Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Allah yardımcın olsun canım ya,
bebek olduktan sonrada koşuşturmacalar devame edecek ama,
bir iki haftasonu üstüste bişey yapmayıp sırf evde kalıp dinlenin kuzum vücut alışsın sakinliğe biraz

çıkmam lazım canım eşim aradı yoldaymış yarın görüşürüz

evet canım dinlenmem lazım.
ama haftasonu malesef onu da yapamıyorz:2: yine dışardayız geziyoruz

görüşürüz canım öptüm kendine iyi bak

AHHH BENİM ZAVALLI TOPİCİM,KİMSESİZ KALMIŞŞŞ:))

bende bari kendi günlüğümü oluşturayım..

Bugün yine bebiş için kan testi yaptırdım.15:00 gibi belli olacak.
Üstene görme dedikleri gibi bişi yaşşadım.Yani reglimden 1 hafta önce bi iki saat süren hiç bir belirti olmadan gelen kahverengi akıntılar.2 gün sürdü ama çok az miktarlarda.Ped bile kullanmadım.

Gözlerim buğulu oldu..alışkanlığım olmadığı halde geceleri tuvalete kalktım.Yatarken ateş bastı....yüzüm kaşındı ...Şüphelendim kendimden...

Ben bu belirtileri hep internetten araştırırım.Eğer bigün hamile kalırsam topiclerde paylaşacağım bütün belirtileri.

işte böyle kimsesi ztopicim bensana sonucu yazarım

hadi bekliyoruz kimsesiz değil ama burası.

inşallah bu kez olur ya poff ne zormuş çocuk yapmak :44::44:

aaa sipidicik burdaymışşşşş, inşallah tatlım ya bak şaka maka ben 4 aydır uğraşıyorum hakikaten kolay değil yani,yapmaya karar vermdikten en az 7-8 ay önce çalışma yapmak gerek

aaa sipidicik burdaymışşşşş, inşallah tatlım ya bak şaka maka ben 4 aydır uğraşıyorum hakikaten kolay değil yani,yapmaya karar vermdikten en az 7-8 ay önce çalışma yapmak gerek

aynen canım arkadaşlarımdan dolayı bunu çok iyi anladım vallahi he inşallah sende bugün alırsın artık mutlu haberi

Hayırlı olsun bebişin canım.
Bizde istedik ilk ay olmadı 2. ay oldu.
İlk y hiç reglim geçmediği halde 5 gn geçmişti ve kesin haileyim demiştim, negatif olunca üzülmüştüm doğrusu.
Ama 2. ay hiç beklenmedik bir anda öğrendim :))

off başım çatlıyor mide bulantısıda var.. tansiyonum bu aralar hep oynamakta dansöz gibi..nolcak benim bu halimmmm

günaydın kızlarr bende 2011 mayıs 14 te evlendimm ... herkese allah huzurlu ve mutlu evlilik nasip etsin...

günaydın 1. yılınıza az kalmış gerçi hemen hemen hepimizin az kaldı

evet az kaldı ama ozaman eşimin kuzeninin düğünü var orada(orduda) olucaz ( dönünce kutlarız artık zaten bütün evlilik yıl dönümleri bizim olacak allah kısmet ederse ... yeterki ağzımızın tadı kaçmasın (ben busaya gelin geldim. istanbulda yaşıyordum daha önce )

sizinde benden 20 gün sonra zaten sizede az kalmış ... allah hepimize nice evlilik yıldönümleri nasip eder inşallah

Son düzenleme:

kötü olmuş düğün yani kuzen güzel bi güne denk getirmiş neyse sizde kendi düğünüzü canlandırırsınız gözünüzde
dediğin gibi artık her yıl mayıs 14 sizin olacak nice birlikte senelere bizimde az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…