Evlenen eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Saralln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
12
-8
1
24
Kendisiyle 2 sene çıktık gerçekten çok sevdim ama uyumlu bir çift değildik o beni kafasındaki evlenmek istediği kadın kalıbına sokmaya çalışırdı bende olmazdım çünkü içimden gelmezdi . Sevdiğim için haliyle çok peşinde koştum ilişkimiz boyunca o ise beni sürekli aşağıladı küfürler etti ezikledi . Onunla aramızda 3 yaş vardı benden 3 yaş büyüktü ama akıl yaşımız daha fazlaydı sanki benden 10 yaş büyük gibiydi. Hayata bakış açılarımız her şeyimiz farklıydı belki ben daha olgun olsaydım onun peşinden koşmak yerine kendi değerimi bilseysim bugün evlilik teklifi ettiği kişi ben olurdum. Ben ondan ayrıldıktan sonra hayatına başka bir kadın aldı o kadına 1 yılın sonunda evlenme teklifi etti ve bana bu zamana kadar yapmadığı her şeyi ona yaptı onunla gezdi, fotoğraflar paylaştı, parasını sakınmadı ve sevdi ama bana hiçbirini yapmadı
bende görünce üzüldüm
sizce hata bende mi ?

hatanız kendi değerinizi baskasına bağlamanız.

onun dısında, ona yaptı cünkü onu seviyor. insan sevdiği kişiye hakaret etmez, kücümsemez, değiştirmeye calismaz. sizi sevmiyormus demek ki. o yüzden farklı davramsanız da sonuc değişmeyecekti. düsünmeyi bırakın. mutluluklar dileyin, geçin

Adamla uyuşamamişsiniz ayrilmissiniz. Manastıra mı kapasaydı kendini? Bulmuş uygun olanını evlenmiş neyi dert ettiniz siz? Sanki kuma getirmiş gibi davranmanın manası yok önünüze bakın siz de

Evet hatalısınız hala size küfürler eden birini düşünüp şuanki durumundan nasıl haberdarsınız yeni sevgilisine neler yaptığına kadar ? Hakedecek biriyseniz bile karşıdaki hakettiğinizi düşünmemiş yapmamış işte size küfür edip eziklemiş bunu layık görmüş sizde o teklif bana edilmedi die düşündünüz mü gerçekten sevmemıs işte bu kadın dememiş sizden için evliliğe

Ben çok kızıyorum böyle ayrıldığı insanların hayatına her daim odaklı olan kişilere bırakın abi ayrıldığınız insanları herkes hayatına baksın böyle sapkınca nie herşeylerini biliyorsunuz erkeklere kızıyoruz ama maşallah kadınlarımıza da bakıyorum açtıkları konulara eski eş eski kaynana eski sevgili bırakın insanları ilişki bittiyse bitmiştir

Kendinize değer vermeyip onun aşağılamalarına, küfürlerine göz yumduğunuz için evet hata sizde.

Hatalisin ne koşuyorsun peşinden, belli zaten seni değil kafasında oluşturduğu kimliği kişiliği sevdiği, neyini takip edip haber almaya calisiyorsun. Hâlâ ve hâlâ kendine saygın yok.

Adamla uyuşamamişsiniz ayrilmissiniz. Manastıra mı kapasaydı kendini? Bulmuş uygun olanını evlenmiş neyi dert ettiniz siz? Sanki kuma getirmiş gibi davranmanın manası yok önünüze bakın siz de
hayırda yani bana yaptıklarını çeksin isterdim bu kötüye gideceği yerde daha mutlu bide bu benim ilk sevgilimdi ilk aşkımdı koydu yani haliyle

beni neden sevmedi benim ne eksiğim vardı

Hayır farklı davransaydın da evleneceği insan olmayacaktın. Çünkü sevmemiş adam. Bir kişi seni çok seviyorsa her türlü halinle sever ve bırakmaz emin ol. Sürekli geçmişi düşünüp şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı demenin anlamı yok yani.

yani sınırımı çizseydim ben mi olurdum ?
Sınırı çizsen de çizmesen de belki yine seninle evlenmeyecekti. Orasını Allah bilir. Ama şuan hâlâ neden benimle değil onunla evlendi diye düşünmen de kendine değer vermediğini gösteriyor. Kendini sever ve değer verirsen etrafındaki insanlara da bu enerjiyi yayarsın, insanlar da sana öyle davranmaya başlar.

Kimse için kendinizden ödün vermeyin, biten her ne olursa olsun keşke ya da şöyle yapsaydım demeyin, kontrol etmeyin. Kendinize değer verin.

Sana küfür hakaret edip ezikleyenin peşinde süründüğün için hatalısın. Öz saygı edinmelisin.

ilişkimiz boyunca o ise beni sürekli aşağıladı küfürler etti ezikledi .
Onunla aramızda 3 yaş vardı benden 3 yaş büyüktü ama akıl yaşımız daha fazlaydı sanki benden 10 yaş büyük gibiydi.
zaten akilli biri olsaydın sana kufreden bir erkekle 3 sene cikmazdin
Hayata bakış açılarımız her şeyimiz farklıydı belki ben daha olgun olsaydım onun peşinden koşmak yerine kendi değerimi bilseysim bugün evlilik teklifi ettiği kişi ben olurdum.
sanslisin ki baskasina evlilik teklif etmis.
ya boyle biriyle evlenseydin ne olurdu?
yani bana inanilmaz geliyor nasil bir erkrk beni ezecek bana hakaret edecek de ben hala askim askim diye gezeceğim. imkansiz yani.
size normal geliyor ama inanin ki normal degil.
tabii ki hata sizde
sizinle birsey yapmayan, sizinle gezmeyen, resmini paylasmayan, sizden parasini sakınan andavalla 3 sene iliski yasadiginiz icin hatalisiniz.
ömrünüzden gitmis

3 sene değil 1 sene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…