- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.261
dene de tuttur birini
böylee olmuyorrrrr canım sıkılıo
Günaydın arkadaşlar
kimse uğramıyor buraya yine de yazıyım dedim
2011 gelinlerinden en vefalı bizim grup çıktı
sen en iysi bizden ayrılma
ben her yerdeyim
2012 gelinlerinde bile varım
oraya ben de takılıyodum bi ara çeyiz düzdürüyodum52:
günaydın kızlar gelıyorum gıdıyorum kımse yok yazmıyorum bende
buradayım işte ikimiz varız sadece
dün kimse yok tu ya coktandır gırmedıgım ıcınde bazı arkadasları tanımıyorum zaten
aman tanışırısınız
nasılsın bakalım kocanı kandırmışşsın sanırım..
ya sorma ne kandırma 2013 eylul ekım dıyo adam ama haklı iş degıstırdı ocakta bu yıl ızın yok tatıle gıdemıcez seneye tatılımıze gıdelım ondan sonra calısmaya devam artık banada mantıklı geldı yanıbu arada 2013 ocak gibi söyledı esım ben uzattım bu defada tatıle gıtseydık bı dıye
kendin kaşınmışşsın canım..
benim eşimde 2013te alırız kucağımıza dedi o zaman kalk hadi eve gidelim ancak dedim şaşırdı.
sonra anlattım şimdi yapman lazım ki alabilesin yoksa mümkün değil. 2013 ortası yada sonuna erteledik
ya bende yaza denk getrmek ıstemedıgımden ya bu yıl agustos eylul ekım ya 2013 te aynı aylar kı bbebişim yaz bası kucagımda olsun normaldede ödem tutuyorum ben yazın eller ayaklar fıcı gıbı oluyo kaldıkı hamılelık patlarım hralde :d
çk tuzlu yememeye çalış en büyük düşmanı.
normalde tuz tuketmeme ben kı tuzsuz bu sekılde oluyosa tuz yesem ne olur bılemem yanı
ben smdı anlamadım sız 2013 te bebek yapmayı planlıyosunz dımı ortası ya da sonu
hayır 2013 ortası yada sonunda doğacak şekilde işte.ama ben hala kararımı netleştiremedim
böyle konuşunca isitiyorum ama iyice düşününce erken diyorum :2:
valla mantığına göre hareket et bende yapalım diyorum ama bir yöndende hayatın kısmi kısıtlanacak bebek için para lazım bi bez olmuş 38 tl içinde bişiy kalmasın yasamadıgın biz sımdı mart ayından itibaren kenara bebek için para atıcaz valla cok masraf cıkıyo
biz onu tahmini 8 aydır yapıyoruz canım bebek için para biriktiriyoruz.dolara çeviriyoruz.
Bebek olduğu zaman elimizde maddi açıdan bişeyler olsun diye.
bebek planımız şuanda eylülde.. ama eylül gelince ne olur bilmiyorum 2013 de kucağımıza alalım diyorduk..
tabi evlilik hayatında helede bu konularda pek plan olmuyo rabbimden hayırlısını diliyorum o bilir zamanını bizde martta baslarız atmaya hamıle kalırsam bez stogu yaparım bi müddet yeter bende ucretsız ızne ayrılacagım ıcın 1 yıll maas alamıcam yanı esımın alacagı yetmesı lazım bıze bakalım ya hayırlsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?