• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
burası da evlenemeyenlerin köşesi olsun
bir turlu aski bulamayanlar
bulup ta elinden kaciranlar
butun arkadaslari evlenmis , coluk cocuga karismis olanlar
artik evlenmiyorsun sorusunu dahi almayanlar

hadi buraya :nazar:

valla ben buraya mi aitim bilmiyorum :) daha 19 yasindayim amaa aklim görünüsüm daha büyük, hatta ev hanimi gibi diyebilirim :) elimden her iss geliyoo ama kiymet bilen yok isteee ;) ha bu arada cizelgeme dikkat etmeyin, kilom fazla biliyorum amaa görünüs olarak degilll :)
gelelim konuya :) cikma teklifi aldimm amaa kabul edemiyorummm cünkü KORKUIYORUM asik olmaktan........ Daha dogrusu o aski tadabilirmiyim onu bilmiyorum.....
kimsenin beni hak etmedigini düsünüyorum bazen...... kendimi övmek gibi degil ama bi erkegin hosuna giden her hareket davranis var bende diye düsünüyorum........ GÖREBILENE :)

sade_kahve benim topike de birsey yazarsan sevcinirim, düsünceni aliyim... Evet demeli miyim yoksa beklemeli miyim diye basliyor....... cok sevinirim zahmet olmazsa...

19 yaşındakilerin burda isi ne yahu
ben 28 ve uzerini kabul ediyorum :)

ooooof abla ne yaptin sen :)
tamam cikiyorum :)

napmalı bilmiyorumm kiii
kader diyip bekliyoruz ama hala bişe yok...
nasip olmayınca olmuyo demek de içini acıtıyo insanınn
ters bişeler varrr belki yaşantımızdaa
bişeyleri eksik yapıyoruz ya da kendimizi tam gösteremiyoruz insanlara

ben 28 yasında deilim ama 19 yasında da deilim :p
yalnızlıktan bıktığım ve bu gidişle 30uma kadar böyle kalmaktan korkmaya basladıgım icin yazma geregi duydum.....

Bekarlık hakikaten sultanlık..
Evlenince, işten yorgun argın eve dön, yemek yap, bulaşığı yıka, evi toparla, çamaşır ütü.. Çoook yorucuu...Anlayışlı ve işlere ucundan da yardımcı olucak bi eş bulmak da çok zor..

Ama ileriki yaşlar için mutlaka evlenilmeli. Hasta olduğumuzda yanımızda birinin bizimle acımızı paylaşacak olması, mutluluğumuzda sevincimizde bizim kadar sevinecek olması... Çocuğun karakterinin güçlü olması için iyi bir baba modeli şart :)

Daaaa.... Nerdeler??

Birbirimize yardımcı olalım..
Kriterlerinizi söyleyin...? :)

kız sade benım hala umudum var 27 yasımdayım ama gelenım gıdenım oluyor
görücü oluyor arada bır sevgılı buluyorum vs.
hoş koca bakıyorum 10 yıldır da bulamıyorum uygun bulunca gidiyorlar vs :))
sen benı kabul etme buraya, hem sen de dün baska bır baslık acmıstın tezcanlı dıye sec onu bence kız kader kısmet tamam ama bıraz uyanık olmak lazım,
elegınde bır sey kalmayıncaya kadar ununu eleme 28 mısın sen :) ?

Ah işte tam benlik bi başlık
Yazmadan geçsem haksızlık olurdu
Kriterlerede tamı tamına uyuyorum
Hala hedefi tutturamaynlardanım -tatlicadiarzu-
Herzamanki gibi hayırlısı olsun diyelim bakalım
Ha bide bu topicten ilk müjde kimden çıkacak bakalımkaydirigubbakcemile3
Ama sevgilisi fln olmamalı Sevgilisi olan her an evlenmeye en yakın gibidr bence kaydirigubbakcemile

ayy bır arada olursanızzz vala olmazz bencee :):)

şakaa yaa hayırlı kısmetler dılıyorummmmmmm

guldurdunuz beni kızlar sabah sabah :)
bu soruna yine de esprili bakis acisiyla bakabilmeniz hosuma gitti

ama sanırım cok az kisiymisiz boyle olan :)

tam benLikk köşeee...!!!!!!!!!!!!!!!! arkdşm tşkler topic içinn kaydirigubbakcemile3

slm bacılarım sanırım bende buraya aitim bütün arkadaşlar hatta kuzenle bile evlendi bebişleri bile oldu ben hala sevgili turları atıyorum saolsun biz hala evlenemedik her gelen yıla niyetleniyoruz ama 2 yıldır olmuyor sanırm bende bu çocuğu beklemekten evde kalıcam

Bende yakında buraya atanacagım galba kızlar..
ıs okul dıye dıye ee tabı yarımın okulunu askerlıgını ıŞını beklerken bende 30 olcam..
Arkadaslarımııstemeye falan geldıler gecen hafta buyaz nerdeyse hepsı evlenıyo bense...
Hayırlısı be canlar...
Evde kalmak sorun dııl askımla bı derdım yok sevgılılk guzelde anne olma yası gecıyo..
Hencecık annelerın yanında gencecık kızları gÖrunce ıÇ gecırıyorum valla..
Bız nasıl olcaz dıye ahh ahhh...

hehe
bütün kızlar toplandık
toplandık toplandık
sorduk neden uslandık
uslandık uslandık

benim annem beni 37 yaşında dünyaya getirmiş.zaten 36 yaşında da evlenmiş.önce emekli olayım bir ev alayım diye düşünmüş ve evliliği sonraya bırakmış.her zaman annesi genç olan arkadaşlarıma özenerek büyüdüm.Allah ın verdiği ömrü kimse bilemez ama hayatın gerçeği belli eninde sonunda çoğu insandan daha az beraber olabileceğim annemle hayatta...

işte sırf bu yüzden hep erkenden çocuk sahibi olup genç bir anne olmayı hayal etmiştim.ama koyunun istemediği ot burnunda biter misali hayallerimin tam tersi oluyor nedense:)) insan hissettiği yaştadır fikriyle kendimi avutuyorum şimdi açıkçası:))yaşım 26 ama sanki 18-19 lardayım hala öyle hissediyorum gerçekten...

ben de ilişkisi olup çeşitli sebeplerden evlenemeyenlerdenim hala.bakalım hayırlısı kızlar.hangimiz önce evlenicez takip edelim bu konuyu.şeytanın bacağını kim kıracak...
kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bu köşeye dahil olamam zira 25imde evlendim. Ama özendim şimdi size ya, ne güzel özgürsünüz ooh valla ya kaydirigubbakcemile2

ayyyy galiba bende buralı değilim ama bi üç yıl sona olcam gibi geliyo böle giderse....:)))))

aaa köşemiz boş kalmışş...ne oldu evlendi mi herkeslerr:)))kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar benide alın 25 imdeyim ama bu gidişle evde kalcam heralll kaydirigubbakcemile3

Back
X