- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
ayyyyy canım cıddı mısın ayyyy banada yaparlar mı acaba ya kızlar bıde ben oyle bır mahallede oturuyorumkı kendı halınde bır kızım ama calısıyorum okulu bıtırdım dıye benı ıkoncan yaptılar ne yapıyosam ne edıyosam olay oluyor uyuz oluyorum abarta abarta anlatıyolar erkek tarafının muskasından falan gectım kendı tarafımın nazarından bıle korkuyorum 40 kişi falan olucagımızı dusunursek ben hangı bırını gözetlıyım sirkelı su yapıcam heeee nasıl olcak o evı sılıcek mıyım yoksa sadece kapıyımı canım
bı hafta ıcınde ıkıncı kez gıttım canım
hıc bişi yok dıyo
tesekkur ederım ıyı dıleklrın ıcın
kızlarrr selam herkeseeeeeay şöyle bir topiğe bakayım dedim bir baktım bende yazmışımmm nasılsınızzz bende bu cumartesi evleniyorummm ondan sonra gene yazarım buraya bu topic iyi olmuş bayaa yaa
bekleriz tabi canım evlendikten sonra zaman hızlı koşup gidiyor
speddycim valla şuanda öylenasıl yorgunum hem iş hem düğün telaşıı düğüne kadar çalışmam lazım perşemde günü izne ayrılıyorum oda 10 gün nasıl dinlencem blmiyorum çok yorgunum yaa
ben hiç dinlenemedim tatilde de aman tatile geldik diye eğlendik yorulduk.
ancak yeni yeni dinleniyoruz işteancak oluyor yani inşallah mükemmel bi gün geçirirsinişz
bizimki diyo beni elleme tatilde az dinleneyim dedim yok balayı o tatilimiz gezcez yüzcez güneşlencezbencede balayında dahada çok yoruluyor insan yaa artık bayram tatilinde tam dinlenirim
kızlarrr selam herkeseeeeeAy şöyle bir topiğe bakayım dedim bir baktım bende yazmışımmm Nasılsınızzz bende bu cumartesi evleniyorummm ondan sonra gene yazarım buraya bu topic iyi olmuş bayaa yaa
evet öyle oluyor canım. bende felaket tellali gibiyim ama bayramda da ilk evliliğiniz deli gibi gezicez işte
sen çok hareketlisin canım ben herhalde ozaman pilim biter evden çıkmam dışarı paso yatarım uykuyu çok seviyorum koçişime sarılır bol bol uyurum artık
hoşgeldın canım umarım her sey istedıgın gıbı olur ve cok mutlu olursun
saol canım yaa ben evli değilim ama topiğinizi görünce sevdim yeni evlenecek biri olarak yazayım dedimokurken gördüm bebiş bekliyormuşşsun hayırlı olsun
vallahi bizim aile innaılmaz kalabalık bide yeni evli olduğumuz için mecburen gezicez işteama severim de gezmeyi gerçi uyumayı da seviyorum
yaa aslında bende çok gezerimde şu düğün beni bitirdi vallaa işimde azcık strestli oyüzden gezme yerine sanırım uykuyu tercih edecem
geçer o zamana merak etme şimdi yorgunluk zor geliyor yine eskiye dönersin kısa süre de
kızlarrr selam herkeseeeeeay şöyle bir topiğe bakayım dedim bir baktım bende yazmışımmm nasılsınızzz bende bu cumartesi evleniyorummm ondan sonra gene yazarım buraya bu topic iyi olmuş bayaa yaa
speddycim valla şuanda öylenasıl yorgunum hem iş hem düğün telaşıı düğüne kadar çalışmam lazım perşemde günü izne ayrılıyorum oda 10 gün nasıl dinlencem blmiyorum çok yorgunum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?