- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
onun ailesi biliyor çevremizden güvendiğimiz bir kaç arkadaşımız biliyor. Türk değil çünkü. Bu durum duyulursa büyük problemler çıkabilir.
bu akşam konuştum artık. bayadır sabrediyordum.baya bağırdım çağırdım artık telefonda. özür diledi beni bu kadar üzdüğünü farketmediğini söyledi. daha önce de bir kaç kez bu konu açıldı ama hep durumun karmaşıklığından dolayı askıda kalmıştı. 24 saat süre istedi. yarın akşam için son şansı ver diyor. bu akşam ailesiyle detaylı bir şekilde konuşacağını ve yarın benim ailemle ilgili adımı atmamız için gerekli her türlü soruma cevap vereceğini söyledi.
Türk olup olmaması sorun olmamalı bence. bazı tanıdıklarım hem Türk vatandaşı hemde yabancı ülke vatandaşı olan biriyle evlendi kimi Fransa ya gitti kimi Amerika ya Norveç e filan hatta hiç Türk vatandaşı olmayıp yabancı ülke vatandaşıyla evlenen bile var önemli olan sevmek. birde şunu duydum ben kızın biri yabancı bi adamla evlenmiş adam bunu ertesi günü geri getirmiş bu kız çıktı iyi olsaydı başkalarıyla da yatardı demiş