- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.401
nasılsın canım görüşemiyoruz
Sen face e girmiyorsun ki :26::26::26: Aynı tas aynı hamam değişiklik yok sen nasılsın
giremiyorum ki canım :2::2: napıyım artık kk ve msndeyim
Aldım mesajını ama ben msn kullanamıyorum çok arada giriyorum yasak :26::26::26: Sen neler yaptın görüşmeyeli...
anladım canım bende öyle sık sık olamıyorum ama face de olmayınca öyle girip sohbet ediyorum bazen
görüşmeyeli pek bişey yaptığım söylenemezaynen devam işlerim çok yoğun devamlı koşturuyorum akşamları geç çıkıyorum falan işte.
senin nasıl gidiyor
Bende de olağan bir durum yok açıkcası git gel...Bahar temizliği yapıyorum her zamankinden farklı olarakOnun dışında yaz geldi daha sosyal olmaya başladık
Ben başlamıştım camlarımı cifledim yine yağmur yağdı o ayrı tabi
tüllerimi falan yıkadım temizledimyavaş yavaş devam ediyorum işlerime ama yorucu yaaa
camları yine silmem lazım çabuk kirleniyor
Bu sene hava ne yapacağını bilemedi ki...Bende kışlıkları kaldırmıştım havalar düzelmedi yazlık kışlık hepsi dışarda dolabımız karıştıAllahtan camları silmemiştim ben bende yavaş yavaş yapıyorum halılarım yıkamada gelsin bitircem bende inşallah...
aynen çok dengesiz bu sene neyseki geldi artık bahar havalar iyice güzelleşti
halılarımı kışın çok verdim diye yıkamaya yollamadım bi daha artık yazın sonunda veririm temizler şuanda
akşama da misafirim geliyor çaya eve gidip ne yapıcam bilemedim tatlıbuzluğa çilek atmıştım nasıl buzunu çözdürebilirim acaba
Gene misafirTemizse gerek yok boşver yaz sonu gene yıkanacak nasıl olsa...Mikrodalga da çözülmez mi :26::26::26:
ya sorma eşim aradı bebeği olan arkadaşlar geleceklerbişeyler yapmam lazım çilekli tavuk gögsü yapıyım bari
Kızlar yaa
Size ihtiyacım var en uygun bu topiği gördüm :))
Malum hepiniz evlisiniz...
Ben tamda kına gecemde hastalanacağım
Ne tavsiye edersiniz bana ilaç kullanayım mı kullanmayayım mı???
Yarın görüşürüz tatlım ben kaçar
Kızlar yaa
Size ihtiyacım var en uygun bu topiği gördüm :))
Malum hepiniz evlisiniz...
Ben tamda kına gecemde hastalanacağım
Ne tavsiye edersiniz bana ilaç kullanayım mı kullanmayayım mı???
daha sonra adette düzensizlik sancı vb. değişiklikler oldu mu??
daha sonra adette düzensizlik sancı vb. değişiklikler oldu mu??
merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?