Aksine,anlattıklarınızin hepsi sizinle eğlenmek istiyor,işin ciddilesecegini ongorunce de kaçıyorlar.Kimse benimle eğlenmek istemiyor mu
Cinsellik yaşamıyorum. Sorun bu zaten. Hemen bağlanıyorum ama yansıtmıyorum ki. Onlar peşimden geliyorlar sonra bi noktada kopuş oluyor. Işte o noktaya anlam veremiyorum. Niye ilerlemiyor diye.Eğer hemen baglandiginizi gösterirseniz aşırı ilgi verirseniz giderler bir de cinsellik yaşıyorsanız sırtlanlara denk geliyorsunuz ilk zamanlar ilgi verip cinsellik yaşayıp bırakırlar. Bu kural değişmez malesef kendinizi değiştirmeniz lazım eğer bunları yapıyorsanız
Anlamıyorum ben. Derin bağ kurmak istiyorum sadece yüzeysel.iliskiler bana göre değil.Aksine,anlattıklarınızin hepsi sizinle eğlenmek istiyor,işin ciddilesecegini ongorunce de kaçıyorlar.
Hayır tabii ki. Hicbir görüşmede altta kalmadım. Bunu bir sahiplenme belirtisi olarak gördüğüm için söyledim. Kalabalik bir grupta herkes kendi hesabını öderken bir kişi sizinkini ödemeki için atılıyorsa orda bi kompliman vardır. Bunu demek istiyorum. Ay kafam bi milyon bi de açıklama yapıyorumhesabımı ödüyorlar derken bu mu ilişkinizde ki öncelik kriter?
belki maddi bakış açınız hoşlarına gitmiyordur
Hayır biri eğitimde, biri sergide ,biri konserde ...Nerelerde tanışıyorsunuz bu kişilerle ?
Sanal ortam ise
Sanalda çoğunun amacı seks zaten
BilemedimHayır biri eğitimde, biri sergide ,biri konserde ...
Sevişmediğiniz için kaçıyorlardır.Cinsellik yaşamıyorum. Sorun bu zaten. Hemen bağlanıyorum ama yansıtmıyorum ki. Onlar peşimden geliyorlar sonra bi noktada kopuş oluyor. Işte o noktaya anlam veremiyorum. Niye ilerlemiyor diye.
Bir de açıklama yapıyorum muHayır tabii ki. Hicbir görüşmede altta kalmadım. Bunu bir sahiplenme belirtisi olarak gördüğüm için söyledim. Kalabalik bir grupta herkes kendi hesabını öderken bir kişi sizinkini ödemeki için atılıyorsa orda bi kompliman vardır. Bunu demek istiyorum. Ay kafam bi milyon bi de açıklama yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?