- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
alır walla düğünden önce beyaz eşyamı almak isteyen adama düğünden sonra ben çöp kovasıı bile zorla aldırdım![]()
sende cinsel isteğine karsılık verme bıde ole dene bakalım. çöp kamyonu alır belkı o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alır walla düğünden önce beyaz eşyamı almak isteyen adama düğünden sonra ben çöp kovasıı bile zorla aldırdım![]()
sence eşin kabul edermı gıtmeyı
estağfurullah canım..sen yazdıklarımızı aklında bulundur..önce ağlarlar sonra ağlatırlar adamı![]()
Allah senıı ne yapsınn![]()
Allah bozmasınn sekerımmm![]()
Canım arkadaslara aynı dusucedeymm aılenın sozunu dınle kesınlıklee ve 3 ay beke nısanlınla duzgunce oturup konuss .... Yadaa yattıgınızdaa kokusunu cekerken de konusabıırsın daha etkılı olurr![]()
Sak bır yana Allah buyuk dert vermesın bunlarr konusulup anlasılarak hallolacakk seyler
![]()
etmek zorunda mutlu olmak için adım atmazsa aileme havale edicem
sende cinsel isteğine karsılık verme bıde ole dene bakalım. çöp kamyonu alır belkı o zaman![]()
sabremeyecek bişe yokkibundaiş bitince amannnn bütün hasret bukadarmıydı bumuymuş yani dieceksiniz
bi süpriz yok yani
sabredinn
sen öyle san karşılık vermezsen dışarda kızmı yok bissürü.. elde tutmaya bakıcann.. bizim aramıza girmeseler biz çok seviyorduk birbrimizi.. hala umudum var o günlere dönmek için
yaaa hevesimi kaçırmaiyi kalplisin ama kötü oldun şimdi
şaka bı yana saol canım benım
nasıl yanı aılen mefyamı yoksa :) senın yapamadıgını nasıl yapıcaklar ?
kötü olmadım ya
ben acele etmen die dedim
![]()
tecrübe işte..
yaşamadan da anlatılmazki..
köre renk anlatmak gibi..kırmızıyı beyazı nasıl tarif edersin, görme engelliye yani..![]()
hala anlamıyosun.. herşeyimiz ailemizle hallediliyor..ben 1.5 sene boyunca gizledim ailemden herşeyi.. şimdi çok pişmanım.. işler arapsaçına dönünce ailem haberdar oldu.. herşey için çokgeçti.. şimdi düzeltmek için destek oluyorlar.. sana ne be sen git gelinlikmodellerine bak saç seçimi yap delüüü![]()
evet canım,yaşamadan olmaz dimi...
anladım tatlım senii ben :)sana gülben ergenden tesadüf şarkısını armağan ediyorum. benım ıcın dınle olurmu :)
evet canım,yaşamadan olmaz dimi...
bir yandanda onlara bakıyodum valla cok yaşa yaa :) sanada leona lewis den lovin you şarkısını armağa ediyorum. dinle benim için :) dans şarkım olacak inşallah