• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenenemezsek dünyanın sonu mu?

bir önceki konunu da okuyup yorum yapmıştım.bence sen yalnız kalma korkusuna sahipsin.bu bende de var.ama herşeye rağmen boşanmış ve gönül kırıklıkları yaşamış bir insan olarak hayatıma devam etmeye çalışıyorum.şunu söyleyeyim bu yalnız kalma ve ya evlenememe korkusuyla bir yere varılmıyor.kısmetinde varsa olur.bu korkular yüzünden acele kararlar verip hata yapma.ben boşandıktan 2 yıl sonra öyle bir hata yaptım.seçici olmayayım.elimdekiyle idare edeyim diye yanlış bir seçim yaparak nişanlandım.Allahtan ayrıldık bir şekilde.paniğe kapılıp da sen de aynı hatalara düşme.açıkçası yaşça bu kadar küçük biriyle evlilik fikrine çok kapılmamanı öneririm.illa ki yüzyüze görüşmen lazım..nasıl evlenmeyi düşünüyorsun sadece uzaktan uzağa yazıştığın,görüştüğün biriyle..?

bir de kimsesizim demişsin
ben de kimsesizim şekerim
zaten kimsesizlik yüzünden o et yığınıyla nişanlanmıştım ama olmadı yürümedi
kimsesizlik seni yanlış kararlara itmesin inşallah
kimsesiz olmak zor mu evet çok zor
ama yeri geliyor Allaha sığınıyorum yeri geliyor ağlıyorum
yalnız ölmekten de korkmuyorum
çalışıyorum, dimdik ayakta duruyorum
neticede Allah en iyisini bilir
bir de naçizane fikrim birini internetten konuşarak sevmek pek sağlıklı değil
hele bu taaa Bangladeşliyse
adetleri ayrı, bambaşka bir dünya
sen benim öz kardeşim olsan sana aynı tavsiyeyi veririm
yaş meselesine gelince erkekler zor olgunlaşıyor
sorumluluk almakta güçlük çekmesin sonra

Son düzenleme:
bir de kimsesizim demişsin
ben de kimsesizim şekerim
zaten kimsesizlik yüzünden o et yığınıyla nişanlanmıştım ama olmadı yürümedi
kimsesizlik seni yanlış kararlara itmesin inşallah
kimsesiz olmak zor mu evet çok zor
ama yeri geliyor Allaha sığınıyorum yeri geliyor ağlıyorum
yalnız ölmekten de korkmuyorum
çalışıyorum, dimdik ayakta duruyorum
neticede Allah en iyisini bilir
bir de naçizane fikrim birini internetten konuşarak sevmek pek sağlıklı değil
hele bu taaa Bangladeşliyse
adetleri ayrı, bambaşka bir dünya
sen benim öz kardeşim olsan sana aynı tavsiyeyi veririm
yaş meselesine gelince erkekler zor olgunlaşıyor
sorumluluk almakta güçlük çekmesin sonra

:)))))))))))))))özür dilerim canım kardeşim ama "et yığını" lafına çok güldüm :)))ALLAH da seni gldrsün.
şimdi bu çocuk 30 yaşında olsa farklı yorum yapar mıydın ? peki ben senin öz kardeşinim diyelim bu çocuk da geldi temi saf iyi niyetiyle istedi beni ne yapardın canım?

bir önceki konunu da okuyup yorum yapmıştım.bence sen yalnız kalma korkusuna sahipsin.bu bende de var.ama herşeye rağmen boşanmış ve gönül kırıklıkları yaşamış bir insan olarak hayatıma devam etmeye çalışıyorum.şunu söyleyeyim bu yalnız kalma ve ya evlenememe korkusuyla bir yere varılmıyor.kısmetinde varsa olur.bu korkular yüzünden acele kararlar verip hata yapma.ben boşandıktan 2 yıl sonra öyle bir hata yaptım.seçici olmayayım.elimdekiyle idare edeyim diye yanlış bir seçim yaparak nişanlandım.Allahtan ayrıldık bir şekilde.paniğe kapılıp da sen de aynı hatalara düşme.açıkçası yaşça bu kadar küçük biriyle evlilik fikrine çok kapılmamanı öneririm.illa ki yüzyüze görüşmen lazım..nasıl evlenmeyi düşünüyorsun sadece uzaktan uzağa yazıştığın,görüştüğün biriyle..?
haklsıın canım çok sağol yorumun için.şimdi peki zamana yaysam bu zamana kadar da karşıma biri çıkmadı diyelim.o arada da trkiyeye geldi ve beni tm samimiyetiyle istiyor.o zman ne önerirdin?

:)))))))))))))))özür dilerim canım kardeşim ama "et yığını" lafına çok güldüm :)))ALLAH da seni gldrsün.
şimdi bu çocuk 30 yaşında olsa farklı yorum yapar mıydın ? peki ben senin öz kardeşinim diyelim bu çocuk da geldi temi saf iyi niyetiyle istedi beni ne yapardın canım?

gerçekten et yığınıydı duygu yoktu kendisinde
o çocuk gelse seni istese
sen bu kıza neyle bakacaksın imkanların neler diye sorarım
hakikaten neyle bakacakmış sana
ben çalışıyorum bakıma ihtiyacım yok diyemezsin
neticede bu adam eve para getirmek zorunda
30 yaşında olsa da Bangladeşli birine güvenmekte güçlük çekerim
sebebi de az önce saydıklarım
yaşantıları adetleri farklı
kaldı ki internetten konuşmaya benzemez bu işler
insanlar yüzyüze 10 sene arkadaşlık ettiği halde evlenince anlaşamayabiliyor

tabi ki dünyanın sonu değil
herkes mutlu bir evlilik ister ama sırf evlenmiş olmak için evlenmek saçmalıktır

ama annem diyor ki herkes 4 4lük mutlu mu evleniyor.buluyor birini evleniyor seçme çok diyor.bul birini evlen diyo.
çok teşekkür ederim canım ayrıca yorumun için

gerçekten et yığınıydı duygu yoktu kendisinde
o çocuk gelse seni istese
sen bu kıza neyle bakacaksın imkanların neler diye sorarım
hakikaten neyle bakacakmış sana
ben çalışıyorum bakıma ihtiyacım yok diyemezsin
neticede bu adam eve para getirmek zorunda
30 yaşında olsa da Bangladeşli birine güvenmekte güçlük çekerim
sebebi de az önce saydıklarım
yaşantıları adetleri farklı
kaldı ki internetten konuşmaya benzemez bu işler
insanlar yüzyüze 10 sene arkadaşlık ettiği halde evlenince anlaşamayabiliyor

canım o bilgisayar mühendisi olacak

canım sadece mutlu olmak istiyorum.bu arada senin durumuna cidden çok üzüldüm dün baştan sona okudum

Üzülme :) Toparladım ben cok sükür.

Mutlu olmayı hakediyorsun ama senin tek basına mutlu olmayı öğrenmen lazım. Mutluluğu her zaman karşı cins vermez.

ama annem diyor ki herkes 4 4lük mutlu mu evleniyor.buluyor birini evleniyor seçme çok diyor.bul birini evlen diyo.
çok teşekkür ederim canım ayrıca yorumun için
benimkide erkeğin iyisi kötüsü olmaz
işi olsun alkolu olmasın saygılı olsun yeter diyor
o yüzden sen annenin dediklerine pek bakma. onlar o şekilde evlenmişler diye sende aynısını yapmak zorunda değilsin
bir yerde haklı herkesin süper bir evliliği yok.tartışmalar dargınlıklar sorunlar her evde olur. Ama şöyle düşün kocan dağınık biri yinede onu çok seviyorsun. Dağınıklığı sana sürekli batar mı ? Eşini sevmesen en ufak bir hatası,dağınıklığı gözünde büyür. Gelir buraya konu açarsın. Eşimden bıktım heryeri dağıtıyor diye

Üzülme :) Toparladım ben cok sükür.

Mutlu olmayı hakediyorsun ama senin tek basına mutlu olmayı öğrenmen lazım. Mutluluğu her zaman karşı cins vermez.

Konuya verebilecek tavsiyem yok ama, elmayra'ya söylemeden geçemeyeceğim. Başına gelenleri ilk zamandan beri okudum biliyorum. Burada nice kadın aldatılıyor bazısının maddi gücü yok bazısının var ama yine de gidemiyor kimi yıkılıyor toparlanamıyor insanlık hali. Yaşça benden büyüksün elmayra ablam sayılırsın bir bakıma, sende ki güce hayran kaldım maşallah diyorum. Bunu hep söylemek isteyip söyleyememiştim :27: senin gibi güçlü bir kadın olurum umarım :7: iyi şanslar konu dışı olduğu için özür dilerim :10:

haklsıın canım çok sağol yorumun için.şimdi peki zamana yaysam bu zamana kadar da karşıma biri çıkmadı diyelim.o arada da trkiyeye geldi ve beni tm samimiyetiyle istiyor.o zman ne önerirdin?

valla zamana yayacak kadar çok vaktin var mı?onu beklemek de açıkçası cesaret işi.beklersin beklersin de ya umduğun gibi olmazsa.tekrar söylüyorum 2 sene boyunca hiç yüzyüze gelmeden internette görüşmeyi devam ettirme.bir yolunu bulup buluşun.canım sen de taaa Bangladeşten birini bulmuşsun.mesafe çok uzak.türkiyeye gelecek durumu vardır umarım.bir an önce gelsin bi gör.ayrıca 2 yılda neler değişir kim bilir.belki o,belki de sen vazgeçeceksin.bu arada başka taliplerin olursa da değerlendir.ne diyeyim.22 yaşında farklı kültürden bir insanla çok zor çünkü.ama imkansız diye birşey yok

aslında anyabiliorum annem babam ayrı degil ama arada hep ben kalırım gönullerı olsun die aslında onların böle yapması gerekiyor annemle babama bakıorum evliliklerine iyi bişey degil die göruyorum bi erkek arkadasım var ama onun da bana hataları oldu daha öncekilerınde tabi hatalrı oldu bakatım herkez cıkarcı galiba bu devirde beni dusunene kımse yok o yuzden ben evlemekten sogudum sorduklarında sen dusunmuomusun die bende evlilik iyi bişey olsa bekarlık sultanlıktır die boşa demezlerdi diyerek saka vurduruorum kısaasıı evlenmmek gerekmiyor bence

Konuya verebilecek tavsiyem yok ama, elmayra'ya söylemeden geçemeyeceğim. Başına gelenleri ilk zamandan beri okudum biliyorum. Burada nice kadın aldatılıyor bazısının maddi gücü yok bazısının var ama yine de gidemiyor kimi yıkılıyor toparlanamıyor insanlık hali. Yaşça benden büyüksün elmayra ablam sayılırsın bir bakıma, sende ki güce hayran kaldım maşallah diyorum. Bunu hep söylemek isteyip söyleyememiştim :27: senin gibi güçlü bir kadın olurum umarım :7: iyi şanslar konu dışı olduğu için özür dilerim :10:

Canım benimm yazdığın güzel şeyler icin cok teşekkür ederim. Evet ayaklarım yere basıyor, evet güclüyüm ama karakterim oturdu ama zayıfım ben :)

İnan akşam akşam beni cok mutlu etti yazdıkların. Allah seni daima iyilerle karşılatırsın inşallah:38:

canim sen koskoca oretmensin akli basinda , yalniz kalmis olabilirsin insanlik hali , kimsenin ne olaca belli olmaz insan yalniz kaldim diye , illemde bangledesten biriylemi konusup evlenmeyi dusunur , sen bi oretmensin , kendi ayaklarinin ustune durmayi basarmalisin , birinden ayrildim annem de kovdu diye yalnis dusunmemelisin , kaldiki belki annende kendine gore haklidir ,
sende biraz annenin suyuna gitsen onada hak versen belki seninde hatalarin var , hatasiz kul olmaz , biraz kedi hatalarimizida gorelim

Hayır dünyanın sonu değil. boşluğa düşüp de yanlış karar vermeyin. denize düşen yılana sarılırmış. Allah doğru kişiyi inşallah karşınıza çıkaracaktır. Bangladeşteki kişiyle zor olur gibi geliyor bana. hakkınızda hayırlısı.

kimse evlenmek zorunda değil, siz başından evlilik geçmiş bir bayansınız neye benzediğini daha iyi bilirisiniz zaten. çocuk isterseniz bunun çok çeşitli yolları var onu da daha iyi bilirsiniz. hayatı akışına bırakın, karşınıza biri çıkarsa mantığınıza uyarsa hayat arkadaşı olarak seçersiniz. bahsettiğiniz insanla da yüzyüze görüşüp ona göre karar verin bence. imkansız diye bir şey yok, karşılıklı özveriler var. evliliği bir kurallar bütünü olarak görmemek, hayatta birlikte yürüyecek bir arkadaşlık olarak görmek gerekiyor diye düşünüyorum. dilerim çok mutlu olursunuz.

bugün çok kötü kavga yaptık annemle "gelme bu eve istemiyorum benden uzak dur beni uzaktan sev.şato gibi evin var.paran var ne işin var yanımda" dedi.ben de gitmeyeceğim.kızlar 2 yıl gitmemeye karar verdim ne dersiniz? bana kin kusuyor bana baktıkça nefret ettiği babamı görüyor.

Canım benimm yazdığın güzel şeyler icin cok teşekkür ederim. Evet ayaklarım yere basıyor, evet güclüyüm ama karakterim oturdu ama zayıfım ben :)

İnan akşam akşam beni cok mutlu etti yazdıkların. Allah seni daima iyilerle karşılatırsın inşallah:38:

Elmayra sen hic zayif degilsin aslanim, kangrenli kolu kesip atmis, arkasina bakmamis birisin :nazar: Koc gibisin koc :nazar:

Konuyla alakasiz ama benim hissiyatim kuvvetlidir , bir gun gelecek sen liseli kizlar gibi olacaksin, kalbinin gumburtusu burdan duyulacak :23: Bir onceki mesajinda ben bir daha evlenmem demissin ya, sen hic buyuk konusma derim, benim hissiyatim aksi yonde :23:

Back
X