Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşalar çok kötü hissediyorum içimi dökmek istedim. Eşimle boşanma aşamasındayız 5 yıllık evliyiz anlaşamıyoruz. Eşim çocuk istiyore bende o sorumluluğu almak istemiyorum çünkü kesinlikle anlaşamıyoruz. Bu zamana kadar ailelerimiz istedi diye birbirimize katlandık. Bugün annemle görüştü bu işi bitirelim yada devam edelim vs annemde siz bilirsiniz dedi. Konuştular baya birden boşansamda o bir daha evlenemez. Ben yaşadığım sürece bir daha evlenemez dedi. Annemde sen dedi? Ben evlenirim çocugum olur dedi. Annemde sen hanımınla mutlu olcaksın benim kızın ne yaptıgından sana ne ki sen yuvanı düşüneceksin dedi. Evlilikten o kadar soğudum ki ayrıldıgımda bir daha evlenmek gibi düşüncem yok. Bir daha kimsenin gönlünü hos edeyim kendi hayatımdan fedakarlık edeyim çamaşırı bulasıgı yemeği hiç ugrasamam ailesine ayrı ilgi göster hiç hiç düşünmüyorum. Başarısız olmuşum zaten tekrar hiç istemşyorum. Ama eşim böyle konusması sinirlerimi bozdu. Şahsen ben ayrılayım umrum olmaz ister 10 kadınla evlensin.
Oooo ağam paşam emri olur. Kendi zevk-i Sefa, sana düşsün kahrı-ı cefa bence de evlenme tekrar ne çekeceksin elin adamını. Boşanırsan gez, toz, para harca
Oooo ağam paşam emri olur. Kendi zevk-i Sefa, sana düşsün kahrı-ı cefa bence de evlenme tekrar ne çekeceksin elin adamını. Boşanırsan gez, toz, para harca