- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.341
Bilmiyorum canım inan böyle nasıl yaşadığımı hadi önceden eve gidip yatıyordum bi şekilde yorgunluğum geçiyordu.
ama şimdi eve git yoğunluk yine devam ediyor. her gün erken yatıcam diyorum en erken yine yarım oluyor işte saat
artık çocuk olana kadar çalışıcam sonra ara vermeyi düşünüyorum. bu işyeri beni çok yordu. :2:
Allah yardımcın olsun canım ya,
bebek olduktan sonrada koşuşturmacalar devame edecek ama,
bir iki haftasonu üstüste bişey yapmayıp sırf evde kalıp dinlenin kuzum vücut alışsın sakinliğe biraz
çıkmam lazım canım eşim aradı yoldaymışyarın görüşürüz
hadi bekliyoruz kimsesiz değil ama burası.
inşallah bu kez olur ya poff ne zormuş çocuk yapmak :44::44:
aaa sipidicik burdaymışşşşş,inşallah tatlım ya bak şaka maka ben 4 aydır uğraşıyorum hakikaten kolay değil yani,yapmaya karar vermdikten en az 7-8 ay önce çalışma yapmak gerek
aaa sipidicik burdaymışşşşş,inşallah tatlım ya bak şaka maka ben 4 aydır uğraşıyorum hakikaten kolay değil yani,yapmaya karar vermdikten en az 7-8 ay önce çalışma yapmak gerek
off başım çatlıyor mide bulantısıda var..tansiyonum bu aralar hep oynamakta dansöz gibi..nolcak benim bu halimmmm
günaydın kızlarr bende 2011 mayıs 14 te evlendimm ... herkese allah huzurlu ve mutlu evlilik nasip etsin...
günaydın 1. yılınıza az kalmış gerçi hemen hemen hepimizin az kaldı
evet az kaldı ama ozaman eşimin kuzeninin düğünü var orada(orduda) olucaz( dönünce kutlarız artık zaten bütün evlilik yıl dönümleri bizim olacak allah kısmet ederse ... yeterki ağzımızın tadı kaçmasın (ben busaya gelin geldim. istanbulda yaşıyordum daha önce )
sizinde benden 20 gün sonra zaten sizede az kalmış ... allah hepimize nice evlilik yıldönümleri nasip eder inşallah
hayırdır geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?