Bir piskopata ya da hayırsıza denk gelse kardeşiniz daha mı mutlu olacak. Ben iki üç uzun süreli ilişkiden sonra 35 yaşında evlendim. Birisi çapkın, birisi cimri ,birisi ayıydı. İyi ki diğerleri nasibim değilmiş. İyi ki eşimle evlenmişim. Bir dediğimi iki etmiyor. Annemi babamı baştacı etti. Rabbim kardeşinize benimki gibi hayırlı eş nasip etsin.Nasip işte neyin hayırlı olduğunu Allah biliyor ama annem böyle yapınca brn bile üzülüyorum kardeşim nasıl üzülmesin
E çok yeniymiş daha madem anneniz çok ayıp ediyor. Yeni nişan atmış kıza böyle şeyler söylenir mi? Psikolojisini bozacak kardeşinizin.Daha çok yeni istemedi çocuk alkol alıyormuş öyle bi huyu varmış arkadaşlarıyla haftada iki kere alırım Demiş vazgeçmemiş kız da Attı Nişanı
Ne güzel iştr mutlu son la bitmiş âmin inşallah hersey bizim kız için de guzel olurAnnenizi kenara çekip bu dünyada önemli olan şeyin evlenmek ya da elalem değil evlat olduğunu hatırlatın. Bir piskopata ya da hayırsıza denk gelse kardeşiniz daha mı mutlu olacak. Ben iki üç uzun süreli ilişkiden sonra 35 yaşında evlendim. Birisi çapkın, birisi cimri ,birisi ayıydı. İyi ki diğerleri nasibim değilmiş. İyi ki eşimle evlenmişim. Bir dediğimi iki etmiyor. Annemi babamı baştacı etti. Rabbim kardeşinize benimki gibi hayırlı eş nasip etsin.
Annem de üzülüyor o da böyle Şeyler görmek istiyor ama nasip işte ne yapalımE çok yeniymiş daha madem anneniz çok ayıp ediyor. Yeni nişan atmış kıza böyle şeyler söylenir mi? Psikolojisini bozacak kardeşinizin.
Aynen gerçekten kardeşim çok üzülüyor neden annem böyle diyor ben eksik tim diye annem de nasip olmuyor neden diye üzülüyorBirinin annenize her şeyin nasip işi olduğunu anlatması gerekiyor.
Yahu yanlış bi evlilik yapsa aniden daha mı iyi? Ben hiç anlamıyorum böyle aileleri. Kızın canını nasıl sıkmıştır kim bilir. Yazık yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?