Evlenememek

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
28 yaşındayım, evlenmeyi çok istiyorum . Birçok kişiyle görüştüm ama bir türlü nasip olmadı . Beğenemiyorum zorluyorum kendimi olmuyor . Birinin maddi durumu iyiyse tipi iyiolmuyor , diğerinin tipi iyiyse maddi durumu iyi olmuyor . Bir başkasında ikisi de varsa duygusal bir şey hissedemiyorum . O kadar bekledim diyorum tamamen her anlamda içime sinen birisiyle devam etmek istiyorum ama tam anlamıyla hiçkimse içime sinmiyor . Ne kadar zormuş evlilik kararı vermek . Kendimi genel anlamda şanslı hissediyorum , bugüne kadar istediğim şeyler oldu yolunda gitti ama ilişki anlamında gerçekten bir türlü yolumu bulamadım . İnşallah Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur . Bir kere nişan attım ve ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama görüştüğüm herkeste o kişinin duruşunu konuşmasını aradım . Aslında ona Özlem duyduğumu düşünmüyorum sadece konuşma tarzı olarak meslek olarak yakınlık olarak öyle birini istiyorum olmayınca da kabul etmiyorum , bir yandan evlenememenin korkusu çok yer etti bende. Çocuk sahibi olmak istiyorum . Evet her durumun zorluğu var evlilik de çokzordur ama bekarlık da onun kadar zor . Benim durumumda olan var mı öyle dertleşmek istedim

Bende 27 yasindayim ciddi bir iliskim bile olmadi ama oyle evlilik merakim yok cunku kendimi boyle rahat hissediyorum. Bu kadar gorusecek kisiyi nereden buluyorsun hem de evlilik niyetiyle cunku hemen evlenmek istemeyebilirler. Eskiyi de unutamamissin gibi geldi ona benzer birini ariyorsun belkide bu yuzden icine sinmiyor.

Direkt evlilik niyetiyle değil ama tanımak için konuşuyorum , birilerinin tavsiyesiyle sosyal medyadan her türlü denedim . Eskiyi unutup unutmadığımı tam olarak bilmiyorum . Sadece adam akıllı oturup kalkmasını bilen, düzgün giyimli efendi gibi konuşan saygın güzel bir mesleği olan ve benimle uyumlu olacak birini arıyorum ama nerdee

Yoo ozel bi yani yok nasil oldu bende anlamadim zaten kendiliginden gelisti. Sanirim bebek istegi bazi kriterleri yumusatti. O istek olmasa evlenmezdim herhalde
Anlaşabiliyor musunuz peki , hiçbir kriterinin uymadığı biriyle oturup ne konuşabilirsiniz ki bir ömür geçer mi korkularım var benim evliliğe karşı aynı zamanda da
Sanırım yardım almam gerekiyor

28 yaşında nasıl bir maddiyat bekliyorsunuz yani kriteriniz nedir bilmiyorum ama bir ev sahibi olmasını bekliyorsanız çok hayalperest olur . Düzenli gelirse tamam . Yani bence sizin karşınıza daha sevdiğiniz biri çıkmamış. Mal mülk gerçekten düzgün ve çalışkan biriyse birlikte yapılır.

Üstüne de çikilatalı sos dökelim mi?
Nasip bu işler. Aramaya devam et. Ben de 33 olacağım, bekarım. Bu kadar takarsan daha çok evren enerji gönderir olmasın diye. Hayatı sev, kendini sev, yaşamayı sev. Yalnızlığı hissetmezsin. 50-60 yaşında olsan neyse.

Zamanı gelince olur hepsi.

Anlaşabiliyor musunuz peki , hiçbir kriterinin uymadığı biriyle oturup ne konuşabilirsiniz ki bir ömür geçer mi korkularım var benim evliliğe karşı aynı zamanda da
Sanırım yardım almam gerekiyor
Cok sukur karsilikli bi sikintimiz yok .spor ekonomi siyasett kadina siddet her konuda konusaabiliyorduk evlendikten sonra.cocuklardan hicbirseye firsat kalmiyor zaten. Nasip isi cokda takilmayin derim bi bakmisiniz evlisiniz nikahla olumun tarihi degismezmis.hersey gonlunuzce olsun

Şöyle anlatayım. Biriyle görüşmüştüm geçen sene. Bana borsa oynadığını söylemişti. Yıllarca çalışmış ve hiçbir birikimi yok . Demek ki borsada kaybetmiş parasını . Ben parasını savuran birisiyle şu zamana kadar birikim yapmayan birine nasıl güvenip tamam diyeyim ki

Ya hangi çift tamamen uyumlu?Biraz zıtlık olacak ki arada çekim olsun ama siz bu kafa ile evlenemezsiniz zaten.Kimse dört dörtlük değil,hepimizin belli başlı kusurları var.Önemli olan çiftlerin birbirini tolere edebilmesi.Öyle ısmarlama gibi evlenilmez yani, kriter mriter tamam da, bir yerden sonra boş.Çekim olacak öncelikle.

Bir de küçükken tanırsın seversin bunlara göz yumarsın . Ben bu yaştan sonra neden sonradan tanıdığım biriyle sıkıntı çekeyim ki diyorum .

İşte kriterlerime uymadığı zaman bir çekim de hissedemiyorum

Yani 28 yaşında biri nasıl bir birikim yapabilir ki . Şimdi bende 28 yaşındayım eşimle evleneli üç yıl oldu bir arabamız var iki kişi çalışıp bir bunu alabildik . . Şu an fiyatı beş yüz falan alamayiz yani aynı arabayı . Biz nisanlandigimizda eşim daha çalışmıyordu mesela çoğu şeyi birlikte yaptık . Borsada para kaybetmisse tabi uzak durun da ..

İşte kriterlerime uymadığı zaman bir çekim de hissedemiyorum
O zaman şöyle düşünün, kriterlerinize %100 uyumlu karşınızdaki kişi ama ten uyumu yok.Evliliğin %90'ı da cinsellik.Izdırap olur o evlilik, ama ben mantık evliliği yapmak istiyorum derseniz siz bilirsiniz tabi.

Siz bence arada kalmışsınız. Hem aşk bekliyorsunuz hem mantık evliliği gibi kriterler koyuyorsunuz. Ama aşk, çekim böyle bir şey değil. Ya mantık evliliği yapacaksınız yada bu kadar ince eleyip sık dokumak yerine kalbinizi dinleyeceksiniz
Karşınıza aşk sevgi duyacağınız biri çıksa bence bu kadar ince elemezsiniz aşk böyle bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…