- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #1.981
ne yapcann akşama canımmmsabah sabah aklımda yoktu valla gene aklıma getırdınn insan öğleden sonra derdi yaaa
ceylin ve evrakacım akşamı düşünüyor demekki ben günü yemeyi planlıyorum hehehe kızlar içinizde akşama ne yapsam diye düşünmeyen tek kişi benim sanırırım :)))) altta kayınvalidem var yemekler hazır oluyor ben gidince makarna yapılcaksa ben yapıyorum birde salata ve tatlı yapıyorum başka bişi yokbak bakalım neler yazıyor,ya internet çok kötü düşüp duruyorum sizdede sorun varmı?
benimkide vestel siyah camlı:)ben nerden okudum dur bulup yapıştırayım buraya
bu akşam ne yapaıcaz ya ,mantı makarnamı doldursam o çok güzel oluo
günaydın kızlar
geçmiş olsun hevinnn
yarın bizde izeleyeceğiz şirinleri:)
ceylinn yoğurdun güzel olursa biz de kendimiz yaparız artık.
speedy gözün aydın canım. bir işi daha bitirdin.
ben de haftasonu perdelerimi yıkayacağım. oturma odası ve salon. siz hiç yıkadınız mı/ nasıl yıkadınız
evreka senin aklın fikrin yemekte mi kız.
magrenta bugünü bitirmekten bahsetmiş.
sen tabi evde yemeği olmayan ev kadını olduğun için (benim gibi) hemen aklına akşam yemeği geldi.
ay canım valla uykusuzluktan kafa basmıyor yaaaayok ben çalışıyorum canım
ceylin ve evrakacım akşamı düşünüyor demekki ben günü yemeyi planlıyorum hehehe kızlar içinizde akşama ne yapsam diye düşünmeyen tek kişi benim sanırırım :)))) altta kayınvalidem var yemekler hazır oluyor ben gidince makarna yapılcaksa ben yapıyorum birde salata ve tatlı yapıyorum başka bişi yokPP
hehe eferin kız sanaanlamışın sen düşünmüyon akşama ne yapcam die ondan mıııı
ya bu arada pere yıkamak için erken değil mi 2-3 ayda perdemi yıkanırrr(((( ben bir ara yatak odasının güneşliğini yıkıcam önünden merdiven geçiyor kayınvalidem çok titiz hergün yukarıdan aşağı yıkar pencere açııkken perdenin ağzına etmiş sağolsun (( camlarda mahvoluo sürekli yatak odasıyla uğraşıoz :))) cam sil pencereyi kapat hehehe onun harici bi yeri yıkamam valla
aynen bende kurbana kadar yıkamam,bi tek mutfak perdesi,zaten tertemizdir hepsiceylin ve evrakacım akşamı düşünüyor demekki ben günü yemeyi planlıyorum hehehe kızlar içinizde akşama ne yapsam diye düşünmeyen tek kişi benim sanırırım :)))) altta kayınvalidem var yemekler hazır oluyor ben gidince makarna yapılcaksa ben yapıyorum birde salata ve tatlı yapıyorum başka bişi yokPP
ohhhh ne güzel nispet yapıo bizeeee....:)))olsun arkadaşım birimiz kurtulsun bari:))
hehe eferin kız sanaanlamışın sen düşünmüyon akşama ne yapcam die ondan mıııı
ya bu arada pere yıkamak için erken değil mi 2-3 ayda perdemi yıkanırrr(((( ben bir ara yatak odasının güneşliğini yıkıcam önünden merdiven geçiyor kayınvalidem çok titiz hergün yukarıdan aşağı yıkar pencere açııkken perdenin ağzına etmiş sağolsun (( camlarda mahvoluo sürekli yatak odasıyla uğraşıoz :))) cam sil pencereyi kapat hehehe onun harici bi yeri yıkamam valla
canım sen uyanamamışsın belli. ben de çalışıyorum.
demek istedim ki evde yemek olmayınca insan okuduğunu hep o yöne çekiyor ama sen bunu okurken de uyanamamıştın sanırım.
ceylinn o storlar insanı mahfediyor. kesin 1 gün ayırmak lazım. annemin evinde çoğu stordu çok güzel bir görüntüsü vardı ama kullanışlı değildi ben de hiçbir cama yaptırmadım.
ben makinanın yıkama programlarına bakiyim sıkmadan çıkartıp asarım cama.
ütüyle uğraşamam hiç.
kosla tül falan da aliyim onunla yıkarım.
ben hiç turşu yapmadım. bir fikrim yok
amma meraklıymışım ev kadını olmaya,dün yoğurt yapma hevesi bugün turşu ilahi benn,elimden gelse tarhanayla eriştede yapıcam,
kızhepsi var bi Koç yok heeee
ben nette dolanırken tüller için çamaşır makinasının içine bir avuç yanılmıyorsam şeker atıyorlarmış terteniz oluyormuş diye okumuştum bir araştırın derim :) benim perdelerim ütü istemiyor perdecide özellikle ütü istemeyen hangisi tamma o olsun modundaydım hehehehcanım sen uyanamamışsın belli. ben de çalışıyorum.
demek istedim ki evde yemek olmayınca insan okuduğunu hep o yöne çekiyor ama sen bunu okurken de uyanamamıştın sanırım.
ceylinn o storlar insanı mahfediyor. kesin 1 gün ayırmak lazım. annemin evinde çoğu stordu çok güzel bir görüntüsü vardı ama kullanışlı değildi ben de hiçbir cama yaptırmadım.
ben makinanın yıkama programlarına bakiyim sıkmadan çıkartıp asarım cama.
ütüyle uğraşamam hiç.
kosla tül falan da aliyim onunla yıkarım.
walla çok şanslısın. işten eve gidince hazır yemek hazır sofra walla süper. aslında benim de annem çok yakın ama eşim sonra kendi düzenimizi kuramayız diye sürekli yemeğe oraya gitmeyi istemiyor
yaw eşimin eli çabuk iyileşsin. o erkenden gidip 2-3 çeşit yapıyordu ne güzel. ben eve gidince sofrayı kurup salata falan yapıyordum sadece. walla kendimi tipik ev kadını gibi hissediyorum ne yemek yapsam diye düşünürken.
senin mutfakta yemek pişmiyor yıkamazsın tabi 2-3 ayda:) oturduğumuz odanın tülü cam açık olduğu için hep toz ve sigara içiliyor orada ondan bayram öncesi el atayım diyorum.
benim detaylı temizlik yapmam şart. bayramdan sonra misafir ağırlamaya başlıycam çünkü.
koçiş parada zorlancak ben parada rahatlıcam iki başağız birimiz 26 ağustostan önce birimiz 6 eylüle yakın. ama bana nasıl para gelecekki daha maaş günümede var
Eşimde Terazi onu da göremedim
benimki bana biraz saçma geldi alakasız olmuş yani eşim ya etrafım beni hiç kısıtlamaz
evet teraziyi çok az yazmışlar,,,merkür bu belli olmaz bi bakarsın kısıtlıyor:)
ben geldimm
sabah bulaşıkları vardı onları yıkadım cam silicektim ama hava kapalı sanki yağmur yağıcak
bugün ben ne yapsam bilmiyorum evde hiçbişey yok
fırında kremalı mantar yapayım diyorum ama yanına ne gider fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?