Herkese merhaba benım için cidden büyük bi sorun yaşıyorum
ve artık utandıgımdan kimseye bişey söyleyemiyorum yaşamış olanlar vardır elbet ama kendi aklım yetmiyo dışardan bakışa ihtiyacım var. 1.5 yıl önce internetten biriyle tanıştım ve onun istanbulda yaşamadıgını ve aramızda yakşasık 10 saatlik mesafe oldugunu ögrendim neyse birbirimizden cok hoşlandık bana daha önceden evlenip boşandıgını ve cocugu oldugunu söyledi kabul ettim cunku bende ailemde aynı durumu yaşadım bi gün uçağa atlayıp onun oldugu ile gittim cok hoşlandık ve o gün ben geri döndüm ertesi gün o geldi ve evlenmeye karar verdik hayatımda hiç böyle aşık olmamıstım cocuk varlıklı bir kişiydi fakat ailesi benı istemedi oda rest cekti ve maddi olarak cok zor dönemler gecirdik ve sonra şans eseri ögrendimki hala evliymiş sahte kimlik cıkarmıs kendine boşanmaya calıaıyormus affettim tamam dedim ayrı yasıyorlardı biliyodum beklicem dedim ve bu adam benım namus konusu yüzünden burnumdan getirdi tabiki bu sürecte ben kapandım ailemle tanıstı ama hep bi gizli tavırlar beni istemeye gelicegini gelip ailemle görüstü vs artık ben onun evine gitmeye baslamıstım evde hep kadın kıyafetleri ablasının oldugunu söylerdi kalıyodum da telefonu hep elimde falan artık paramız olmadıgı için evlenmek için ben onun eskı karısıyla aldıgı eşyaları bile kabul ettim oladar cok seviyorum ki . Bi kac kere başka hesapları oldugunu yakaladım son olarak ta gittigimde asansorde birbirimizi tanımıyormus gibi yaptık komşusu bindi başladı ben senın oglunu cok sevıyorum eşinde cok güzel kadın vs. Demeye bayılıp kalıcam sandım ve böylelikle ogrenmiş oldum kı hersey bi yalanmıs ogluyla kadın büyük ihtimal ara ara gelip kalıyo . Yanı okadar büyük bi yıkım ki aklım bırak diyo kalbım sevgimden merhametimden izin vermiyo herseyimi bıraktım onun için okulumu bile. Kalbim mi aklım mı ?