Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evlenmeden önce senin gibi düşünüyordum aMa evlendiğin kişi senin kafandansa kesinlikle öyle olmuyor. Ben eşimle aynı düşündüğüm için aramızda en ufak tatsızlık dahi olmuyoÖyle sorgulamalardı, baskıydı, diretmeydi .. bunların hiçbiri yok hayatımızda.. Sevgi dolu, hoşgörülü ve anlayışlı bi insan olduğu için.. Üstelik aileside çok iyi. Hiç bi sorunumuz yok
Diyceğim o ki kişisine bağlı evlilik.. Bi eş hayatını zindanada çevirebilir aksine gül bahçesine de çevirebilir. Seçim çok önemli kızlar
deKızlar konuyu horrlatıcam ama merak ettm burda evlenmek isteyip evlenenler oldumu
sorun olarak görmeyen benim gibi çok az kişi var sanırım bunu. yani neden kafaya takıyosunuz anlamıyorum.. bi kadın kendine yetebiliyosa -ki aynen öyle demişsiniz- neden evlenememekten bu kadar korkar ki?
Konu sahibi evlenmiş
İkiz bebiş bile yapmış![]()
Konu sahibi evlenmiş
İkiz bebiş bile yapmış[/QUOTEMaşallah o zaman
Darısı isteyen herkese olsun inşallah
27 yaşında evlenememe sorunu diye konu açıyor ben 32 yaşındayım hala bekarım aday adayı bile yokkkkk vay benim başımı nerelere vurammmmmmKızlar şu mübarek günde canım çok sıkkın. Yaşım 27 ama hala evlenemedim üstelik hala aday da yok. Öğretmenim çok şükür kendime yetyorum. İşimi seviyorum öyle aman aman sorunum da yok tek derdim evlenememek.Üstelik unutamadığım çok sevdğim biri var. Onunla tamamen bitti. Mezhep farkı sorunumuz vardı. Anlaşamıyordukta o da beni terk etti. Ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama olmuyor ya. Nerde arızalı var beni buluyor. Mesela son göüştüğüm kişi çok cimriydi. Cimri bir adamlada ömür geçmez ki. kafamçokkarıştı
Bazen hayata çok geç kaldığımı düşnüyorum.Arkadaşlarımın hemen hepsi evlendi ve ç ocukları oldu.Şu an tatildeyim. Çok isterdim eşim olsun beraber tatil yapalım. Ama ne bileyim nasip mi değil bana anlayamadım :2:
Bence düşününce olmaz zaten aniden gelişir belkiAmin inşallah. İnanın işe güce konsantre olamaz oldum sırf bu meseleyi düşünmekten![]()