evlenen paçayı kurtarıyor sanırım...

Ben çok güzelim alımlıyım çok şugarım çok iyiyim dünya tatlısım,meslekliyim kariyerliyim kaşım gözüm süper; ama erkekler bana yanaşmıyor nedir bu erkelerde ki öz güven eksikliği mükemmel kadınları neden istemiyorlar a dostlar ne yapayım.

At kendini at balkondan at o kadar mükemmellik fazla bu dünyaya :27:

Konuya aksi bir yorum geldi mi o zaman seyreyle bu mükemmel hatunu.Ben kendimi mi övüyorum çevrem böyle söylüyor.Senin için fesat bla bla

Abla kendini övmedi bulaşık detarjanı markası tanıttı bizim içimiz kötü :27:

Son düzenleme:
Bi de şey konusu vardı
Çok orcinal marka şeyler giyiniyorum
Çalışma arkadaşım beni kıskanıyo, o da almış :21:

Didim her yerde satılan şeylerden giyiniyosun demk o kadarda orcinal değilmiş üzerindekiler
Kimse giymesin istiyorsan özel tasarımcılarla anlaş, zengin ve mikemmel bayan :6:

Bi de şey konusu vardı
Çok orcinal marka şeyler giyiniyorum
Çalışma arkadaşım beni kıskanıyo, o da almış :21:

Didim her yerde satılan şeylerden giyiniyosun demk o kadarda orcinal değilmiş üzerindekiler
Kimse giymesin istiyorsan özel tasarımcılarla anlaş, zengin ve mikemmel bayan :6:

Ay çeşit çeşit işte.. kocasını kıskanan, krize giren..
Öğretmen maaşı çizme giyen…
Kvalideyi çok seven ama yüzünü görmek istemeyen…
Hakaret şiddet yiyen ama boşan deyince “ oradan konuşması kolay dimi” diyen…
Neler gördük neler…

Ay çeşit çeşit işte.. kocasını kıskanan, krize giren..
Öğretmen maaşı çizme giyen…
Kvalideyi çok seven ama yüzünü görmek istemeyen…
Hakaret şiddet yiyen ama boşan deyince “ oradan konuşması kolay dimi” diyen…
Neler gördük neler…

Evet
Kk dakilerde normal hayattan insanlar işte
Ağzı olan konuşuyo
Konu sahibi ciddiye almasın bu tarz şeyleri

Büyük ihtimal evlilik sorumluluğundan bıkmış biridir, sende evlen bakalım diye bekliyodur :1:

Size bunları söyleyen bayan densizin teki. Ne derse desin kale alıp da canınızı sıkmaya değmez. Evlenince başı göğe mi ermiş? Anlamıyorum böyle insanları. Neyin havasını atıyor? Evlilik işleri biz istediğimiz zaman olmaz. Ne kadar dövünsek,ağlasak bağırsak da kısmetten ötesini yaşayamayız. Rab'bim bize ne zamanı uygun görürse o zaman olur. Bayan 'Kader'in ne olduğunu birazcık olsun bilse böyle bir konuşma yapmazdı zaten. Lütfen kendinizi üzmeyin. Hakkınızda her şeyin en hayırlısı olsun İNŞALLAH. :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı insanlar ya çok deniz ya ben abartıyorum.öyle bayanlar var ki çevremde evlenmeden önce mazlum sus pu herşeyin hayırlısı diyor evlilik konusunda, evlendikten sonra da bizlere evde kaldınız siz kızzııııım diyor gülerek şakaya vurarak.bunu çoğu yapıyor.daha geçende de bir kız yine evlendi geçen yaz bize diyor ki sizi evde kalmışlar müzmin bekr oldunuz siz daha da evlenemezsizniz diyorlar.bir de bu bayan öğretmen.nasıl bir zihniyet anlayamıyorum ben de dedi ki " evlenen paçayı kurtarıyor değil mi dedim." gülüyor.
neden bazı evlenen bayanlar paçayı kurtarmış gibi yaklaşıyorlar olaya?
karşımıza bize değer veren biri çıktı da biz mi istemedik?
gıcık oluyorum böyle tiplere.

ahh onların yüzünden erkenden evlenecektim :) şimdi nişanlıyım evet bir güven geliyor ama nedeni sırtını yaslayacağın birini bulmak durulmak olsa gerek. dediğin gibi herkesin sırası vardır beklediği vardır ve onla karşılaşmak bizim elimizde değildir. o evde kaldın kızıım diyenler büyük strese girmiş olmalı bekarken evde kalacağım diye :)

bazı insanlar ya çok deniz ya ben abartıyorum.öyle bayanlar var ki çevremde evlenmeden önce mazlum sus pu herşeyin hayırlısı diyor evlilik konusunda, evlendikten sonra da bizlere evde kaldınız siz kızzııııım diyor gülerek şakaya vurarak.bunu çoğu yapıyor.daha geçende de bir kız yine evlendi geçen yaz bize diyor ki sizi evde kalmışlar müzmin bekr oldunuz siz daha da evlenemezsizniz diyorlar.bir de bu bayan öğretmen.nasıl bir zihniyet anlayamıyorum ben de dedi ki " evlenen paçayı kurtarıyor değil mi dedim." gülüyor.

evlendıde bı yerıne altın mı takmıslar

ben onları yarın gorurum :)

Kızlar bütün sayfaları okudum ,gülmekten kırıldım, bekarlık sultanlık ama bununda farkına varmak gerek , ne yazık ki bazı kızlarımız çok üzülüyor ,
bence yetiştirilmeyle alakalı herhalde , aşkı bulan evlensin bulmayanda üzülmesin keyfini çıkarsın , yapacak çok şey var

Bunun bir de felaket tellalları türü var.

Ilişkin hakkında sorar sorar, mutlu hissettiğine kanaat getirince burun kıvırarak "Erkekler böyle, şimdi değer veriyor o, ileride bunların hangisini yapacak?"

Iyi de sen sordun, yorumu sen yaptın, neyin ezikliği bu şimdi?

Evlenipte çok büyük başarı yakaladığını sanan hatta bir yerleri kalkan çok insan var.Allah öyle bir sınar ki böyle yapanları ya evliliği kötü gider ya da eşini kaybedebilir.O yüzden bekar olanlara daha dikkatli konuşulmalı.21 yaşımda evlendim 8,5 yıl oldu hiçbir arkadaşıma böyle yaklaşmadım.Herkesin kaderi farklı çünkü Allah herkes için hayırlısını versin.

haha bu uzun ılıskı yasayan ve elı tıplerde oluyor sanırım cok cok haklısın bence bu evlendıgı ıcın bırsey yapamayan bırazda olsa hayatı kısıtlı oldugundan kıskanclıktan yapılan bır durum :)

bekarlarda da bu su sekılde oluyor ayyy ne sıkıcı hep aynı kısıyle modları her ıkısıde bırbırının yerınd eomak ıstıyor kesınlıkle ve kesınlıkle ozguvensızlıkten olusuyor bu . ve kendı ıstedıgıne sahıp olamayan ınsanlardan olusuyor . gulup gecmenız gerek :) evlılıgı pacayı kurtarmak olarak nıtelendıren ınsanın yaptıgı evlılık degıldır zaten . kendı cıkarları dogrultusunda karsısındakını ve kendını kullanmak - kullandırtmaktır (cınsel ve dıger her anlamda :34: )

Benim çevremdede 3tane genç kızımız var hepside hünerli bebek gibi kızlar, marifetli, hepside aileye katkıda bulunuyor biri şimdi annesine sıfır ev yaptırıyor biri arabasını aldı annesinin eşyalarını eski attı yenileri aldı biride anneye
ve bankaya para biriktiriyor bence hepside şirin becerikli akıllı kızlar bunlarun hepsinin görücüleride oldu biri görüntüye takıldı,biri karektere, biride yaşa bence evlenmek zorundada değiller , evlenenlerin çoğuda mutsuz ,
önemli olan kaliteli mutlu hayat yaşamak ayakların üstonde durmak, adam gibi adamda etrafta pek yok gibi olanlarda zaten evli

sevgili hemcins dostlarım bende 1 yıl öncesıne kadar evliydim.fakat hem kendisi hem ailesi beni hayattan bıktırdı.şimdi resmen bosanmadık ama 1 yıldır annemlerdeyım telefonlarıma bakmıyor cunku 1 ay öncesıne kadar yeni tanıstıgı kızdan ayırdım hemde bır fbı gıbı gece gunduz takıp edip kızın ailesıne herseyi anlattım dogrumu yaptım evet cunku hayatımı mahvetti onun için geleceğimle ilgili yanlıs kararlar aldım sırf zengin die evde otur dedi bende kuzu tabi:( yani tabiki herkesin evliliği böyle olmz olmamamlı da ama erkekler ve onların anaları o ımzaya atana kadar melek sonra bencil tutarsız seviyesiz patavatsız ve hogörüsüz biri olup cıkarlar.hiç bi zaman asla ogulları yanlıs yapmaz onlar herseyin en iyisini bilir...:47:

sevgili hemcins dostlarım bende 1 yıl öncesıne kadar evliydim.fakat hem kendisi hem ailesi beni hayattan bıktırdı.şimdi resmen bosanmadık ama 1 yıldır annemlerdeyım telefonlarıma bakmıyor cunku 1 ay öncesıne kadar yeni tanıstıgı kızdan ayırdım hemde bır fbı gıbı gece gunduz takıp edip kızın ailesıne herseyi anlattım dogrumu yaptım evet cunku hayatımı mahvetti onun için geleceğimle ilgili yanlıs kararlar aldım sırf zengin die evde otur dedi bende kuzu tabi:( yani tabiki herkesin evliliği böyle olmz olmamamlı da ama erkekler ve onların anaları o ımzaya atana kadar melek sonra bencil tutarsız seviyesiz patavatsız ve hogörüsüz biri olup cıkarlar.hiç bi zaman asla ogulları yanlıs yapmaz onlar herseyin en iyisini bilir...:47:

Back
X