Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şu mübarek günde canım çok sıkkın. Yaşım 27 ama hala evlenemedim üstelik hala aday da yok. Öğretmenim çok şükür kendime yetyorum. İşimi seviyorum öyle aman aman sorunum da yok tek derdim evlenememek.Üstelik unutamadığım çok sevdğim biri var. Onunla tamamen bitti. Mezhep farkı sorunumuz vardı. Anlaşamıyordukta o da beni terk etti. Ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama olmuyor ya. Nerde arızalı var beni buluyor. Mesela son göüştüğüm kişi çok cimriydi. Cimri bir adamlada ömür geçmez ki. kafamçokkarıştı
Bazen hayata çok geç kaldığımı düşnüyorum.Arkadaşlarımın hemen hepsi evlendi ve ç ocukları oldu.Şu an tatildeyim. Çok isterdim eşim olsun beraber tatil yapalım. Ama ne bileyim nasip mi değil bana anlayamadım :2:
Neye göre geç, kime göre geç..kafamçokkarıştı
Hiç unutmam, 20 yaşındaydım, bir şirkette işe başlamıştım ve 28 yaşında bekar bir bayanla tanışmıştım. Aklımdan ilk geçen kızın evde kaldığıydı, ne kadar ama ne kadar komikmişimsırnaşık şeysırnaşık şey
20-21 yaşında evlenenlerin bir kısmı pişman bile oldu, ama dönüşü zor..naniknanik
Kadınlarda evlilik yaşı 28-29 dolaylarında oldu şimdi, doğurma olayı olmasa eminim daha da yukarı çıkardı..
Ne zaman doğru insanı bulduğuna inanırsan o zaman evlen, 30-40-50 fark etmez..
Evlendikten sonra hep onunla oluyorsun zaten, yeterince zamanın olur merak etme..:hulya:
kkdan birine benzettim sorununuzu. aynı yaşlardaydı sizle.
oda aynı dertten muzdaripti.
eve 'di galiba... sonra bir kaç nickte almıştı. pippi falan..
evleniyordu o..
neyse umarım o evlenmiştir. aynı sizin gibiydi...
hatta adam giyimine karışıyordu falan. oda öğretmendi.
neyse,insanların yaşadıkları ve sorunları çok benziyor demek
yaş daha genç ümidinizi kesmeyin. çıkacaktır mutlaka biri karşınıza.
sen de daha çok gençsin cicim ya:) senin yaşındayken öğrenciydim ve evliliğin e si aklımda yoktu:) Allah hakkında hayırlısını versinben 21 yaşındayım benimde arkadaşlarımın çoğu evlidir hatta çoğunun çocuğu bile var
hatta bazen bende gülerek diyorum hepsi evlendi ben evde kaldım diye kaydirigubbakcemile3 halbuki daha çok yolun başındayken ... arkadaşlarına bakma sen evlenenlerin başı göğemi ermiş
çoğu arkadaşım bana geç evlen 30 u bulsun evlilik kolay değil diyo
kısmet bu işler belli olmaz biriyle tanışırsın düzgün birisi olursa 7-8 ay içinde bi bakmışsın evlenivermişisin olumsuz düşünme hep
erken evlenip boşananda çok
içinde çokça sevgi barındıran insanlar vardır,ama bunu karşılarındakine sunmak isterler..kendine yetmek yetememek olayı değil bu bence..ne olursa olsun sabah biriyle uyanmak herşeyden öte bir mutluluktur,yada sevdiği adama güzel bir sofra hazırlamak,aranılmak,konuşmak...vs...heleki zamanla arkadaşlarınız bir bir evlenip giderken,biriyle konuşma ihtiyacaı hissederken siz arkadaşınız ,dostunuz neyse artık evi gereği işi yada sorunları varsa....bişiyler gitti gidiyor oluyor o zaman...başaran arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten,ama işte herkes bir değil kii yaaa....
lamiacım;bak sen ben gibi bir arkadaşım var-dı...dı diyroum 10 gün öncesine kadar bu böyleydi...2004 yılında birlikte mezun olduk o da öğretmen adayı fakat bir türlü olmadı,atanamdı..bende de büyük 30 yaşında..fakat geçenlerde biriyle tanıştırılmış ve bende kayıtsız kalamadım diyor..o gün bugündür de görüşüyorlar ve adam herşey çok çabuk bi şekilde olsun demiş,niyetleri ciddii...yüreğine su serpmez biliyorum ama gidenin ardından çok bakıp durma,gelsede eskisi gibi olmuyor...hayatının herşeyi yolunda bir tek eşim yok diyorsan biraz daha bekle be güzelimm...bir kaç şeyle uğraşmak daha zor ve yorucuu..
30 yaşında evlendim 32 yaşında anne oldum.
sadece anne olmak için geciktiğimi düşünüyorum.keşke bu mutluluğu daha erken yaşasaymışım.
çok güzel devam eden bir evliliğim var ama hiçbir zaman evlilik için geç kaldığımı düşünmedim.
çalıştım, özgürce yedim, gezdim tozdum, herşeyden hevesimi alınca 30 yaşımda evlendim. bence üzülmeni gerektirecek birşey yok.
Bu kadar beklediği için demişsin de, ne kadar beklemiş ki? Hani ilkokulu bitirip 11 yaşından beri beklemişse birşey diyemem amaüniversite bitirip bir iki sene çalıştın mı zaten yaş 25 olmuş oluyor. Konu sahibi arkadaş, gören de 40 oldun da evlenemedin sanacak kaydirigubbakcemile3 Bence evlenememek değil de senin sorunun duygusal yalnızlık olmalı. Yani birlikte bir sevgiyi paylaşacak birinin olmaması. Oyle birisi olsa yanında, eminim çok mutlu geçer zamanın, evlenemedim diye de dert edinmezsin. o Yüzden, seninle benzer durumda olan arkadaşlarıma da tavsiyem, insanlarla ilişki ihtimaliniz olduğunda bununla evlenilir mi diye başlamayın, bununla iyi vakit geçirilir mi diye başlayın ki, belki de vakit geçirdikçe çok seveceksiniz, kendinizi evlilik yolunda buluvereceksiniz.
Benimde aynı sorunum var canım. üstelik benim yaşım çok ...yakın tarihte 34 olacak. Bazen düşünürüm nerde eksiğim vardı diye, ne adam akıllı sevgili hayatım oldu, nede adam akıllı sevdim. Dış görünüşüm yaşımdan çok genç olsada çevrem hep güzel olduğumu söylese de işte olmayınca olmuyor canım ya...
27 yaş çok değil ki. Bunları düşünmek ve hissetmek için erken daha. Ben eşimle tanıştığımda 29 yaşındaydım. İyi ki de daha erken çıkmamış karşıma bu kadar bilemezdim kıymetini herhalde daha ufak yaşlarda. En güzel sürprizler en beklenmeyen anlarda çalıyor kapıyı. Beklemeyin, o gelir. Sevgiler.
Benimde aynı sorunum var canım. üstelik benim yaşım çok ...yakın tarihte 34 olacak. Bazen düşünürüm nerde eksiğim vardı diye, ne adam akıllı sevgili hayatım oldu, nede adam akıllı sevdim. Dış görünüşüm yaşımdan çok genç olsada çevrem hep güzel olduğumu söylese de işte olmayınca olmuyor canım ya...
[color="ındigo"]o zaman öleyim ben yaa...[/color]
canım insan kabul etmek istemiyor ama yukarıda teyzemin örneğini yazdım 40 yaşındaymış kısmeti 40 yaşında evlendi Olmayınca olmuyor eveti işte hayatta herşey istediğimiz zaman değil zamanı gelince oluyor bunu kabul edip kendini üzmeyeceksin
konu sahibi arkadaşım erken evlenmekle erken anne olunmuyor bazende ben 24 tüm evlendiğimde ( 25 olmama 3 4 ay vardı ) 29 yaşındayım ama eşimdeki problemden dolayı bebeim yok henüz bende isterdim 26 27 de anne olmayı hep ama olmadı işte zamanı ne zamansa o zaman olacak dediğim gibi insan oğlu kabul etmek istemiyor hemen olsun istiyor ama işte bir laf var ya insanlar plan yaparmış kader de bakıp gülermiş diye kaderde ne zaman varsa o zaman özellikle evlilik ve çocuk işi yine uzun uzun yazdım amabayanssulusmile
Zaman zaman olumsuzluğa düşmen normal a.s
Hayatını şekillendirmek istemen de normal...
Sonuçta bir yaştan sonra kadının yalnız olması zor şeyler, sevgi açlığı çekiyorsun...
Ama şunu unutma:
'Ömründen ömür götüren seni her gün üzen biri olmasındansa hiç olmasın daha iyi, Allah hakkında hayırlısını versin lamia' yerimseniben