Evlenemeyen akrabam

Ibret alacagimiz seyi anlayamadim ben?
Hayattaki tek amac evlenmek , onunuze geleni redderseniz 40 oldugunuzda boyle aglarsiniz mi demek istediniz?

Haklisiniz tabi , hayattaki en buyuk amac evlenmek olmali , bunum icin dunyaya geliyoruz , sevmek sevilmek , calismak , uretmek , dunyaya birseyler katmak , ogrenmek gibi amaclar anca filmlerde olur
Bizim 20 de hemen evlebmemiz lazim , sevgi ask onemli degil

Evlilikten tek beklentisi aşık olmaktır.
Kimisi aşkı yakalıyor kimisi yakalayamasa da kendince haklı sebeplerle evliliği seçiyor. Beklentilerini de değiştirmemiş ki akrabanız. Demek ki bir düşüncesi var.

Ancak hayatı boyunca flört etmemiş ve evliliğe dair korkuları olan, flört etmekten çekinen utangaç kişilerin ergenlik döneminde ailelerinden aşırı baskı gördüğünü düşünüyorum.

Taliplerini tamamen reddediyorsa ortada birşeylerden kaçış var.

Mesela memleketten biri ile evlenmeye takması ailesinden uzak kaldığında kendini bi hiç olarak hissettirilmesinden ya da gerçekten ailesinin özel ihtiyaçları olduğu için fedakarlığından olmalı.

Siz kendi hayatınıza bakacaksınız.
Evet ailesi baskiciydi. Sonra da kendilerine kimseyi layık bulamadılar.

Ibret alacagimiz seyi anlayamadim ben?
Hayattaki tek amac evlenmek , onunuze geleni redderseniz 40 oldugunuzda boyle aglarsiniz mi demek istediniz?

Haklisiniz tabi , hayattaki en buyuk amac evlenmek olmali , bunum icin dunyaya geliyoruz , sevmek sevilmek , calismak , uretmek , dunyaya birseyler katmak , ogrenmek gibi amaclar anca filmlerde olur
Bizim 20 de hemen evlebmemiz lazim , sevgi ask onemli degil
Amma kötü niyetlisiniz ya. Mutsuz diyorum yanlış seçimler yaptı diyorum ne anlam çıkarmışsiniz pes

Evlenmek için kel mi değil mi diye bakmak ibretlik bence ya. Kismetsizim diye ağlıyor falan. Büyük ikilemler

Degil yahu, insan cekim hissetmedigi biriyle nasil yataga girer? Kel, gobekli, kisa boylu, terleyen, adam gibi banyo yapmayan kiyafet degistirmeyen bir tipse abla almamakta hakli. Kel fodul ne olursa olsun alayim bari diye evlenenler zaten evleniyor.

Degil yahu, insan cekim hissetmedigi biriyle nasil yataga girer? Kel, gobekli, kisa boylu, terleyen, adam gibi banyo yapmayan kiyafet degistirmeyen bir tipse abla almamakta hakli. Kel fodul ne olursa olsun alayim bari diye evlenenler zaten evleniyor.
Şöyle soyliyim. Tüm randevuları boyunca adam keldi napayım diyor baska kusurdan söz etmiyor. 2. Görüşmeleri asla yapmiyor

Şöyle soyliyim. Tüm randevuları boyunca adam keldi napayım diyor baska kusurdan söz etmiyor. 2. Görüşmeleri asla yapmiyor
Bir erkekte sevmediğiniz hatta hiç hoşlanmadığınız bir özellik şuan ki sevgilinizde olsa birlikteliğe başlar mıydınız ?

Tamam da bu adamlarin hic mi bir iyi yani olmaz.
Bu saydiklarinizin hepsini bünyede topluyorsa zaten tamam kalsin ama mükemmel erkegi bulsan bile yirmi sene sonra ya kel kalir ya da göbekli.
Ki benim de dogumdan sonra profiterol tipli göbegime bakarsak beni de kimse almaz bu halimle ayol diyim.
Neyse iyi ki karin germe var, önümüze bakacagiz.
Ama secici olmak lazim mümkünse yogunluk insanlik ve karakterde olsun.
Ha tip cok da sey degil yani.
Ya da ben esimin sirtindaki tügleri almaktan zevk alan bir kadinim.
Insan sevince zaten takmiyor bircok seye.
Konuyu dagittim görüyon mu, tüh neyse sevin sevilin dünya böyle daha cekilir :dondurma:

Evet ailesi baskiciydi. Sonra da kendilerine kimseyi layık bulamadılar.
Sevişme kutsallığı travması diyorum ben. Bir de ben gelin oldum travması var da neyse.

Ailesi ile bağları daha da kuvvetlendiyse yani o fikirlere kendini kaptırdıysa sorun var tabi ki. Üzüldüm maalesef işi zor bir birey olarak.

Ancak sizin evlenme isteğiniz ile ilişki kuramadım.
Hani deseniz ki bir akrabamız bu durumda nasıl yardım edebilirim/ nasıl davranmalıyım/ evleneceğimi nasıl söyleyeyim/ talip arıyoruz vs empati yapıyorsunuz diyeceğim. Ama sizinki “bakın ben evleniyorum armudun sapı üzümün çöpü derseniz böyle arkamdan çok ağlarsınız kız kuruları” gibi olmuş. Bunları demek istememiş olsanız da yazdıklarınızı tekrar okuyun. Kendinizi yanlış ifade etmişsiniz.

İnsanın boyundan dolayı reddedilir mi yahu? Ya da yakışıklı değil diye.
Yani bu insanlarla tanışıp anlaşmaya çalışmadan kestirip atmış gibi anlattığınız için ona göre yorum yapıyorum.
Belki anlaşabileceği, sevebileceği insanları bile sırf "memleketlisi" değil diye reddetmesi saçmalık.
Ben anladım sizi. Yani tek sorun bunlarsa garip bence. İnsan sevdiği kişinin 1-2 özelliğini tolere edebilir.
Ha tanıdı, kişiliğini beğenmedi deseniz ayrı.

Bir erkekte sevmediğiniz hatta hiç hoşlanmadığınız bir özellik şuan ki sevgilinizde olsa birlikteliğe başlar mıydınız ?
Spesifik bir nefreti yok ki. Her görüşmede sevmediği yeni nitelikler çıkıyor erkeklerle ilgili. Yani kel olduğunu görerek randevusu kabul ediyor sorun etmiyor. Sonra da reddetme gerekçesi kellik oluyor

Sevişme kutsallığı travması diyorum ben. Bir de ben gelin oldum travması var da neyse.

Ailesi ile bağları daha da kuvvetlendiyse yani o fikirlere kendini kaptırdıysa sorun var tabi ki. Üzüldüm maalesef işi zor bir birey olarak.

Ancak sizin evlenme isteğiniz ile ilişki kuramadım.
Hani deseniz ki bir akrabamız bu durumda nasıl yardım edebilirim/ nasıl davranmalıyım/ evleneceğimi nasıl söyleyeyim/ talip arıyoruz vs empati yapıyorsunuz diyeceğim. Ama sizinki “bakın ben evleniyorum armudun sapı üzümün çöpü derseniz böyle arkamdan çok ağlarsınız kız kuruları” gibi olmuş. Bunları demek istememiş olsanız da yazdıklarınızı tekrar okuyun. Kendinizi yanlış ifade etmişsiniz.
Hayır ben o mutsuz diyorum ve ben şu sıralar mutluyken mutluluğunu paylasamiyorum diyorum. Forumda bu kafada kadın çok olduğu için kötüye çekmeye müsait her cumlem

Tamam da bu adamlarin hic mi bir iyi yani olmaz.
Bu saydiklarinizin hepsini bünyede topluyorsa zaten tamam kalsin ama mükemmel erkegi bulsan bile yirmi sene sonra ya kel kalir ya da göbekli.
Ki benim de dogumdan sonra profiterol tipli göbegime bakarsak beni de kimse almaz bu halimle ayol diyim.
Neyse iyi ki karin germe var, önümüze bakacagiz.
Ama secici olmak lazim mümkünse yogunluk insanlik ve karakterde olsun.
Ha tip cok da sey degil yani.
Ya da ben esimin sirtindaki tügleri almaktan zevk alan bir kadinim.
Insan sevince zaten takmiyor bircok seye.
Konuyu dagittim görüyon mu, tüh neyse sevin sevilin dünya böyle daha cekilir :dondurma:

Simdi panpalar gorucu usulu zaten gayet zorlama, hele ki baski altinda hissediyorsan. Yani ayni adami bir ortamda yavasca tanisa, isinsa, sevecek belki ama direkt evlenme amaciyla 1 kez gorusunce kriter listesinden geciriyorsun. Sevince, hoslaninca kriter mriter kalmiyor icin isiniyor. Ama bu sekilde amaci belli gorusmelerde 2 taraf da pazardan armut secme psikolojisine giriyor.

Back
X