Buraya sadece icimi dokmek icin yaziyorum...
Evliyim gayet mutlu giden bi evliliğim var tek eksigimiz bi evlat iki kez hamile.kaldim ama kalpleri durdugu icin kurtaj oldum arastirmalar sonucunda normal.yolla saglikli bebegimiz olamayacaktı esim ve ben bu durumu kabul etsekte esimin ailesi
tup bebek konusuna bi turlu sicak bakmadi tup bebegi ne saniyolarsa artik anlamiyorum duyduklari ilk andan itibaren beni baska baska doktorlara goturduler ama sonuc ayni yine inanmadılar hocalara okuttular gene bisey demedim kendilerinin ikna olmasini bekledim ama olmadi zaten umrumdada deyil ardan vakit gecti neyse kabul ettiler gibi oldular bukezse aman tup bebek yatiracaginizi kimse bilmesin ayip demeye basadilar bu insanlari anlayamiyorum gercekten(bu arada iki kez tup bebek tedavisi gordum ama olmadi malesef) hadi onlar yasli dedim gectim tek gorumcem var herseye karisir saolsun iyilik icin yapsada beni bunaltir hergun cocuk konusuyla ilgili yazilar bulup bana atar uzuldugumu soylesemde anlamiyo konusmayi kessem bile donup dolaşıp barisiyo ,ha bide eltim var hem gorumcem hemde eltimin çocukları var bu arada gecen gun kaynanam agzindan kacirdi eltim benim haberim yokken internetten doktorlara durumumu anlatirmis numaramizi veririmis vs.esim duyunca cilgina dondu bagirdi cagirdi bu kadar ustumuze gelmeyin diye...en son dun gene bi olay yasandi gorumcem oturdugum yerde herkese bunlarin cocugu olmaz olmuyo okutalip diye laf yaymis komsum olacak kadin dun esimin yolunu kesmis gelin sizi suralara gotureyim diye

neyse esim cvabini vermis yollamis bukezde aksam gorumcem ariyo komsunuz cagirmis gidin diye bununlada olaylar iyice patladi esim babasini aradi bagirdi cagirdi kapadi bu arada ben gene beklenmedik bi sekilde hamile kaldim ve bebegimin gene kalbi durdu kurtaj oldum daha bi hafta bile olmadi bunlari bildikleri halde cok üstüme geliyolar cok bunaldim cokk