- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Fnfnfjd koptumİbret alan çıksın
Evlenmek için kel mi değil mi diye bakmak ibretlik bence ya. Kismetsizim diye ağlıyor falan. Büyük ikilemlerBir başkasının evlilik tercihini bir başkasına ibret olarak sunmak...
kadının aklı fikri var sonuçta, olmazsa olmazları çok demekki, evlenmek için mi evlensin?
Etkileyici bı sebep sunmak istiyorum en azından memleketlisi birini beklemesin diyeSiz bu konuyu niye açtınız ki istese evlenir demek ki asıl sebepleri söylemiyor ama siz en cok kendi hayatınızı düşünmeniz gerekirken niye o kişiyi eleştiriyorsunuz o da biliyor 40 yaşında oo da biliyor talipler azalıyor zamanla ama sonuçta kendi tercihi. Siz de bence acımayın dünya bu yarın ne olur bilinmez...
Ben bu suçlamayı kabul etmem elbette. Her gün görüştüğüm birinin mutluluğunu dert ettim. Yanımda hep aglamasini dert ettimEvlenemediği için değil aşık olup evleneceği biri çıkmadığı için üzülüyordur. Evlenme isteğini kanıtlamak için ilk çıkan talibini kabul mu etmesi lazım. Sonra başka konularda kadınlar şu yaşa geldim evlenemedim diye akrabalarım arkadaşlarım laf sokuyor diye üzüntülerini paylaşıyorlar. İşte o üzüntüyü yaratan siz ve sizin gibiler konu sahibi
Evet oturdugumuzda ağlıyor çoğu kezAğlıyorlar dediğin, ailece oturup ağlıyorlar mı evlenemedi diye?
Memleket hariç diğer eleme sebeplerini makul buldum ben. 40ına geldi diye seçici olmasın mı? Nefes alsın yeter mi desin?
Ay olur inşallah onların de kismetiAbi kardes ayni sekildeyse yani evlenmek istedikleri halde armudun sapi, uzumun copu diyorlars ailevi bir problem vardir ortada. Babanin yoklugu bir travma yaratmis olabilir. Siz ne yapabilirsiniz ki dua etmekten baska.
Babamin kuzenleri abi kardes 40 yasina kadar evlenemedi. Abi her hafta birine gorucu gidiyordu, yine de olmuyordu. Kizkardesine ise eli yuzu duzgun oldugu halde hic talip cikmiyordu. Derken once abisi bir sekilde evlendi. 1 sene arayla 2 cocugu oldu. Sonra kizkardesi evlendi onun da hemen 1 cocugu oldu. Yani hayati yakaladilar bir sekilde. Bu isler nasip. Allah cumlemizi hep iyilerle karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?