- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
evet evet çek konu oydu aynen.....:13:
Bi de şey konusu vardı
Çok orcinal marka şeyler giyiniyorum
Çalışma arkadaşım beni kıskanıyo, o da almış
Didim her yerde satılan şeylerden giyiniyosun demk o kadarda orcinal değilmiş üzerindekiler
Kimse giymesin istiyorsan özel tasarımcılarla anlaş, zengin ve mikemmel bayan
Ay çeşit çeşit işte.. kocasını kıskanan, krize giren..
Öğretmen maaşı çizme giyen
Kvalideyi çok seven ama yüzünü görmek istemeyen
Hakaret şiddet yiyen ama boşan deyince oradan konuşması kolay dimi diyen
Neler gördük neler
bazı insanlar ya çok deniz ya ben abartıyorum.öyle bayanlar var ki çevremde evlenmeden önce mazlum sus pu herşeyin hayırlısı diyor evlilik konusunda, evlendikten sonra da bizlere evde kaldınız siz kızzııııım diyor gülerek şakaya vurarak.bunu çoğu yapıyor.daha geçende de bir kız yine evlendi geçen yaz bize diyor ki sizi evde kalmışlar müzmin bekr oldunuz siz daha da evlenemezsizniz diyorlar.bir de bu bayan öğretmen.nasıl bir zihniyet anlayamıyorum ben de dedi ki " evlenen paçayı kurtarıyor değil mi dedim." gülüyor.
neden bazı evlenen bayanlar paçayı kurtarmış gibi yaklaşıyorlar olaya?
karşımıza bize değer veren biri çıktı da biz mi istemedik?
gıcık oluyorum böyle tiplere.
bazı insanlar ya çok deniz ya ben abartıyorum.öyle bayanlar var ki çevremde evlenmeden önce mazlum sus pu herşeyin hayırlısı diyor evlilik konusunda, evlendikten sonra da bizlere evde kaldınız siz kızzııııım diyor gülerek şakaya vurarak.bunu çoğu yapıyor.daha geçende de bir kız yine evlendi geçen yaz bize diyor ki sizi evde kalmışlar müzmin bekr oldunuz siz daha da evlenemezsizniz diyorlar.bir de bu bayan öğretmen.nasıl bir zihniyet anlayamıyorum ben de dedi ki " evlenen paçayı kurtarıyor değil mi dedim." gülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?