Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar atık buradan kilo aldım demenizi yasaklıyorum.
yeni birşey buldum bunula yiyorsun ama hiç kilo almıyorsun falan diyin artık.
benim kocacığım zaten tombik ben de ona yetişeceğim diye korkuyorum. eve girdikten yatana kadar hep birşeyler yiyoruz eve öyle bir stok yapmışızki bitmek bilmiyor. bitince bir daha abur cubur hiçbirşey almayacağım ama:!!!!!

zamanında buzluğu/dondurucuyu kim bulduysa Allah razı olsun ya.
bende çoğu şeyi buzluğa atmaya başladım. yemekleri genelde eşim hazırlyor ama artık mutfağı ele almanın zamanı geldi. bir yemek yapıyor mutfak göçüyor resmen. her yer her yerde oluyor.

ben erkeğin yemek yapmasını sevmiyorum yaa böyle her yemeği ama. eşimde mesela çok güzel tavuk yemekleri yapar.
ama onun dışında yemek yapmayı bilmez iyiki de bilmiyor ne biliyim evin içine ediyorlar sonra bide gir mutfak temizle

aman ne yapalım zor oluyor gerçekten hem çalışıp hemde ev ile ilgilenmek bende ütü konusunda şanslıyım
ütüyü kocacım yapıyor:))ya zaten ok yorgunum deyince dayanamıyorlar bizde hemen kullanalım bu durumu:86::86:

benimki mutfak işlerini beceremiyor ama iyi ütü yapar birde yer süpürür

ay benım eşim butun yemeklerı yapıo ama mutfaga gırdıgım zaman bakıyorum benım bıraktıgım bulaşıkları bıle yıkıyo
cok derlı toplu ya dagınık olsa zor olur tabıkı

bende erkeğin mutfakta olmasını hiç sevmem ama eşim çok güzel yemek yapıyor her yemeği de yapmayı biliyor. ve yemek yaparken çok keyif alıyor. hatta tanıdığım en güzel yemek yapan kişi diyebilirim.
ama bir de mutfak temizliğini öğretmeyi başarabilirsem daha iyi olcak. normalde temizliktede yardım eder çok titizdir ama konu mutfak olunca hiç dokunmuyor. şimdilik kullandığı malzemeleri yerine kaldırmayı öğrendi ama bulaşıkları toplama evresinde hiç başarılı değiliz((((((((

nasıl gitcek bu kılolar nasıl nasıl
Bilmiyorum çözüm bulunca yazıcam vallaha yaaaa aldım başımı gittim kilo tavan yaptı eskiden 3-5 kiloyu nasıl vercem diyordum şimdi ekledimde ekledim yaaa

Son düzenleme:

bence onada şükret canım o kadarını yapsında bulaşıklarıda toplamayıversin :81::81::81:

ay kızlar benım koçişim deli ya
yemege cıkıtım 12 de yedım geldım işyerıne
koçişimde benden bı saatlık yol var uzakta çalışıyo
işyerınde bılıyorum ben benı arıyo bahceye cık dıye cıktım gel gel acelem var gıdıyorum
dedı sasırdım nıye geldınkı dedım senı opmeye dedı
hala şaşkınım bı saatlık yoldan 2 dk ıcın gelmiş

ne kadar romantik bir eşin var ayyyy cok guzel Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…