• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenenemezsek dünyanın sonu mu?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
çok çok çok zor karar vermek.
daha önce birk ez yaşadım boşanmayı.şu an biriyle görşüyorum önceki konumda bahsettim o bir Banglad mueşli.sevgisinden eminim ama uzaklık mesafe korkutuyor beni.düşünüyorum da o olmasa evlenir miyim? çok zor.bazen diyorlar çok şey bekleme seç birini evlen gitsin bu bu kadar kolay mı? sanırım sevdiğim adamla (bangladeşte) olmaza ben evlenmicem.anne baba zaten ayrı kendi dünyalarında.annem sürekli kovuyor beni.daha önce de çok kez yazdım buraya sağolun dinlediniz cevaplar yazdınız.yaz tatilinde geldim yanına ama yine olan oldu kovdu defol git dedi bir sr hakaret. bir anne kızına bunu yapar mı? ona göre ben akıl hastasıymışım hastanede yatmam gerekiyormuş.(lisede öğretmenim)
bunları da burdan tanıştığım bir kız arkadaşımın evinden yazıyorum.o da benim memleketimde yaşıyormuş tesadfen.
akrabam var da yok.hiçkimsem yok.sadece ALLAH.tabiki O yeter.ama sanırım ben yapayalnız bir hayat srücem.korkuyorum.çok korkuyorum.dşünüyorum ki öz ana bunları yapabiliyorsa elin adamı ne yapmaz.başımı kaldırıp etrafıma baktığım da yok zaten.olacaksa ben sadece onu istiyorum.kızlar inanın şu an şu satırları yazarken sizi yanımda hissediyorum.sanki yanımda karşımda kanepelerde oturuyorsunuz da yalnızlığımı paylaşıyorsunuz.(annem -olacak kadın- haklı galiba ben akıl hstasıyım.) :(

Seç birini evlen gitsin ne demek yaaaa.Ne saçmalık.
Suçladığımı sorguladığımı düşünmede,annenin bu kadar nefretini nasıl kazandın.

Tabi ki değil. Önemli olan senin iç huzurunu bulman. Dik durman. Yılmaman. Türlü acılar yaşamana rağmen hayatla umutla bakabilmen ben seni tanıdığım günden beri hep ağlıyorsun :( Olmaz.

seç birini evlen tabi bu olmazsa bidaha seçer birini evlenir o da olmadı başkası ne bu böle seç birini evlen demek ne demek daha önceki konularınıda biliorum canım az çok ama annene olan nefretin yüzünden ya da yalnızlığında yanlış bişey yapmanıda istemem sevgisinden kendi ona duyduğun sevgiden eminsen evlen ama bi boşluktaysan biraz otur düşün elinde mesleğinde var kendi ayakların üstünde de durabilirsin

canımm bence sırf evlenmek için evlenme o adamla..yani iyi biri olabilir tabiki ama farklı dilden farklı ırktan birini en başta farklı ülkeden birini tanımak sanırım daha zor olacak... yağmurdan kaçarken doluya tutulma derim...önceki konularını henüz okumadım.Allah yardımcın olsun.lise öğretmeni olduğunu duyunca şaşırdım..ne güzel bi mesleğin var hiç umudunu yitirme..bence mutlaka karşına iyi biri çıkar.yeter ki dua et, buna inan...bence acele etme.

Tabi ki değil. Önemli olan senin iç huzurunu bulman. Dik durman. Yılmaman. Türlü acılar yaşamana rağmen hayatla umutla bakabilmen ben seni tanıdığım günden beri hep ağlıyorsun :( Olmaz.

dün oturdum senin ta 2 yıl önce açtığın konuyu okudum
hikaye gibi.film gibi.dedim ki.erkekler bu kadar mı ş....z olabiliyor? senin adına o kadar üzüldüm ki...
evet ilk zamanlardan beri ağlıyorum hala da ağlıyorum.çnkü haketmiyorum ben bu davranışları.
evlenme meselesimne gelirsek canım sen yaniden evlendin mi? peki ömür boyu bekarlık fikri seni ürktmüyor mu? ben çok korkuyrum

evlenırsın tabıı ama aklına yatan bırıyle bu olmazsa asla evlenmem deme yenıden asık olursun bırı cıkar karsına herseyı unutursun hem ogretmenmıssın ne guzel kendı paranla kendıne yenı bır hayat kurabılırsın kımseye ıhtıyacın olmaz

dün oturdum senin ta 2 yıl önce açtığın konuyu okudum
hikaye gibi.film gibi.dedim ki.erkekler bu kadar mı ş....z olabiliyor? senin adına o kadar üzüldüm ki...
evet ilk zamanlardan beri ağlıyorum hala da ağlıyorum.çnkü haketmiyorum ben bu davranışları.
evlenme meselesimne gelirsek canım sen yaniden evlendin mi? peki ömür boyu bekarlık fikri seni ürktmüyor mu? ben çok korkuyrum

Ben eski eşime hastalık derecesinde bağlıydım sonbahar. Ekmek yemez, su icmez ama onu öpmeden yaşayamazdım. Allahın gücünme gitmesin ama ailemden b,ile daha öteydi onun sevgisi. Allah da onunla sınadı beni işte. Yaşadığım yıkımı tahayyül edebiliyor musun?

En beklemediğim anda vurdu beni sırtımdan. Herkes aaa elmayra nasıl da kolay aştı, hemen kabullendi dedi, ama icimde hep fırtınalar koptu. Hala da kopuyor. Ağlamadan uyumadığım tek bir gece yok neredeyse.

Ömür boyu bekarlık fikri beni deli gibi korkutuyor ama biriyle olma fikri de aynı sekilde. Hayatıma girmek isteyen bir sürü insan oldu, hatta biriyle denedim bile, ama olmuyor. Atmıyor kalbim, heyecanlanmıyorum vs vs.

Benim ailem de (özellikle babam) mükemmel değil, sürekli huzursuzum, üstelik biz birbirimize giriyoruz son zamanlarda.

Ama mutluyu oynuyorum. Hayat devam ediyor neticede. Bundan sonra kimse benim canımı yakamaz nasılsa. Yanmış yer yeniden alev almaz bence.

Tek yapman gereken dik durmak, onun dışındakiler bir şekilde çözülüyor.

Bundan sonra evlenmem sanırım. Gerçi hayat ne getirir bilinmez.

Ben eski eşime hastalık derecesinde bağlıydım sonbahar. Ekmek yemez, su icmez ama onu öpmeden yaşayamazdım. Allahın gücünme gitmesin ama ailemden b,ile daha öteydi onun sevgisi. Allah da onunla sınadı beni işte. Yaşadığım yıkımı tahayyül edebiliyor musun?

En beklemediğim anda vurdu beni sırtımdan. Herkes aaa elmayra nasıl da kolay aştı, hemen kabullendi dedi, ama icimde hep fırtınalar koptu. Hala da kopuyor. Ağlamadan uyumadığım tek bir gece yok neredeyse.

Ömür boyu bekarlık fikri beni deli gibi korkutuyor ama biriyle olma fikri de aynı sekilde. Hayatıma girmek isteyen bir sürü insan oldu, hatta biriyle denedim bile, ama olmuyor. Atmıyor kalbim, heyecanlanmıyorum vs vs.

Benim ailem de (özellikle babam) mükemmel değil, sürekli huzursuzum, üstelik biz birbirimize giriyoruz son zamanlarda.

Ama mutluyu oynuyorum. Hayat devam ediyor neticede. Bundan sonra kimse benim canımı yakamaz nasılsa. Yanmış yer yeniden alev almaz bence.

Tek yapman gereken dik durmak, onun dışındakiler bir şekilde çözülüyor.

Bundan sonra evlenmem sanırım. Gerçi hayat ne getirir bilinmez.
sen ailenle mi yaşıyorsun ? ben bu Bangladeşli'ye aşık oldum :(

ama çok insan çıkıyor karşıma onlarda neden yaşamadım da aidiyet duygusunu bunda yaşadım?

Mutlaka beğendiğin birseyler olmuştur, heyecanlanmadın demiyorum bak, aşık değilsin bence.

Bugün bir yerde okudum, aşk göz yanılsamasıdır, olmayan seyleri var gibi görürsün...

Senden 6 yas kücük be sonbahar, erkekler gec olgunlaşıyor. Yeniden cile cekeceksin.

Mutlaka beğendiğin birseyler olmuştur, heyecanlanmadın demiyorum bak, aşık değilsin bence.

Bugün bir yerde okudum, aşk göz yanılsamasıdır, olmayan seyleri var gibi görürsün...

Senden 6 yas kücük be sonbahar, erkekler gec olgunlaşıyor. Yeniden cile cekeceksin.

ama bu farklı evet aşk göz yanılsaması ama ben onun masumiyetine gveniyorum.yaşımda olsa çok mu olgun olacak?:((((

ama bu farklı evet aşk göz yanılsaması ama ben onun masumiyetine gveniyorum.yaşımda olsa çok mu olgun olacak?:((((

Canımın ici sadece olgun olmayacak hayata bakışı değişecek. Sen 22 yasındaki halinle aynı mısın? Ben değilim, 6 yıl az bir zaman ama insana neler neler öğretiyor değil mi?

tabi ki dünyanın sonu değil
herkes mutlu bir evlilik ister ama sırf evlenmiş olmak için evlenmek saçmalıktır

canım ben 32 yaşındayım
iki ay önce nişanlım olacak et yığınından ayrıldım
artık gözüm de falan evlenmek yok
kendi kendime yetiyorum çalışıyorum
bekar ölsem de umurumda değil
ne yapayım nasipte yoksa ne yapsam da olmuyor

Back
X