- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
O zaman dediğiniz gibi olmaz bana göre. Hayatı yaşamasan biriktiren bir çift olursunuz. Sizin bence dengeye ihtiyacınız var. Bu da birikim değil de hayatına da para harcayabilen biriyle olur.Kendim gibi birini arıyorum sanırım . Ben beş senedir çalışıyorum , birikimimle bir arsa aldım şimdi de araba alacağım . Karşımdaki de savurgan olsun istemiyorum ben çalıştım yaptım neden hiçbir şeyi olmayan biriyle evleneyim ki bu kafadayım
Evet doğru söylüyorsunuz , ben hem çekim istiyorum duygusal olarak yakın duymadığım biriyle evlenemem , ama mantığı da bir kenara koyamam ya da şu zamana kadar onu yaptıracak biri çıkmadı bilmiyorumSiz bence arada kalmışsınız. Hem aşk bekliyorsunuz hem mantık evliliği gibi kriterler koyuyorsunuz. Ama aşk, çekim böyle bir şey değil. Ya mantık evliliği yapacaksınız yada bu kadar ince eleyip sık dokumak yerine kalbinizi dinleyeceksiniz
Karşınıza aşk sevgi duyacağınız biri çıksa bence bu kadar ince elemezsiniz aşk böyle bir şey değil.
ten uyumu olmazsa mümkün değil yapamam zaten benim için de cinsellik çok önemliO zaman şöyle düşünün, kriterlerinize %100 uyumlu karşınızdaki kişi ama ten uyumu yok.Evliliğin %90'ı da cinsellik.Izdırap olur o evlilik, ama ben mantık evliliği yapmak istiyorum derseniz siz bilirsiniz tabi.
Para kaybetmeyi ayrı bir yere koyuyorum ki bence insanın buna da hakkı var o ayrı mesele ama yaşıtlarınız ve kriterlerinize uyan profildeki adamlar muhtemelen evlilik odaklı bir hayat yaşamadıkları için birikim yapmayı düşünmemişlerdir. Muhtemelen hayatlarını yaşayıp gezip tozmuşlardır birikim yapmak yerine. Günümüzde hem birikim yapayım hem hayattan zevk alayım gibi bir şansımız yok.Şöyle anlatayım. Biriyle görüşmüştüm geçen sene. Bana borsa oynadığını söylemişti. Yıllarca çalışmış ve hiçbir birikimi yok . Demek ki borsada kaybetmiş parasını . Ben parasını savuran birisiyle şu zamana kadar birikim yapmayan birine nasıl güvenip tamam diyeyim ki
Burda bi konu açınca insanlar sürekli konu açana saldırmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum. 28 yaşında hayatını yoluna koymuş bir kadının hayatını yoluna koymuş bi erkek araması bu erkeğin de biraz gözüne hitap etmesini istemesi normal değil mi? Kendilerinde olmayanlar hep başkalarında da yok sanıyorlarKendim gibi birini arıyorum sanırım . Ben beş senedir çalışıyorum , birikimimle bir arsa aldım şimdi de araba alacağım . Karşımdaki de savurgan olsun istemiyorum ben çalıştım yaptım neden hiçbir şeyi olmayan biriyle evleneyim ki bu kafadayım
O zaman dediğiniz gibi olmaz bana göre. Hayatı yaşamasan biriktiren bir çift olursunuz. Sizin bence dengeye ihtiyacınız var. Bu da birikim değil de hayatına da para harcayabilen biriyle olur.
Yaa teşekkür ederimBurda bi konu açınca insanlar sürekli konu açana saldırmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum. 28 yaşında hayatını yoluna koymuş bir kadının hayatını yoluna koymuş bi erkek araması bu erkeğin de biraz gözüne hitap etmesini istemesi normal değil mi? Kendilerinde olmayanlar hep başkalarında da yok sanıyorlarben seni anlayabiliyorum boşver sen zaten herşeyin tam olmayacağının bilincindesin şartlarına uygun olabilecek insanlara şans vermek belki daha az üzer yıpratır seni
Öyle dediğine bakma.bir şeyler hissedememiş işte.bu tarz sen dört dörtlük müsün tarzı görüşler çok yersiz geliyor bana.sevince seviyorsun işte.gerçi konu sahibinin pası o yönde.Siz dört dörtlük müsünüz de öyle birini arıyorsunuz? Hem zengin olacak hem yakışıklı olacak hem duygusal olarak nirvanaya ulaştıracak…
Eski nişanlı matah bişey olsaydı eski olmazdı.
Imkansiz demeyelim de kader nasip isi bu.o kadar karsima cazip insanlar cikti icin atmayinca kirk tane kusur sayabiliyorsun 36 yasimda alakasiz biriyle evlendim hicbir krterim uymuyor mesela
evet benim beğendiğim de beni beğenmedi bu da oldu , nişan atmışsın olmaz dedilersenin istediğin kriterdekilerde seni istemeyecektir 1 arsan var birada birikim birde çalışıyorsun daha üzeri için seninde daha yüksekte olman lazım yoksa zor
Sana yersiz geliyorsa sen öyle yorum yapmazsın şekerim.Öyle dediğine bakma.bir şeyler hissedememiş işte.bu tarz sen dört dörtlük müsün tarzı görüşler çok yersiz geliyor bana.sevince seviyorsun işte.gerçi konu sahibinin pası o yönde.
Yüksekte ki istiyor kadın.yoksa karşısına çıkanları severdi zaten.niye dertlensin kadın.herkes kendi seviyesindekileri seviyor.niye böyle gıcık bir cevap versiniz anlamadım valla.hepimizin ortak sorunu olan bir mesele.erkekler kalitesizse bizim suçumuz ne ?senin istediğin kriterdekilerde seni istemeyecektir 1 arsan var birada birikim birde çalışıyorsun daha üzeri için seninde daha yüksekte olman lazım yoksa zor
Bahane işte.bu devirde ne alakası var.beğenmemek değil de uyuşmamak daha doğru bu arada.dünyanın ne güzel kadınları bile birileriyle uyuşmuyor.enerji meselesi bu.sadece kriter değil ki.öyle olsa bunca görece dikkat çekmeyen kişi nasıl evlenip barklanacakti? Gerçi o da göreceli.kısmet işte yani.evet benim beğendiğim de beni beğenmedi bu da oldu , nişan atmışsın olmaz dediler
İnternetten değildir rainny, hayatımda en çok yeni kişi bulan kişi sensinBende 27 yasindayim ciddi bir iliskim bile olmadi ama oyle evlilik merakim yok cunku kendimi boyle rahat hissediyorum. Bu kadar gorusecek kisiyi nereden buluyorsun hem de evlilik niyetiyle cunku hemen evlenmek istemeyebilirler. Eskiyi de unutamamissin gibi geldi ona benzer birini ariyorsun belkide bu yuzden icine sinmiyor.
kadınlar nasıl maddi bakıyorsa kadınlar kadar olmasada erkeklerde maddi bakıyor arkadaş bunuda çok hissettiriyoır bence karşıya sürekli maddi konu konuşan kadın bence çok itici erkek için korkutucu yetersizlik hissettiri diye kaçıyorlardır bahane nişan attın oluyorBahane işte.bu devirde ne alakası var.beğenmemek değil de uyuşmamak daha doğru bu arada.dünyanın ne güzel kadınları bile birileriyle uyuşmuyor.enerji meselesi bu.sadece kriter değil ki.öyle olsa bunca görece dikkat çekmeyen kişi nasıl evlenip barklanacakti? Gerçi o da göreceli.kısmet işte yani.
Borsayla aynı şey değil ki ama.Para kaybetmeyi ayrı bir yere koyuyorum ki bence insanın buna da hakkı var o ayrı mesele ama yaşıtlarınız ve kriterlerinize uyan profildeki adamlar muhtemelen evlilik odaklı bir hayat yaşamadıkları için birikim yapmayı düşünmemişlerdir. Muhtemelen hayatlarını yaşayıp gezip tozmuşlardır birikim yapmak yerine. Günümüzde hem birikim yapayım hem hayattan zevk alayım gibi bir şansımız yok.
Bu bahsettiğim kişilerle maddi konu hiç konuşmamıştımkadınlar nasıl maddi bakıyorsa kadınlar kadar olmasada erkeklerde maddi bakıyor arkadaş bunuda çok hissettiriyoır bence karşıya sürekli maddi konu konuşan kadın bence çok itici erkek için korkutucu yetersizlik hissettiri diye kaçıyorlardır bahane nişan attın oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?