- 4 Mayıs 2016
- 51
- 25
- 3
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi spora yazıldım 1 yıllık göğüs dışında vücudumda sıkıntı yokta olsunEstetik açıdan kendini beğenmiyorsan silikon taktırabilirsin.
Sporla on numara fizik yaparsın ama hatırlatmak isterim evlilik, erkek arkadaş muhabbetleri salt fizikle olmuyor.
Psikolog size bu konuda ne yapabilir bilemedim.
iş yerindeki kız dedi adet sancısız çekiyorum o da öyle çocuğu da olmuyor
korkularini anlıyorum bak simdi adetinin 3. gunÜ hormon testi yaptır kanda bakiyorlar prolaktin vs.. yani onlar yolunda mi bir baktir. onlar yolundaysa allahin izniyle cocuk olayinda pek bir sorun olmaz ..öyle söylediler.
hiç hissetmiyorum ben adet olduğumu ama 1 hafta sürüyor
cahillik ben de körü körüne inandım zaten çocuğum olmasını çok istiyorum ya ondan olmucak gibi geliyor hani çok isteyince olmazyaBende adet sancisi cekmiyorum ve hemende hamile kaldim ne olacak simdi?
Söyle o arkadasina azcık okusun arastirsin
estetik yaptirinUtanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
maşallah bin kere maşallah rabbim bana da nasip etsin isteyen herkese aminnKuzenimde senin gibi ağrısız adet olurdu . 75 bedeni bile dolduramaz sütyenine çorap koyardı... 25 yaşında evlendi . 2 sene sonra nur topu gibi topaç gibi bir bebeği oldu ... O küçücük göğüsleri sütle dolup taştı.. Bebeğini de bir güzel besledi yaradı sütü... maşallah diyelim nazar değmesin ... :)
Diyeceğim o ki ne evliliğin ne çocuk doğurmanın ne de çocuk beslemenin küçük göğüslü büyük göğüslü olmakla bir alakası var. O yüzden hiç kafana takma.. Karşına seni seven hayırlı bir eş çıksın .. bebeği de Allah aratmasın istediğin zaman rabbim kucağına almayı nasip etsin...![]()
süper çooooook sevindimmAynı durumdayım. Bir çocuğum var, ikincisi yolda :)
Hamile kalınca göğüsler büyüyor hem, emzirrirken falan, şahane oluyor, tey tey![]()
teşekkür ederim ben ne kadar cahil olduğumu anladım
yardımsever arkadaşlar sağolsunlar bu topikte de yardımcı oldular.
hem bu daha çok psikolojimi bozuyor
Allah razı olsunKardeşim
Allah ol der ve olur....
Allah başka dert vermesin..
Ortada hiçbir problem yok boşa evham yapıyorsun
yok normalde hurafelere inanmam vallahi inanmam ama bu konu benim hassas noktam yani çocukbence bu konular üzerine bir kitap edinin, baştan sona tüm konuları okuyun, belki buraya yazmadığınız başka hurafe bilgileriniz de vardır.
Allah bağışlasın beni mutlu ediyorsunuz hikayelerinizlebenimde adetim hiç ağrılı olmaz ama 2 evladım var
Ben adet sancisindan geberip diriliyiorum her seferinde.. Ama çocuk sahibi olamadım. Tüp Tedavim yeni bitti ve yine negatif aldım..
Herşeyin başı sağlık göğüs bedeni değil..