Evlenen eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana küfür eden seni aşağılayan bir adam senden on yaş daha olgun nasıl oluyor ki bir kadına küfür eden aşağılayan zaten adam değildir sen de onun peşinde koş koşarak ne elde etmek istedin ki aşk mu sevgi mi? Seni Allah kurtarmış zaten adamın evliliği de uzun sürmez bir süre sonra o kadından da boşanır hastalıklı tiplerle hayat geçmez düşünsene evlensen hep yapardı sana o hakaretleri küfürleri

beni neden sevmedi benim ne eksiğim vardı
Seni sevseydi de yine yürümeyebilirdi yine ayrılabilirdiniz.
Sana evlenme teklif etse kabul etsen gene sorunlar krizler çıkabilirdi.
O seni bir kalıba sokmaya çalışmış olmamış olmak zorunda da değil.
O kalıba giremedikçe de seni hırpalamış.
Baştan oluru yokmuş yani.

Yerinde olsam eski sevgilimin hayatını takip etmeyi bırakırdım kendi hikayemi yeniden yazardım.

Sevgi uğraşıp didinip alabileceğiniz bir şey değildir. Sevgi hak edeceğiniz bir şey de değildir. Sevgi sevgidir. Önce bunu kabullenin. Bu konuda bir sıkıntınız var. Düşünün bakalım bi sizin sevginizi kazanmak için ne yaptı? Hiçbir şey değil mi? O kadın da onu yaptı işte. Hiçbir şey. Olay bundan ibaret. Kimsede hata suç yok. Salın bu mevzuyu siz de önünüze bakın.

nasıl yapacağım?
Bak şimdi, eski sevgilini eski ayakkabın gibi düşün. Senin ayağını acıttığı için attın bi kenara. O ayakkabı başkasının ayağına tam oldu ve o kullanıyor artık. Şimdi eski ayakkabıyı mı, içindeki ayağı mı yoksa niye benim ayağına tam uymadıyı mı dert ediyorsun? Bunu bir gün boyunca düşün sonra önüne bak.

Ben senin yerinde olsam içimden geçen tek duygu o kıza acımak olurdu
İyi ki o kız ben değilim diye düşünüp şükrederdim

ya biz iki hesap açmaya üşendik bu benim konum diğeri arkadaşımındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…