evlenemiyorum ve çok üzülüyorum :(((

Yanlış anlamayın ama birsey sormak istiyorum bu sadece tecrübeyle sabit ...iyi bir eğitim alan veya iyi bir isi olan kendini kariyerine veren çoğu insan geç yaşta evleniyor. Sizinki de bundan kaynaklanıyor olabilir mi
Ceza almıştım diye yazamadım yahu bu mesajın nesine dislike atıyorsunuz cevremdekiler böyle dedim kariyer yapan evlenemez mi dedim 🙄

Ceza almıştım diye yazamadım yahu bu mesajın nesine dislike atıyorsunuz cevremdekiler böyle dedim kariyer yapan evlenemez mi dedim 🙄
:) şöyle aslında üniversite okurken evlenemeyiz para yok pul yok, aile binbir zorlukla para gönderip okutuyor zaten. Sonrasında iş bulma telaşı oluyor. İş bulunca ilk zamanlar çok düşük maaşlara çalışıyoruz evlilik malum çok masraflı. Maaşımız karşılamaya yetmiyor. Anca bu yaşlarda toplarlıyoruz kendimizi hazır oluyoruz evliliğe

:) şöyle aslında üniversite okurken evlenemeyiz para yok pul yok, aile binbir zorlukla para gönderip okutuyor zaten. Sonrasında iş bulma telaşı oluyor. İş bulunca ilk zamanlar çok düşük maaşlara çalışıyoruz evlilik malum çok masraflı. Maaşımız karşılamaya yetmiyor. Anca bu yaşlarda toplarlıyoruz kendimizi hazır oluyoruz evliliğe
Tabiki canım keşke bende istedigim yerlere gelebilseydim ama yarıda kaldı benim oyuzden cok isterdim okumayı yani benim etrafımdaolan kariyerli insanlarda bekar o anlamda dedim herkesin önceliği farkli oluyor. Ama asla kariyer yapan evlenemez demiyorum onunda örnekleri çoktur eminim hem kariyer hem aşk😊

Tabiki canım keşke bende istedigim yerlere gelebilseydim ama yarıda kaldı benim oyuzden cok isterdim okumayı yani benim etrafımdaolan kariyerli insanlarda bekar o anlamda dedim herkesin önceliği farkli oluyor. Ama asla kariyer yapan evlenemez demiyorum onunda örnekleri çoktur eminim hem kariyer hem aşk😊
olmaz mı dolu. bütün arkadaşlarım evlendi bir ben kaldım işte :)

önceliğim hamilelik süreci bana değer veren bir eşimle birikte bir hayat geçirmek. Ama olmazsa onu da düşünüyorum. Gerçi bekarlara vermiyorlarmış araştırmıştım, çocuğa aile ortamı sunabilmek için evli olmak gerekiyormuş :KK43:
Artık bekarlara da veriliyor.

Sizin adınıza çok üzüldüm. pişmansanız boşanabilirsiniz. inşallah dertsiz olursunuz, inşallah Allah bu derdi sizden alır.
Eşimden değil pişmanlığım, bekarken sorumlulukların daha az oluyor mesela.
Nerdeyse 6 yıldır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz olmuyor ama bekarken böyle dertlerim yoktu.

Eşimden değil pişmanlığım, bekarken sorumlulukların daha az oluyor mesela.
Nerdeyse 6 yıldır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz olmuyor ama bekarken böyle dertlerim yoktu.
Belki başlık sahibi de anne olmak istiyordur ha ne dersiniz? Evlat sahibi olmak nasip kısmet işidir, inşallah Allah size de nasip etsin ama çocuk sahibi henüz olamadınız diye, evlenmek isteyen birine evlenip de ne yapacaksın demeniz şu ana kadar bu forumda okuduğum en saçma yorumdu sanırım.

Belki başlık sahibi de anne olmak istiyordur ha ne dersiniz? Evlat sahibi olmak nasip kısmet işidir, inşallah Allah size de nasip etsin ama çocuk sahibi henüz olamadınız diye, evlenmek isteyen birine evlenip de ne yapacaksın demeniz şu ana kadar bu forumda okuduğum en saçma yorumdu sanırım.
Açıklama yapmam normalde ama konu sahibide eminim ki yanlış anlamıştır bu yüzden söylüyorum. İlk yorumum şaka yolluydu. Birde ben öyle dedim diye evlenmekten vazgeçecek değildir.

anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey. bekarken böyle dertlerim yoktu demek doğru bir yorum değil bence. Herşeyi sırası var bu hayatta, kendim için hayatımda şimdiki sırada evlilik olsun istiyorum. 50 60 yaşına gelince çocuk sahibi olma ihtimalimiz kalmıyor maalesef. Bu yüzden artık evlenip kendi ailemi kurmak istiyorum

Back
X