- Emoji Skoru
- 32.574
- Puanlar
- 528
Sağol ya iyi dedin mantıklıTamam bende uyumlu olanı bıraktım şimdı evlenmek istiyorum sıkıcı ise yorum yapmak zorunda değilsiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ya iyi dedin mantıklıTamam bende uyumlu olanı bıraktım şimdı evlenmek istiyorum sıkıcı ise yorum yapmak zorunda değilsiniz![]()
Tinder yükleOlabılor çocuk istıyorım ne var bunda herkes dünya güzeli degıl ve çok fazla kismetı olmayabılır çözüm bulmak zorundaym
Çok benzer özellikleriniz var çook ama o bu aralar sakin bayağı, aşk mı yaptı neO kim bacım![]()
He sonra seksen tane konu daha acsinTinder yükle
Benim çevre ordan patır patır evlendi yaHe sonra seksen tane konu daha acsinbunu bize niye yapiyorsunuz
![]()
Tinder ben sevmiyorum ya. Cok vahsi bir ortamBenim çevre ordan patır patır evlendi ya
Biraz güler eğlenir sonra da başgöz ederiz hayırlısıylaa
Adamları bitiren arkadaşım da oldu o yüzden bir şey diyemiyorum………Tinder ben sevmiyorum ya. Cok vahsi bir ortambenim de applerden evlenen arkadaşlarım var, bir gun o piyango bana da vuracak insallah appteki adamlari bitirmezsem
![]()
![]()
Evliliğin güzellikle kesinlikle alakası olmadığına yemin edebilirimOlabılor çocuk istıyorım ne var bunda herkes dünya güzeli degıl ve çok fazla kismetı olmayabılır çözüm bulmak zorundaym
Tinder da bulduğunu tinderda kaybederTinder yükle
Ayh Knkı olurum belkı benım gıbı kafa yapısı olmasına sevindimÇok benzer özellikleriniz var çook ama o bu aralar sakin bayağı, aşk mı yaptı ne![]()
Yaşım gecıyor çocuk istıyorumBende evlenmedim daha kısmet kötü biri olmaktansa beklemek güzeldir
Bende evlenmedim daha kısmet kötü biri olmaktansa beklemek güzeld
Zaman gecıyor yıl bıttı benden küçükler evlenıyor evde kaldım yaNasip bu işler. Başka şeylere odaklanın. Sürekli bu konuya odaklanirsaniz yaydiginiz enerjiden insanlar daha da uzaklaşır. Kişisel gelişiminize, hobilere yönelin, kaliteli vakit geçirmeye bakın. Ve lütfen evlenmek için evlenmeyin. Sonrası daha beter oluryor
Ahh bee şunu sormasaydınızHiç hoşlandığınız biri yok mu ya da tanışabileceğiniz kişiler? Etrafında hiç teyze de mi yok bilmem neyşn oğluyla tanıştıralım diyen ?