Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Aldım mesajını ama ben msn kullanamıyorum çok arada giriyorum yasak :26::26::26: Sen neler yaptın görüşmeyeli...

anladım canım bende öyle sık sık olamıyorum ama face de olmayınca öyle girip sohbet ediyorum bazen
görüşmeyeli pek bişey yaptığım söylenemez aynen devam işlerim çok yoğun devamlı koşturuyorum akşamları geç çıkıyorum falan işte.
senin nasıl gidiyor

Bende de olağan bir durum yok açıkcası git gel...Bahar temizliği yapıyorum her zamankinden farklı olarak Onun dışında yaz geldi daha sosyal olmaya başladık

Bende de olağan bir durum yok açıkcası git gel...Bahar temizliği yapıyorum her zamankinden farklı olarak Onun dışında yaz geldi daha sosyal olmaya başladık

Ben başlamıştım camlarımı cifledim yine yağmur yağdı o ayrı tabi
tüllerimi falan yıkadım temizledim yavaş yavaş devam ediyorum işlerime ama yorucu yaaa
camları yine silmem lazım çabuk kirleniyor

Bu sene hava ne yapacağını bilemedi ki...Bende kışlıkları kaldırmıştım havalar düzelmedi yazlık kışlık hepsi dışarda dolabımız karıştı Allahtan camları silmemiştim ben bende yavaş yavaş yapıyorum halılarım yıkamada gelsin bitircem bende inşallah...

aynen çok dengesiz bu sene neyseki geldi artık bahar havalar iyice güzelleşti
halılarımı kışın çok verdim diye yıkamaya yollamadım bi daha artık yazın sonunda veririm temizler şuanda
akşama da misafirim geliyor çaya eve gidip ne yapıcam bilemedim tatlı buzluğa çilek atmıştım nasıl buzunu çözdürebilirim acaba

Gene misafir Temizse gerek yok boşver yaz sonu gene yıkanacak nasıl olsa...Mikrodalga da çözülmez mi :26::26::26:

Kızlar yaa
Size ihtiyacım var en uygun bu topiği gördüm :))
Malum hepiniz evlisiniz...
Ben tamda kına gecemde hastalanacağım
Ne tavsiye edersiniz bana ilaç kullanayım mı kullanmayayım mı???

Yarın görüşürüz tatlım ben kaçar

dün giremedim canım günaydın

Kızlar yaa
Size ihtiyacım var en uygun bu topiği gördüm :))
Malum hepiniz evlisiniz...
Ben tamda kına gecemde hastalanacağım
Ne tavsiye edersiniz bana ilaç kullanayım mı kullanmayayım mı???

korunma yöntemin doğum kontrol hapı ise ona göre ayarla 1/2 gün fazla içebilirsin zararı olmuyor ben 1 ay öncesinden öyle yapmıştım sıkıntı yaşamadım.
tabi bana daha sonrasında adet düzensizliği yaptı o ayrı.
bide direk adet geciktirici ilaçlar var onu da deneyebilirsin 2 ay düzensiz oluyorsun sonra düzeliyor

daha sonra adette düzensizlik sancı vb. değişiklikler oldu mu??

bana yaptı ama bu herkese aynı etkiyi verecek anlamına da gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…