Evlenememek

O zaman dediğiniz gibi olmaz bana göre. Hayatı yaşamasan biriktiren bir çift olursunuz. Sizin bence dengeye ihtiyacınız var. Bu da birikim değil de hayatına da para harcayabilen biriyle olur.

Evet doğru söylüyorsunuz , ben hem çekim istiyorum duygusal olarak yakın duymadığım biriyle evlenemem , ama mantığı da bir kenara koyamam ya da şu zamana kadar onu yaptıracak biri çıkmadı bilmiyorum

ten uyumu olmazsa mümkün değil yapamam zaten benim için de cinsellik çok önemli
sadece Mantık evliliğine karşıyım ikisi bir arada olmalı

Para kaybetmeyi ayrı bir yere koyuyorum ki bence insanın buna da hakkı var o ayrı mesele ama yaşıtlarınız ve kriterlerinize uyan profildeki adamlar muhtemelen evlilik odaklı bir hayat yaşamadıkları için birikim yapmayı düşünmemişlerdir. Muhtemelen hayatlarını yaşayıp gezip tozmuşlardır birikim yapmak yerine. Günümüzde hem birikim yapayım hem hayattan zevk alayım gibi bir şansımız yok.

Burda bi konu açınca insanlar sürekli konu açana saldırmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum. 28 yaşında hayatını yoluna koymuş bir kadının hayatını yoluna koymuş bi erkek araması bu erkeğin de biraz gözüne hitap etmesini istemesi normal değil mi? Kendilerinde olmayanlar hep başkalarında da yok sanıyorlar ben seni anlayabiliyorum boşver sen zaten herşeyin tam olmayacağının bilincindesin şartlarına uygun olabilecek insanlara şans vermek belki daha az üzer yıpratır seni

O zaman dediğiniz gibi olmaz bana göre. Hayatı yaşamasan biriktiren bir çift olursunuz. Sizin bence dengeye ihtiyacınız var. Bu da birikim değil de hayatına da para harcayabilen biriyle olur.
Yaa teşekkür ederim Anlaşıldığını bilmek mutlu hissettirdi

Siz dört dörtlük müsünüz de öyle birini arıyorsunuz? Hem zengin olacak hem yakışıklı olacak hem duygusal olarak nirvanaya ulaştıracak…

Eski nişanlı matah bişey olsaydı eski olmazdı.
Öyle dediğine bakma.bir şeyler hissedememiş işte.bu tarz sen dört dörtlük müsün tarzı görüşler çok yersiz geliyor bana.sevince seviyorsun işte.gerçi konu sahibinin pası o yönde.

senin istediğin kriterdekilerde seni istemeyecektir 1 arsan var birada birikim birde çalışıyorsun daha üzeri için seninde daha yüksekte olman lazım yoksa zor
Yüksekte ki istiyor kadın.yoksa karşısına çıkanları severdi zaten.niye dertlensin kadın.herkes kendi seviyesindekileri seviyor.niye böyle gıcık bir cevap versiniz anlamadım valla.hepimizin ortak sorunu olan bir mesele.erkekler kalitesizse bizim suçumuz ne ?

evet benim beğendiğim de beni beğenmedi bu da oldu , nişan atmışsın olmaz dediler
Bahane işte.bu devirde ne alakası var.beğenmemek değil de uyuşmamak daha doğru bu arada.dünyanın ne güzel kadınları bile birileriyle uyuşmuyor.enerji meselesi bu.sadece kriter değil ki.öyle olsa bunca görece dikkat çekmeyen kişi nasıl evlenip barklanacakti? Gerçi o da göreceli.kısmet işte yani.

İnternetten değildir rainny, hayatımda en çok yeni kişi bulan kişi sensin

kadınlar nasıl maddi bakıyorsa kadınlar kadar olmasada erkeklerde maddi bakıyor arkadaş bunuda çok hissettiriyoır bence karşıya sürekli maddi konu konuşan kadın bence çok itici erkek için korkutucu yetersizlik hissettiri diye kaçıyorlardır bahane nişan attın oluyor

Borsayla aynı şey değil ki ama.

Bu bahsettiğim kişilerle maddi konu hiç konuşmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…