Evlenilecek & Eglenilecek

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
Son bir yıldır yeni bir ilişkiye açığım. Karşıma şimdiye kadar 3 kişi çıktı flört ettiğim. Böyle aşırı ilgilenirler, hesabımı öderler , sürekli arar sorar iyi geceler günaydınlar resimler göndermeler falan...

2 hafta sonra birden değişiyorlar ve ciddi bir ilişki istemediklerini söylüyorlar.

Ben daha ilişkiyi ciddiye bindirmeden daha flört aşamasında iken ... sonraki görüşmeyi iple çektiklerini söylerken ... bir daha aramıyorlar.

E ben de eğer hoşlandıysam hemen bağlanıyorum. Mesela bi tanesi bana bilekligini hediye etti. Ilişkimiz netleşip kopana kadar çıkarmadım bilegimden.

Neden böyle hızlı yükselip birden bitiyor ilişkilerim bilmiyorum.

Nerden anlayacağım ben bunların dertlerini ? Ya da ne ara ilişki derinleşip flörtten sevgili aşamasına geçilir.

Her girdigim kalabalık ortamda mutlaka bir kişi koşuyor pesimden. Ama sonrası yok.

Bi tanesi evine davet etti girmedim diye iletişimi kopardı mesela. Ben artık vermiyorum diye mi uzaklaşıyorlar anlamadim.

Kimse benimle eğlenmek istemiyor mu 😥

Eğer hemen baglandiginizi gösterirseniz aşırı ilgi verirseniz giderler bir de cinsellik yaşıyorsanız sırtlanlara denk geliyorsunuz ilk zamanlar ilgi verip cinsellik yaşayıp bırakırlar. Bu kural değişmez malesef kendinizi değiştirmeniz lazım eğer bunları yapıyorsanız

Eğer hemen baglandiginizi gösterirseniz aşırı ilgi verirseniz giderler bir de cinsellik yaşıyorsanız sırtlanlara denk geliyorsunuz ilk zamanlar ilgi verip cinsellik yaşayıp bırakırlar. Bu kural değişmez malesef kendinizi değiştirmeniz lazım eğer bunları yapıyorsanız
Cinsellik yaşamıyorum. Sorun bu zaten. Hemen bağlanıyorum ama yansıtmıyorum ki. Onlar peşimden geliyorlar sonra bi noktada kopuş oluyor. Işte o noktaya anlam veremiyorum. Niye ilerlemiyor diye.

Eve çağıranın niyeti belli zaten. Ağır bir insan olursanız değeriniz de olur mutlu da olursunuz

hesabımı ödüyorlar derken bu mu ilişkinizde ki öncelik kriter?
belki maddi bakış açınız hoşlarına gitmiyordur
Hayır tabii ki. Hicbir görüşmede altta kalmadım. Bunu bir sahiplenme belirtisi olarak gördüğüm için söyledim. Kalabalik bir grupta herkes kendi hesabını öderken bir kişi sizinkini ödemeki için atılıyorsa orda bi kompliman vardır. Bunu demek istiyorum. Ay kafam bi milyon bi de açıklama yapıyorum

Hayır tabii ki. Hicbir görüşmede altta kalmadım. Bunu bir sahiplenme belirtisi olarak gördüğüm için söyledim. Kalabalik bir grupta herkes kendi hesabını öderken bir kişi sizinkini ödemeki için atılıyorsa orda bi kompliman vardır. Bunu demek istiyorum. Ay kafam bi milyon bi de açıklama yapıyorum
Bir de açıklama yapıyorum mu😂 hanımefendi buradaki insanlar sizin ücretli psikoloğunuz mu? Vakit ayırıp cevap veriyorlar hiçbir mecburiyetleri olmadığı halde.Yapacaksınız tabi ki açıklama.Hayret ya😂

Back
X