evlenicem burnumdan geldi artık cok bıktım yaaa !!

hocada herşeyi gördüm kendigözümle.. allahım benden uzak etsinde başka isteğim yok en güzel günlerim acıyla geçiyor..buna da şükür

yasamadıgım ıcın bılmıyorum allah yasatmasında ama diyecek hiçbirşey yok. çok korkunc bırsey ya tarıfı yok yani. allahım boylelerıyle karsılastırmasın kımseyı... eşin biliyormu annesının bunları yaptıgını

Esın bılıyor mu ?

ailesinin yaptığını bilmiyo.. genelde böyle muskalarda erkeklerin beli bağlanır.. ikimizinde beli bağlıydı..eşim bana yatakta dokununca etlerim kesiliyo sanırdım.. yatağın yayları cigerlerime batardı.. nasıl acı çekerdim.. şimdide dolanıyom peşinde :1: pas vermiyo..

ailesinin yaptığını bilmiyo.. genelde böyle muskalarda erkeklerin beli bağlanır.. ikimizinde beli bağlıydı..eşim bana yatakta dokununca etlerim kesiliyo sanırdım.. yatağın yayları cigerlerime batardı.. nasıl acı çekerdim.. şimdide dolanıyom peşinde :1: pas vermiyo..

soyle esıne bu ne boyle gırmesın eve falan uzak dursun yaa töbe töbe allahım koru

artık belimizi bağlayamıyorlar.. şimdi yeniden baktıracak annemler.. bi kaçgün geçsin istedim

Allah kımsenın basına vermesn canım yaa Insallahhh yasamazsınn bır dahaa :50: Seksı seylerr gıyın masum masum dolas evdee sonra daa o kossun bakalımm :emir_bebek:

ay bu saka mı yaa.. kadının işi gücü yok dewamlı bunlamı ugrasıyor. evde muska falan buldun mu

biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz.. düğünüm bitmişti kayınvalidemlerin eve girdik.. eve girer girmez gelinlikliyim yani.. hiç dua falan etmediler.. görümcemle beraber beni zorla banyo yapmaya zorladılar.. annem bana evde tembih etmişti..kendi kendine soyunma gelinliğini eşin çıkarsın demişti.. bende bu sebepten onların zorlamalarına rağmen girmedeim banyoya.. illa gelinliğimi çıkarıp banyo yapacakmışım.. delüler:1: şimdiniyetlerini anlıyorum

biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz.. düğünüm bitmişti kayınvalidemlerin eve girdik.. eve girer girmez gelinlikliyim yani.. hiç dua falan etmediler.. görümcemle beraber beni zorla banyo yapmaya zorladılar.. annem bana evde tembih etmişti..kendi kendine soyunma gelinliğini eşin çıkarsın demişti.. bende bu sebepten onların zorlamalarına rağmen girmedeim banyoya.. illa gelinliğimi çıkarıp banyo yapacakmışım.. delüler:1: şimdiniyetlerini anlıyorum

bismillahirrahmanirrahim .. onlara ne yaa ne zaman istersen o zaman banyo yaparsın töbe estafurullah delirdim bak. ama sen mutlusun galiba

Allah kımsenın basına vermesn canım yaa Insallahhh yasamazsınn bır dahaa :50: Seksı seylerr gıyın masum masum dolas evdee sonra daa o kossun bakalımm :emir_bebek:

giyiyom walla eskiden hiç elibise giymiyodum evde hep pijama eşofman.. şimdi elbise giymeye başladım napim içimden gelmiyordu..

giyiyom walla eskiden hiç elibise giymiyodum evde hep pijama eşofman.. şimdi elbise giymeye başladım napim içimden gelmiyordu..

onunda kızından bıyerınden cıkar ama bu yaptıkları. sen hiç merak etme ALLAH a havale et

bismillahirrahmanirrahim .. onlara ne yaa ne zaman istersen o zaman banyo yaparsın töbe estafurullah delirdim bak. ama sen mutlusun galiba

ne mutlusu la :1: 22 yaşında antidepresan kullanıyorum..beynim uyuşuk üzülemiyorum sinirlenemiyorum ağlayamıyorum kullandığım ilaçlardan dolayı

sevgili konu sahibi şimdi anladınmı bazı şeyleri niye takma dediğimi.. allah öyle şeylerle sınıyorki insanı.. halimize şükredelimmm

ne mutlusu la :1: 22 yaşında antidepresan kullanıyorum..beynim uyuşuk üzülemiyorum sinirlenemiyorum ağlayamıyorum kullandığım ilaçlardan dolayı

cokhaklısın kullanmakta. git eşine sarıl uyu bence cnm sana iyi gelir. öp bı kerree herseyı unutursun

canım uzuldum durumuna allah yardımcın olsunda gozumle gordum demıssın acarmısın bıraz yada bana ozelden yaz bende bazen acaba bızede yapıldımı dıye supelenıyorumda

Son düzenleme:
sevgili konu sahibi şimdi anladınmı bazı şeyleri niye takma dediğimi.. allah öyle şeylerle sınıyorki insanı.. halimize şükredelimmm

anlıyorum canım. benmkı dert değilmiş anladım. allahım uzak tutsun bole ınsanları saglıgımız bozulmasın yeter walla sükürler olsun

herkes giitti bende gidiyom.. sabah bizim beyefendiye kahvaltı hazırlıyorum erkenden biraz uyuyayımm hadi ii geceler..

Gıyınn canım boyle devam et umarım duzelır yaadaa 1 yıldır evlısın hıc kolay degıl yasananlar...Kayınalıdenle aran nasıl ? Esın suan neredee ?

Gıyınn canım boyle devam et umarım duzelır yaadaa 1 yıldır evlısın hıc kolay degıl yasananlar...Kayınalıdenle aran nasıl ? Esın suan neredee ?

yazın yaşananlardan sonra hiç aramadım onlarda beni aramıyorlar zaten.. gece yatağa gittim benden sonra eşim geldi.. yatağa yatıp sırtını dönünce sinirlerim bozulmasın diye kalktım foruma gireyim dedim..

Back
X