- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
ben yorgun halsız sebepsız
bende bı haftadır çarşaflar duruyo hala utulıcem :)
en nefret ettiğim şey çarşaf yada nevresim yaa zor geliyor sıkılıyorum
bu haftasonu için plan yapmıştık bizde yalan oldu bari temizlik yaparım bi aksilik olmazsa
haftada bır yıkamam gereken nevresım takımlarını sıcaklar ve ter yuzunden ner deyse her gun yıkıycam bende nefret edıyorum iğğğ
kızlar eve gıttım her yer her yerde yüz silmeye havlu kalmamıs çamasırlar bırıkmıs kocişe dedım kk dakı kadınların kocası her işi yapıyomus az sende yardım et balkonları yıkadı evı süpürdü ayyy cok mutlu oldum anlatamam
bu haftasonu için plan yapmıştık bizde yalan oldu bari temizlik yaparım bi aksilik olmazsa
kızzzzllllaaaaarrrrrr güüünnnnaaaayyyydddıııınnnnnnnnn.
bugün acayip bir enerji var içimde. hayırdır inşallah:)
ne kötü canım böyle olunca tamamen negatif oluyorsun herşleye ümitsiz bakıyorsun,kahrolsun mutsuzluk::bendede tam tersi bır yorgunluk halsızlık
keşke cuma olsa ozaman mutlu oluyorum ben:)aslında ben de uykusuzum,evimiz çooookkkk sıcak gece doğru düzgün uyuyamadım ama onu bile hissetmiyorum.
ayyy evet ya geceleri ne kadar sıcak oluyor kızlar ,bizde piştik gece ,yastık bile fazla geldi,kapıları açtık:18:
walla cuma da değil niye böyleyim anlamadım:))))
ya saçma sapan şeyler ama neyseki baktım forumlara herkeste oluyormuş ilk yıl:13:canım ya düzelir bence alışma evresi bu daha ama benım kavgam daha baslamadı
hoşbulduk canım ,aman olmasın bizim 5 yıllık bir ilişki onunlamı ilgili diyorum ,inşallah bunlar son olur,hemen barışıyoruz ama yinede çok üzücü oluyorhoşgeldin ceylinn.
bizim daha öyle tartışmalarımız olmadı.
fikir ayrılıkları, ayrı zevkler vs. böyle şeyler oluyor bazen bizde de.
mesela yemekleri ben yapıyorsam eşim tuzunu ve baharatını eksik buluyor.
o film izlerken ben dizi izlemek istiyorum. böyle basit anlaşmazlıklar var ama o da birbirimizi evin içinde biraz daha tanıdıkça oturur.
eğer ciddi sebeplerle tartışmıyorsanız evliliğin ilk dönemlerinde böyle şeyler olması doğal bence.
ne kadar birbirimizi önceden tanısak bile aynı evin içinde 2 farklı insanın uyumu yakalaması zaman alabiliyor.
ben çalışıyorum canım kamudayım,bu arada hoşgeldin seni yeni gördüm buralardakızlar çalışıyomusunuz ne iş yapıosunuz?
evet heleki sıcakta üyü yapmak iğrençççç,sağolsun hafta sonları aşkım yapıyor ütüleri bende yemeklerinasılsınız arkadaşlar.
dün gece 12'de gittik eve o saatten sonra ütü yaptım.
çok yorucu oluyor yaaa
benim eşim sıcaklara hiç gelemiyor, çok terliyor. ilk başlarda 2 günde bir nevresim takımı değiştiriyordum. artık onun yastığına ve yatakta yattığı kısıma havlu seriyorum. böylece nevresim takımını haftalık kullanabiliyoruz.
en azından havlu yıkamak nevresim takımı değiştirmekten daha kolay:)
ayyy en sınır oldugun sey benımde :)
benim eşim sıcaklara hiç gelemiyor, çok terliyor. ilk başlarda 2 günde bir nevresim takımı değiştiriyordum. artık onun yastığına ve yatakta yattığı kısıma havlu seriyorum. böylece nevresim takımını haftalık kullanabiliyoruz.
en azından havlu yıkamak nevresim takımı değiştirmekten daha kolay:)
tesekkurler ceylın dun katıldım :)
iyi yaptın gel gel nerde çokluk orda bolluk demişler
ya yemek olayını nasıl yapıosunuz ben pazar 10 da bir giriyorum akşam 19 a kdr yemek yapıyorum bütün hafta o yemeklerden yiyoruz
kızlarrr ben nüfus cüzdanımı değiştirmeye gideceğim birazdan eşim gelecek.
tuhaf oldum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?