Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

aman tanışırısınız

nasılsın bakalım kocanı kandırmışşsın sanırım..

ya sorma ne kandırma 2013 eylul ekım dıyo adam ama haklı iş degıstırdı ocakta bu yıl ızın yok tatıle gıdemıcez seneye tatılımıze gıdelım ondan sonra calısmaya devam artık banada mantıklı geldı yanı bu arada 2013 ocak gibi söyledı esım ben uzattım bu defada tatıle gıtseydık bı dıye

kendin kaşınmışşsın canım..
benim eşimde 2013te alırız kucağımıza dedi o zaman kalk hadi eve gidelim ancak dedim şaşırdı.
sonra anlattım şimdi yapman lazım ki alabilesin yoksa mümkün değil. 2013 ortası yada sonuna erteledik

ya bende yaza denk getrmek ıstemedıgımden ya bu yıl agustos eylul ekım ya 2013 te aynı aylar kı bbebişim yaz bası kucagımda olsun normaldede ödem tutuyorum ben yazın eller ayaklar fıcı gıbı oluyo kaldıkı hamılelık patlarım hralde :d

çk tuzlu yememeye çalış en büyük düşmanı.

normalde tuz tuketmeme ben kı tuzsuz bu sekılde oluyosa tuz yesem ne olur bılemem yanı

ben smdı anlamadım sız 2013 te bebek yapmayı planlıyosunz dımı ortası ya da sonu

hayır 2013 ortası yada sonunda doğacak şekilde işte. ama ben hala kararımı netleştiremedim
böyle konuşunca isitiyorum ama iyice düşününce erken diyorum :2:

hayır 2013 ortası yada sonunda doğacak şekilde işte. ama ben hala kararımı netleştiremedim
böyle konuşunca isitiyorum ama iyice düşününce erken diyorum :2:

valla mantığına göre hareket et bende yapalım diyorum ama bir yöndende hayatın kısmi kısıtlanacak bebek için para lazım bi bez olmuş 38 tl içinde bişiy kalmasın yasamadıgın biz sımdı mart ayından itibaren kenara bebek için para atıcaz valla cok masraf cıkıyo

biz onu tahmini 8 aydır yapıyoruz canım bebek için para biriktiriyoruz. dolara çeviriyoruz.
Bebek olduğu zaman elimizde maddi açıdan bişeyler olsun diye.

bebek planımız şuanda eylülde.. ama eylül gelince ne olur bilmiyorum 2013 de kucağımıza alalım diyorduk..

Son düzenleme:

tabi evlilik hayatında helede bu konularda pek plan olmuyo rabbimden hayırlısını diliyorum o bilir zamanını bizde martta baslarız atmaya hamıle kalırsam bez stogu yaparım bi müddet yeter bende ucretsız ızne ayrılacagım ıcın 1 yıll maas alamıcam yanı esımın alacagı yetmesı lazım bıze bakalım ya hayırlsı

Evet canım benide korkutan eşimin maaşı zaten. tek başına mümkün değil bize yetmez kredi+ bide çocuk .
onun için fazlası ile birik yapmamız lazım

bebek için gözle görülür daha bişey almadım sağolsn kayınvalidem alıyor bişeyler. bitek hamle badisi aldım onu da teyzem verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…