• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenicem burnumdan geldi artık cok bıktım yaaa !!

hiç olucak gibi değiller hep ıstemeyibiliorlar hiç bizde yardım edeim demiyorlar. senın annenın ısteyıpte yapamadıklarını benım annem ıstedı we yaptırdı bılee...
bak yazdıgım gıbı evladını dusunuyo aıleler ben anneme kızmıyorum o benım ıcın ıstıyo ev sart mı evet kısmen olmalı ama ılla olucak dıye bısey yok zaman la olur bence nısanlın aılenle oturup tatlı dılle konussun suanda durumum yok bı 3 ay sonra zaten evımız olucak hıc olmadı madem oyle o 3 ay sonra olucak evı senın ustune yapsın boylelıkle ıkı tarafta ıcı rahat etmıs olur anladıgım kadarıyla nısanlın anlayıslı bırı

hay senin canın yiyim.. aynen otırnakları bizzat söküyorlar.. :D allah bu arkadaşımıza yaşatmasın.. kimse anne babamızın tek teli olamaz kocamız bile

bu kadar değişebiliyorlarmı yaaa ınanasım gelmıyor

bak yazdıgım gıbı evladını dusunuyo aıleler ben anneme kızmıyorum o benım ıcın ıstıyo ev sart mı evet kısmen olmalı ama ılla olucak dıye bısey yok zaman la olur bence nısanlın aılenle oturup tatlı dılle konussun suanda durumum yok bı 3 ay sonra zaten evımız olucak hıc olmadı madem oyle o 3 ay sonra olucak evı senın ustune yapsın boylelıkle ıkı tarafta ıcı rahat etmıs olur anladıgım kadarıyla nısanlın anlayıslı bırı

nişanlım beni çok düşünür. istersem yapar. ama ben istemem ki ha onun ha benım. ticari bi işletme amıycaz kı cıkarımı dusuneyım. evlenıem sadece yaa

saolasın çok yaşayasın.benim kayınvalidemde sözlüyken beni el üstünde tutar kuş sütüyle besler herşeyleri yağdırırdı,şimdi elinden gelse taş yağdıracak :4: sözlüykende ben bendim şimdide ne değişiyo anlamıyomki :5: oğullarıyla evlenince üstlerine kuma geldik sanıyolar :1:

bizim kaynana erkenden düğün yapmak için uğraşırken şimdi boşatmak için uğraşıyo:1:

evlilik çok zormuşş kaldırılcak bısey değilmıs gercekten

hiç öyle hayallerdeki gibi değil.. sen doğru ol dürüstlüğünden ödün verme.. herşey ayaklarına serilir canımm

ama annem beni zaten wermek istemedi uzağa gidicem diye. hala ona yakınıyor o yuzden hıc bırseye yanasmıyor. amacı benı gondermemek bunu acıkca soylyorda

böyle diş göstermek iyidir düğünden sonra erkek tarafı sana daha çok kıymet verir

tabiki öyle yok muhalefet olmadım sadece tanısma ıcın geldıkleri zaman hani annemi yanlıs anlarlar dıye ilk defa geliyolardı ve utanırdım yoksa yazdıgım gıbı annem benı dusunuyo kendisi napsın bılezıkleri annem baya tecrübeli bu konuda onuda anlıyorum

şimdikiaklım olsa nişanlılık boyunca ailemin her sözünü %100 yapardım..

bizim kaynana erkenden düğün yapmak için uğraşırken şimdi boşatmak için uğraşıyo:1:

hiç öyle hayallerdeki gibi değil.. sen doğru ol dürüstlüğünden ödün verme.. herşey ayaklarına serilir canımm

böyle diş göstermek iyidir düğünden sonra erkek tarafı sana daha çok kıymet verir

şimdikiaklım olsa nişanlılık boyunca ailemin her sözünü %100 yapardım..

bu dediklerin beni çok etkıledi bılıyormusun

bu kadar değişebiliyorlarmı yaaa ınanasım gelmıyor

inan güzelim inan boşuna sölemiyoruz bu kelimeleri.öle bi geçiriyolarki hayattan hatta eşinden bile soğutuyolar insanı.şimdi herşey pembe dünya asıl dünya resmen gelin olduğunda.aileni karşına alma.tek değişmeyen gerçeğindir ailen gerisi boş.

bu dediklerin beni çok etkıledi bılıyormusun

seni üzmek istemem asla.. sen bunları unut nişanlınla sevginizi yaşamaya bak.. gerisini annen baban düşünür.. karşı taraf ilgisizse boşver.. bırak herkes üstüne düşeni yapsın..

inan güzelim inan boşuna sölemiyoruz bu kelimeleri.öle bi geçiriyolarki hayattan hatta eşinden bile soğutuyolar insanı.şimdi herşey pembe dünya asıl dünya resmen gelin olduğunda.aileni karşına alma.tek değişmeyen gerçeğindir ailen gerisi boş.

onları kırmak istemiyorum gercekten ama annemle hç uyusamıyoruz bu her zaman öyleydi. annem ben siyah dersem o beyaz dıye ınatlasır benle we o beyaz olur sonunda baska are bırakmaz bana

bence de 3 ay sabredin canım ya sakın kayınvalidenle oturmak gb bi hata yapma
ne olacak ki 3 aydan söz ediyoruz sonra ömür boyu rahat edecek olan sensin, ailen senin iyiliğini düşünüyor inan buna
düğünden önce, sonra zamanla alınır denen hiçbirşey alınmıyor ne yazık ki! düğün alışverişinde aldın aldın sonra ertele ertele unuttur taktiği devreye giriyor.
ama tekrar söylüyorum kayınvalidenle 3 aylığına da olsa aynı evde oturmak senin için bir seçenek olmasın
kaynanalar oğlu evlenince mutasyon geçirip canavara evriliyorlar...
:50::50:

ben 6 aylık gelinken babamın evine bırakıldım.. babamın evi cennet gibi geldi:D

seni üzmek istemem asla.. sen bunları unut nişanlınla sevginizi yaşamaya bak.. gerisini annen baban düşünür.. karşı taraf ilgisizse boşver.. bırak herkes üstüne düşeni yapsın..

sen 4 aylıgına kayınwalıdenle yasarmıydın ?

konu sahibi yaşın kaç?

bana düğünümde set taktılar 4 tanede bilezik.evlendiğimin 3. günü kaynana kayınpeder evime geldiler takılarımı aldılar borçları kapatıcaz die.ozaman 20 yaşındaydım eşimde daha ailesinin çemberinden sözünden çıkamamış durumdaydı verdik.sonra yine yaparız para nedirki yeterki huzur olsun peh peh peh nerdeeeeeee.hepsi boş.10 sene oldum evleneli,şimdiki aklım olsa verirmiyim yada cesaret edebilirlermi istemeye.yaa beni çok sevdiklerinden oldu hep.acı ama herkesin gerçeği bu yazılanlar.bencede etkilenki sonra ah başım demeyesin

onları kırmak istemiyorum gercekten ama annemle hç uyusamıyoruz bu her zaman öyleydi. annem ben siyah dersem o beyaz dıye ınatlasır benle we o beyaz olur sonunda baska are bırakmaz bana

şimdi annenle zıt gibi olursun ama düğün günü bi çık evden sonra annenle her sözünüz bir olacak.. evden çıkınca herşeyi daha objektif göreceksin.. ve annenle öyle bi bağ kuracaksınki sen bile inanamıcann

bana düğünümde set taktılar 4 tanede bilezik.evlendiğimin 3. günü kaynana kayınpeder evime geldiler takılarımı aldılar borçları kapatıcaz die.ozaman 20 yaşındaydım eşimde daha ailesinin çemberinden sözünden çıkamamış durumdaydı verdik.sonra yine yaparız para nedirki yeterki huzur olsun peh peh peh nerdeeeeeee.hepsi boş.10 sene oldum evleneli,şimdiki aklım olsa verirmiyim yada cesaret edebilirlermi istemeye.yaa beni çok sevdiklerinden oldu hep.acı ama herkesin gerçeği bu yazılanlar.bencede etkilenki sonra ah başım demeyesin

senın altınlarına guwenıp mı dugun yaptılar :S

sen 4 aylıgına kayınwalıdenle yasarmıydın ?

beraber yaşamak bişi değil.. yeterkikarşıtaraf kötü niyetli olmasın... bizimkiler başka şehirde ama bi telefonla yuvamı dağıtıyorlar.. sen eşinle sevgini çoğalt.. bunlar basit şeyler bunlara takılma

şimdi annenle zıt gibi olursun ama düğün günü bi çık evden sonra annenle her sözünüz bir olacak.. evden çıkınca herşeyi daha objektif göreceksin.. ve annenle öyle bi bağ kuracaksınki sen bile inanamıcann

olabılır bazen ewden gelın cıktıgım anı hayal edıyorum annem aglarr ölür içten içeee

Back
X