• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemıyorum

Nasip bu işler. Başka şeylere odaklanın. Sürekli bu konuya odaklanirsaniz yaydiginiz enerjiden insanlar daha da uzaklaşır. Kişisel gelişiminize, hobilere yönelin, kaliteli vakit geçirmeye bakın. Ve lütfen evlenmek için evlenmeyin. Sonrası daha beter oluryor

Benim çevre ordan patır patır evlendi ya

Biraz güler eğlenir sonra da başgöz ederiz hayırlısıylaa
Tinder ben sevmiyorum ya. Cok vahsi bir ortam :D benim de applerden evlenen arkadaşlarım var, bir gun o piyango bana da vuracak insallah appteki adamlari bitirmezsem :D :D

Boş ver evlenip
Evlenip kahır mı çekeceksinn
Bekarlık sultanlık ve de özgürlük

Tinder ben sevmiyorum ya. Cok vahsi bir ortam :D benim de applerden evlenen arkadaşlarım var, bir gun o piyango bana da vuracak insallah appteki adamlari bitirmezsem :D :D
Adamları bitiren arkadaşım da oldu o yüzden bir şey diyemiyorum………

Evlenmek için evlenmek istiyorsan dayakçı aldatan ezikleyen ana kuzusu şeklinde arıyorsan çok kolay .Felaket kolay .Ha sürermi surmezmi kaç yıla şimdiki haline geri dönersin onu bilmem bak .Fakat aradığın gerçekten seni yorup hirpalayip evlendim şeklen tamam hayatımı yaşayayım eller havaya bir erkek modeli ise çok kolay öyle bir evlilik . Diğer türlüsü için kolay değil önce o ortamlara girmen lazım sonra mesela senle niye evlensin buna cevap vermen lazım .Bu cevaba göre şekil alır evleneceğiin adam .Sen evden gitmek istiyorsun Genelde evlenmek istemeyenler istemem yan cebime koy evlilik amaç değil diyenler iyi evlilik yapıyor .Genelde dedim ben öyle görüyorum çevrede.

Aman diyim kızılcık şerbetinde bi karakter var en sonunda gitti yattı biriyle böyle olma da 🤣

Nasip bu işler. Başka şeylere odaklanın. Sürekli bu konuya odaklanirsaniz yaydiginiz enerjiden insanlar daha da uzaklaşır. Kişisel gelişiminize, hobilere yönelin, kaliteli vakit geçirmeye bakın. Ve lütfen evlenmek için evlenmeyin. Sonrası daha beter oluryor
Zaman gecıyor yıl bıttı benden küçükler evlenıyor evde kaldım ya 😞

Hiç hoşlandığınız biri yok mu ya da tanışabileceğiniz kişiler? Etrafında hiç teyze de mi yok bilmem neyşn oğluyla tanıştıralım diyen ?

Back
X