- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Evet gerçekten zormuş imkansız hatta sanırımBnde gec evlendim de hepsi bi arada paketi zor be kardesim.
Imkansiz demeyelim de kader nasip isi bu.o kadar karsima cazip insanlar cikti icin atmayinca kirk tane kusur sayabiliyorsun 36 yasimda alakasiz biriyle evlendim hicbir krterim uymuyor meselaEvet gerçekten zormuş imkansız hatta sanırım
Kriteriniz uymuyorsa neden evlendiniz peki özel değilse ?Imkansiz demeyelim de kader nasip isi bu.o kadar karsima cazip insanlar cikti icin atmayinca kirk tane kusur sayabiliyorsun 36 yasimda alakasiz biriyle evlendim hicbir krterim uymuyor mesela
Yoo ozel bi yani yok nasil oldu bende anlamadim zaten kendiliginden gelisti. Sanirim bebek istegi bazi kriterleri yumusatti. O istek olmasa evlenmezdim herhaldeKriteriniz uymuyorsa neden evlendiniz peki özel değilse ?
Direkt evlilik niyetiyle değil ama tanımak için konuşuyorum , birilerinin tavsiyesiyle sosyal medyadan her türlü denedim . Eskiyi unutup unutmadığımı tam olarak bilmiyorum . Sadece adam akıllı oturup kalkmasını bilen, düzgün giyimli efendi gibi konuşan saygın güzel bir mesleği olan ve benimle uyumlu olacak birini arıyorum ama nerdeeBende 27 yasindayim ciddi bir iliskim bile olmadi ama oyle evlilik merakim yok cunku kendimi boyle rahat hissediyorum. Bu kadar gorusecek kisiyi nereden buluyorsun hem de evlilik niyetiyle cunku hemen evlenmek istemeyebilirler. Eskiyi de unutamamissin gibi geldi ona benzer birini ariyorsun belkide bu yuzden icine sinmiyor.
Anlaşabiliyor musunuz peki , hiçbir kriterinin uymadığı biriyle oturup ne konuşabilirsiniz ki bir ömür geçer mi korkularım var benim evliliğe karşı aynı zamanda daYoo ozel bi yani yok nasil oldu bende anlamadim zaten kendiliginden gelisti. Sanirim bebek istegi bazi kriterleri yumusatti. O istek olmasa evlenmezdim herhalde
Direkt evlilik niyetiyle değil ama tanımak için konuşuyorum , birilerinin tavsiyesiyle sosyal medyadan her türlü denedim . Eskiyi unutup unutmadığımı tam olarak bilmiyorum . Sadece adam akıllı oturup kalkmasını bilen, düzgün giyimli efendi gibi konuşan saygın güzel bir mesleği olan ve benimle uyumlu olacak birini arıyorum ama nerdee
Cok sukur karsilikli bi sikintimiz yok .spor ekonomi siyasett kadina siddet her konuda konusaabiliyorduk evlendikten sonra.cocuklardan hicbirseye firsat kalmiyor zaten. Nasip isi cokda takilmayin derim bi bakmisiniz evlisiniz nikahla olumun tarihi degismezmis.hersey gonlunuzce olsunAnlaşabiliyor musunuz peki , hiçbir kriterinin uymadığı biriyle oturup ne konuşabilirsiniz ki bir ömür geçer mi korkularım var benim evliliğe karşı aynı zamanda da
Sanırım yardım almam gerekiyor
Şöyle anlatayım. Biriyle görüşmüştüm geçen sene. Bana borsa oynadığını söylemişti. Yıllarca çalışmış ve hiçbir birikimi yok . Demek ki borsada kaybetmiş parasını . Ben parasını savuran birisiyle şu zamana kadar birikim yapmayan birine nasıl güvenip tamam diyeyim ki28 yaşında nasıl bir maddiyat bekliyorsunuz yani kriteriniz nedir bilmiyorum ama bir ev sahibi olmasını bekliyorsanız çok hayalperest olur . Düzenli gelirse tamam . Yani bence sizin karşınıza daha sevdiğiniz biri çıkmamış. Mal mülk gerçekten düzgün ve çalışkan biriyse birlikte yapılır.
Bir de küçükken tanırsın seversin bunlara göz yumarsın . Ben bu yaştan sonra neden sonradan tanıdığım biriyle sıkıntı çekeyim ki diyorum .Şöyle anlatayım. Biriyle görüşmüştüm geçen sene. Bana borsa oynadığını söylemişti. Yıllarca çalışmış ve hiçbir birikimi yok . Demek ki borsada kaybetmiş parasını . Ben parasını savuran birisiyle şu zamana kadar birikim yapmayan birine nasıl güvenip tamam diyeyim ki
İşte kriterlerime uymadığı zaman bir çekim de hissedemiyorumYa hangi çift tamamen uyumlu?Biraz zıtlık olacak ki arada çekim olsun ama siz bu kafa ile evlenemezsiniz zaten.Kimse dört dörtlük değil,hepimizin belli başlı kusurları var.Önemli olan çiftlerin birbirini tolere edebilmesi.Öyle ısmarlama gibi evlenilmez yani, kriter mriter tamam da, bir yerden sonra boş.Çekim olacak öncelikle.
Yani 28 yaşında biri nasıl bir birikim yapabilir ki . Şimdi bende 28 yaşındayım eşimle evleneli üç yıl oldu bir arabamız var iki kişi çalışıp bir bunu alabildik . . Şu an fiyatı beş yüz falan alamayiz yani aynı arabayı . Biz nisanlandigimizda eşim daha çalışmıyordu mesela çoğu şeyi birlikte yaptık . Borsada para kaybetmisse tabi uzak durun da ..Şöyle anlatayım. Biriyle görüşmüştüm geçen sene. Bana borsa oynadığını söylemişti. Yıllarca çalışmış ve hiçbir birikimi yok . Demek ki borsada kaybetmiş parasını . Ben parasını savuran birisiyle şu zamana kadar birikim yapmayan birine nasıl güvenip tamam diyeyim ki
O zaman şöyle düşünün, kriterlerinize %100 uyumlu karşınızdaki kişi ama ten uyumu yok.Evliliğin %90'ı da cinsellik.Izdırap olur o evlilik, ama ben mantık evliliği yapmak istiyorum derseniz siz bilirsiniz tabi.İşte kriterlerime uymadığı zaman bir çekim de hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?