- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #10.661
o zaman evden de çıkma takıl buraya zaman geçer canım
dk başı wc gidiyorsan dışarda da çok kalamazsın yada wc yakın yerlerde gezersiniz
haklısın borç bitmiyor ama ne biliyim şimdi olursa da daha da yorulucağımı biliyorum. bazen bakıyorum ya ev işimi yapıcam yada eşimle ilgilenicem bu tempoya bide bebek girerse ben mahvolurum diyorum ne kadar eş bebeğe baksın etsin tüm sorumluluk anne de oluyor. sahura iftara misafir ağırladım allah sağlık versin yapılıyor severek yaptığım için yorgunluk göze batmıyor. yada ne biliyim alışmışım artık hehralde
Eşim seneye olur artık diyor bende 2014 olsun diyorum. inanmıcaksın ama ilk başta istrdim
eşim gelene kadar takılcam burda artık mecburen o geldikten sonrada vınnnn
ya sorma wc en büyük sorun geceleri hiç uyanmazdım 2 aydır resmen 4-5 defa uyanıyorum
öyle tabi en büyük sorumluluk kadında, hem anne hem eş olmak çok zor ama Allahım öyle bir güç vermiş ki biz kadınlara onunda altından kalkarız Allahın izniyle inşallah,
canımm öyle şu zaman olsun falan demeyin hep hayırlısını dileyin hem fazlada bekletmeyin 2 senede çok uzun değilmi :26:
selam kızlar
nasılsınız napıyorsunuz?
çok oldu yine gelmeyeli türkiyedeyim şuan kavuştum eşime zamanım çok güzel geciyor çok şükür
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere
hoşbuldum
iyiyim sağol sen nasılsın?
kedim iyi çok şükür arkadaşım bakıyor kız kardeşinin yanında koşturuyorlarmış beraber
evet türkiyedeyim
bu arada siz niye ayrsınız eşinle sen mi buraya geleceksin eşin mi gidecek ? ..
eşim iş nedeniyle dubaideydi iş bitti türkiyeye döndü tatil bittince benimle birlikte işviçreye gelicek vise işi olursa inşallah
anladım canım.. şaşırdım bi anda dedim vize çıkmadı herhalde dahadönüşte birlikte gidiyorsunuz yani
evet canım Allahın izniyle beraber dönücez eşim çıktı şimdi çarşıya gitti işleri halletmeye...
sen nasılsın eşin nasıl?
yiyiz canm ikimizde çarşamba iş başı yaptımizindeydim bildiğin gibi işte..
Allah iyiyiz versin canım...
iyi yapıyorsun evinde otur ne güzel işlerini felan yaparsın
amin .
evde oturdum ama şimdi iş başı işteyim malesef
hımm yanlış anlamışım ben şimdi anladım
kolay gelsin canım bende 24 de işe başlıcam
oh be spedynin geldği belli oluyo valla sayfa ilerlemiş
buarada spedy geçmiş olsun cnm dkkat et kendine rahim duvarı kalınlaşması ne demekki ben bilmiyorum bi sorun teskil ediyomu yani:26:
buarada bebek bekleyen arkadasımza sağlıklı bebiş nasip etsn allah çok kolay bi doğum olsun inş.:) vakti geldiğinde bzede nasip etsin
buaralar çok yoruluorum yaa kızlar gecen sinirlendrdi beni (çalışanlarım ) bnde mesai saatini değiştrdim 19:30da çıkartıorum ceza olarak ama banada çok zor oldu yavvvv:18: bakalm bisüre cezalılar snra eski haline çevrcem smdi de en büyük avantaj aslında sabah 10:30da baslatıorum o ii oldu
selam kızlar günaydınn herkesee
işe başladım alışma sürecindeyim daha
yarın taşınıyoruz izinliyim eşyalarım gelecek yerleştiricez işte
annem geliyor bugün hem
kendi düzenimi kurucam artık :)))
bugün 6 da çıkıyorum işten
evin eksikleri var onları tamamlıcaz
evimi yerleştireyim foto eklerimm
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?