Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmekten kork benceArkadaşlarım hep evlendi bi ben kaldım hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum . Evlenmeye hazır değilim henüz sorumluluğunu alamam en geç 4 yılım daha var. Özellikle evlilere soruyorum Evlenmek güzel birşey mi? Evlenince ne değişti mesela hayatınızda
Arkadaşlarım hep evlendi bi ben kaldım hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum . Evlenmeye hazır değilim henüz sorumluluğunu alamam en geç 4 yılım daha var. Özellikle evlilere soruyorum Evlenmek güzel birşey mi? Evlenince ne değişti mesela hayatınızda
[/QUOTE
Tabi ki evlilik çok güzel karşılıklı sevgi,saygı, güven,anlayış,sadakat bunlar olduktan sonra bence çok güzel. Ben eşimden razıyım Allah'ım d ondan razı olsun.
Öyle bi hale geliyor ki yeni evlenenler sanki statü atlamışlar gibi..Bende anlam veremiyorum ve merak ediyorumArkadaşlarım hep evlendi bi ben kaldım hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum . Evlenmeye hazır değilim henüz sorumluluğunu alamam en geç 4 yılım daha var. Özellikle evlilere soruyorum Evlenmek güzel birşey mi? Evlenince ne değişti mesela hayatınızda
evlenmek için bukadar acele etme , evlenmemekte dünyanın sonu diyil ayrıca , benimde çevremde herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştı ben bunu hiç sorun etmedim , daha sonra evlendim iyi halt ettim :) allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkartsın inşallahArkadaşlarım hep evlendi bi ben kaldım hiç evlenemiycekmişim gibi hissediyorum . Evlenmeye hazır değilim henüz sorumluluğunu alamam en geç 4 yılım daha var. Özellikle evlilere soruyorum Evlenmek güzel birşey mi? Evlenince ne değişti mesela hayatınızda
Yaşınız kaç ? Ben 26 yaşımda evlendim daha erken evlenemezdim ama daha geç evlenebilirdim kesinlikle. Güzel yanları da zor yanları da var. Bu sizin eşinizle alakalı bir durum.
Eşiniz size iyi davranıyor mu ?
Evin sorumluluğunu alabiliyor mu ?
Ailesiyle sizin aranızda denge kurabiliyor mu ?
Anlayışlı mi ? Iyi bir baba olabilir mi ?
Özel günlerinizi hatırlıyor mu ?
En önemlisi sizi herkesin üzerinde tutuyor mu ? Sahipleniyor mu ? Bunları yapıyorsa evet iyi bir evliliğiniz olur ama eksik kısımlar olursa siz de anlayışlı olamazsanız evde sürekli kavga gürültü olur. Yanı mutlu evlilik = iyi , anlayışlı eş demektir. Bundan dolayı kimse kesin evlen ya da evlenme diyemez