• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenicem burnumdan geldi artık cok bıktım yaaa !!

sen çok tatlısın yaa 2 gundur sadece sen guldurebıldın benı. allah gonlune gore versın herseyı. ama senı unutmuycam kafama kazındın ve yasadıkların benı cok etkıledı. daha cok azını bılıyorum belkı ama cok etkılendım bılmıyorum

sen üzzücü şeyleri düşünme... salla gitsin 3 ay bekle evin olsun.. millet yllarca bekliyo ev sahibi olamıyo :1:

yaşım 21.. 22 yasında ewlenmıs olucam allah nasıp ederse

yaşınız çok küçükmüş gerçekten..ben 26 yaşımda evlendiğimde evliliğin yükü bana çok ağır gelmişti..her şey birbirini sevmekle hallolsa keşke..evlilik çocuk oyuncağı değil..büyük bir sorumluluğun altına giriyorsun..genelde yıpranan kadınlar oluyor duygusal olduklarından..

sen üzzücü şeyleri düşünme... salla gitsin 3 ay bekle evin olsun.. millet yllarca bekliyo ev sahibi olamıyo :1:

oluruna brakıcam yaa nişanlıma güweniyorum beni kötü duruma dusurmeyecegıne ınanaıyorum aılemede karısmıycam fıkkırlerını soylesınler. ne olursa olsun arkamda dursunlar

yaşınız çok küçükmüş gerçekten..ben 26 yaşımda evlendiğimde evliliğin yükü bana çok ağır gelmişti..her şey birbirini sevmekle hallolsa keşke..evlilik çocuk oyuncağı değil..büyük bir sorumluluğun altına giriyorsun..genelde yıpranan kadınlar oluyor duygusal olduklarından..

haklısın emınım agır gelıcek ama nısanlıma sarılıp yattıgımda herseyı unutuyorum. kokusunu ıcıme cekmemle dunya tersıne donuyor.

oluruna brakıcam yaa nişanlıma güweniyorum beni kötü duruma dusurmeyecegıne ınanaıyorum aılemede karısmıycam fıkkırlerını soylesınler. ne olursa olsun arkamda dursunlar

sen bunları yaparsan bi kıymetli gelin olursunki.. ailene hissettiğin bu tepkileri nişanlına anlatma sakın.. ailenin kusurlarını teşhir etme karşı tarafa... düğün bitsin eve gelin herşeyi burnundan getirirler zaten... bide ellerine koz verme:1:

sen bunları yaparsan bi kıymetli gelin olursunki.. ailene hissettiğin bu tepkileri nişanlına anlatma sakın.. ailenin kusurlarını teşhir etme karşı tarafa... düğün bitsin eve gelin herşeyi burnundan getirirler zaten... bide ellerine koz verme:1:

senın o burnundan getırenlerı warya allaha havale edıyorum bende. bı aıleyı bu duruma getırmek buyuk basarı :47:

haklısın emınım agır gelıcek ama nısanlıma sarılıp yattıgımda herseyı unutuyorum. kokusunu ıcıme cekmemle dunya tersıne donuyor.

şu an için öyle düşünüyorsunuz..
ay sonu çabuk gelir ev sahibi zamanında bekler kirasını..üstelik taşınırken canım eşyalar maffolur..
kayınvalide kayınpeder yanında sürekli hareketlerine dikkat emen gerekir..cicim aylarını kendi evinde geçireceyine neden kayınvalidenin evinde aman sesimiz duyulurmu diye korku ile geçiresinki..
hayatın sorumlulukları aşkı alıp götürüyor zaten..
sevginiz ise sınanacak bu yazdığımı unutmayın..bunlar sonun başlangıcı:34:

ay sonu çabuk gelir ev sahibi zamanında bekler kirasını..üstelik taşınırken canım eşyalar maffolur..
kayınvalide kayınpeder yanında sürekli hareketlerine dikkat emen gerekir..cicim aylarını kendi evinde geçireceyine neden kayınvalidenin evinde aman sesimiz duyulurmu diye korku ile geçiresinki..

seni öpüyorum:1: sen evlisin belli

kötü düşünmek istemiyorum abla yaa. sana abla dıyorum kızmazsın ınsalah. kötü düşünürsem dahada batacakmısım gıbı gelıyor.

:31::31::31:

sarılıp herşeyi unutmalar işin pembe kısmı..:23::23:

bikaç ay ertelemekten dünya batmıyacak ya..

ben o adama ölüyorum 3 sene olucak 8 gun sonra hala gordugumde kalbımm carpıyor nısanlımda oyle .

biz de aynı evin içinde 1 ay küs kalıyoruz.. :1: şuan 5 gündür konuşmuyoruz ilk konuşmamızda hemen aile terapistine götürücem

kötü düşünmek istemiyorum abla yaa. sana abla dıyorum kızmazsın ınsalah. kötü düşünürsem dahada batacakmısım gıbı gelıyor.
estağfurullah canım..sen yazdıklarımızı aklında bulundur..önce ağlarlar sonra ağlatırlar adamı:52:

kızlar bu kızın sıkıntısı belli:D 3 ay bekleyemiyo :1:

Allah senıı ne yapsınn :9:

ben o adama ölüyorum 3 sene olucak 8 gun sonra hala gordugumde kalbımm carpıyor nısanlımda oyle .

Allah bozmasınn sekerımmm :34:

Canım arkadaslarla aynı dusucedeymm aılenın sozunu dınle kesınlıklee ve 3 ay bekle nısanlınla duzgunce oturup konuss .... Yadaa yattıgınızdaa kokusunu cekerken de konusabıırsın daha etkılı olurr :9: :9: Saka bır yana Allah buyuk dert vermesın bunlarr konusulup anlasılarak hallolacakk seyler :54:

Son düzenleme:
Back
X