Evlenilecek & Eglenilecek

Valla artık böyle. Bana da seviyorum, ölüyorum nikah yapalım diyenler oldu sonra ben ilişki istemiyorum bağlanmaktan korkuyorum dedi zırvaladı kaçtı. Ağzından ciddi düşünüyorum, ciddi niyetleyim diyenler de topuklayabiliyor yani ona da pek güvenmemek gerek :KK51:

Siz ciddi ilişki olmayacaksa ben yokum enerjisindesiniz, bunu gören adamlar da bağlanmak istemiyorsa kaçıyor, durum bu bence.

Sizin durum aleni bence, adam ilk kez gördüğü birini evine davet etmiş, zaten düzgün ciddi bir ilişki niyeti yoktur orda, siz de gitmeyince adam da eyvallah diyip sonraki hedefe yönelmiş. Adamın zaten sizi tanımak gibi bir isteği yokmuş, takılalım yiyelim içelim sevişelim demiş siz de yok diyince vınlamış.

Evlenilecek eğlenilecek ne ya , çok saçma bir düşünce. Nasibiniz yokmuş işte olmamış olursa tıkır tıkır gider kasmayın.

Ayrıca size yaptıkları love bombing isimli manipüle tekniği❤️ önce kurbanı sevgi bombardımanına tutuyorsun sevgiye alışıyor kurban

Sonrada birden ghosting denilen manipüle tekniğine geçer Avcı, yani ilgisini çeker ve bu şekilde kurban ‘ ya bu hani düne kadar ilgiliydi ne oldu?’ der ve kendinde hatalar bulmaya başlar ve manipüle eden kişinin peşinde koşmaya başlarsınız.❤️

Yani peşinde koşulanken birden peşten koşan oluverirsiniz 😇

Böyle kişileri görünce siz daha çok ghosting yapın yani aramayın sormayın düşünmeyin cünkü uğraşmaya değmez,

adam olan taktik yapmaz. Manipüle bir bakıma beni kimse sevmez bari taktikle peşimden koşturayım demek bi yerde.

Yukardaki yorumların çoğunu da anlayamadım, konu sahibesi problemli veya yapışkan bir insan gibi yorumlar gelmiş öyle bir şey yok ki. Düzgün, ciddi ilişki isteyen kadınlar somurtkan, eğlenmekten anlamayan tipler mi oluyor ... (valla ben şahaneyim:halay:). Artık bu şekilde erkek de kadın da çok sayıda, düzgün uzun ilişki istemiyor, bağlanmak istemiyor haliyle karşıdakinin böyle bir beklentisi varsa çıkıp gidiyor, durum bu kadar.

Anlamıyorum ben. Derin bağ kurmak istiyorum sadece yüzeysel.iliskiler bana göre değil.
Sosyal medya hesabınız açıksa ve sosyal medyadan tanışıyorsanız yorumlarım buna göre, içeriğine bakmak isterdim.

Tanışır tanışmaz asla eklemeyin. Telefon alın ama resim arkadaş ortamına almayın.

Sosyal medyadan birileri ile tanışıyoruz ama ben ciddi düşünüyorum diye açıklayan kişilerin hesaplarında gerçekten 6-8 yıl öncesi influencer dedikleri tiplerin absürt pozları, aşırı filtreli resimler, saçma sapan sözler, her yerde yapmacık resimler. Düşünürsen hem erkek hem kadın için katalog gibiler.
Katalogdan ürün beğeniyorum. Her şeyini dökmüş kız zaten. Bazıları seksi pozlar veriyor. Ve erkek de kadın da reklam edilen ürüne geliyor.
Sonra bakıyor iki hafta ortada seks yok gidiyor.

Böyleyse her şey net değil mi?

Eskiden insanlar barlarda takılırdı, oraya gidenler arkadaş ortamı haricinde aranma amaçlı ise zaten belli ederdi. Şimdi seks uygulamaları var. Hızlı yemek kültürü gibi.

Ama duygusallık yok. Gerçek bağ kurma yok. Sanalda yaşanıyor her şey. Kafaları da orada.

Birde insanlarla bir anda inanılmaz samimiyet kurma.
Yavaş tanı. Hemen açılma, her şeyi anlatma. Daha çok soru sor, sen sorgula.

Doğru insanlar zaten karşınıza çıkacaktır gelip kendine seks deneyimi arayanlar geçsin gitsin zaten.

Son düzenleme:
Arka arkaya bu tür insanlar denk gelmiş, ilişki amacınızın aynı yönde olmadığını görmüş ve gitmiş olabilirler. Ama bir yandan da bazen hatayı kendimizde aramak lazım. Hep böyle oluyorsa sizin iletisiminiz de, ilişkinin geldiği o noktada bir şeyi hatalı yapıyor olabilirsiniz.

Sosyal medya hesabınız açıksa ve sosyal medyadan tanışıyorsanız yorumlarım buna göre, içeriğine bakmak isterdim.

Tanışır tanışmaz asla eklemeyin. Telefon alın ama resim arkadaş ortamına almayın.

Sosyal medyadan birileri ile tanışıyoruz ama ben ciddi düşünüyorum diye açıklayan kişilerin hesaplarında gerçekten 6-8 yıl öncesi influencer dedikleri tiplerin absürt pozları, aşırı filtreli resimler, saçma sapan sözler, her yerde yapmacık resimler. Düşünürsen hem erkek hem kadın için katalog gibiler.
Katalogdan ürün beğeniyorum. Her şeyini dökmüş kız zaten. Bazıları seksi pozlar veriyor. Ve erkek de kadın da reklam edilen ürüne geliyor.
Sonra bakıyor iki hafta ortada seks yok gidiyor.

Böyleyse her şey net değil mi?

Eskiden insanlar barlarda takılırdı, oraya gidenler arkadaş ortamı haricinde aranma amaçlı ise zaten belli ederdi. Şimdi seks uygulamaları var. Hızlı yemek kültürü gibi.

Ama duygusallık yok. Gerçek bağ kurma yok. Sanalda yaşanıyor her şey. Kafaları da orada.

Birde insanlarla bir anda inanılmaz samimiyet kurma.
Yavaş tanı. Hemen açılma, her şeyi anlatma. Daha çok soru sor, sen sorgula.

Doğru insanlar zaten karşınıza çıkacaktır gelip kendine seks deneyimi arayanlar geçsin gitsin zaten.
Hiç sanal ilişkim olmadı. Ben genelde insanlara çok çabuk inanıp güveniyorum. Sosyal ortamlarda tanışıyoruz. Ama sonrası gelmiyor. Dışarıya acaba flörtöz bir hava veriyorum da cinsellik amacıyla yaklaşıp hayal kırıklığına mi uğruyorlar anlamadim.

Illa birinin vesilesi ilE mi tanışmak lazım birileriyle. Bilmiyorum açıkçası hiç

Lütfen kadınları ve kendinizi “eğlenilecek & evlenilecek” sıfatına koymayın. Kendinize saygı duyun
Öyle bir sıfata koymuşum. Eğlenmek istiyorum diyorum.
Arka arkaya bu tür insanlar denk gelmiş, ilişki amacınızın aynı yönde olmadığını görmüş ve gitmiş olabilirler. Ama bir yandan da bazen hatayı kendimizde aramak lazım. Hep böyle oluyorsa sizin iletisiminiz de, ilişkinin geldiği o noktada bir şeyi hatalı yapıyor olabilirsiniz.
Bunu çözmek istiyorum nerde hata yapıyorum açıkçası. Yani öyle arayışta da değilim. Iletişimi başlatan sürdürmeye çalışan da ben degilim . Hem kendileri geliyorlar tanışmak için hem kendileri görüşmek için ısrar ediyorlar hem de kendileri iletişimi kesiyorlar.

Mesela en son görüştüğüm kişiye sabah günaydın mesajı atmadım. Beni görüntülü aradı beni çok ihmal ediyorsun dedi. Ben de güldüm hoşuma gitti çünkü. Akşamında da ciddi ilişki düşünmüyorum dedi. Peki sen bilirsin dedim iletişim bitti.

Yukardaki yorumların çoğunu da anlayamadım, konu sahibesi problemli veya yapışkan bir insan gibi yorumlar gelmiş öyle bir şey yok ki. Düzgün, ciddi ilişki isteyen kadınlar somurtkan, eğlenmekten anlamayan tipler mi oluyor ... (valla ben şahaneyim:halay:). Artık bu şekilde erkek de kadın da çok sayıda, düzgün uzun ilişki istemiyor, bağlanmak istemiyor haliyle karşıdakinin böyle bir beklentisi varsa çıkıp gidiyor, durum bu kadar.
Ay Çok teşekkür ederim ben de bunu demek istiyorum. Ben dr konserlere gidip, gece karanlikta denize girmek, sahilde sarap icmek , kamp yapmak , dağa tirmanmak istiyorumr. Ben de eğlenmek istiyorum. Ama rahat bir ilişkiye açık olmadığımı anladiklari zaman ortadan kayboluyorlar. Aslında tek istediğim derin güvenli bir bağ.

Hiç sanal ilişkim olmadı. Ben genelde insanlara çok çabuk inanıp güveniyorum. Sosyal ortamlarda tanışıyoruz. Ama sonrası gelmiyor. Dışarıya acaba flörtöz bir hava veriyorum da cinsellik amacıyla yaklaşıp hayal kırıklığına mi uğruyorlar anlamadim.

Illa birinin vesilesi ilE mi tanışmak lazım birileriyle. Bilmiyorum açıkçası hiç
Okuduğum gördüğüm şu an erkekler, ergenler ve geç ergenler gerçekten sıyırmış durumda. Akılları hep cinsellikte. Taktik uyguluyorlar genelde. YouTube videoları bile var. Siz bunu baştan belirtseniz de sonucu değiştirmiyor.

Hemen dışarı çıkmayın. Çıktığınızda bir aktivite olsun. Bir sefer kahve içersiniz. Ama sürekli gülümseyip kendinizden bahsetmeyin. Siz sorgulayın. Çok ilgilenmeyin. Üstüne düşmeyin. Asla cinsellikten taviz vermeyin. Ev toplantıları hikayesine inanmayın.

Bir iki kahve içer sinemaya gider vs sonra arkadaşlarınızla tanıştırırsınız.
Arkadaş ortamınıza davet edin. Erkekli kızlı ortam varken arkadaşlarınız bir değerlendirir.

Ay Çok teşekkür ederim ben de bunu demek istiyorum. Ben dr konserlere gidip, gece karanlikta denize girmek, sahilde sarap icmek , kamp yapmak , dağa tirmanmak istiyorumr. Ben de eğlenmek istiyorum. Ama rahat bir ilişkiye açık olmadığımı anladiklari zaman ortadan kayboluyorlar. Aslında trk
Evlenilecek eğlenilecek ne ya , çok saçma bir düşünce. Nasibiniz yokmuş işte olmamış olursa tıkır tıkır gider kasmayın.

Ayrıca size yaptıkları love bombing isimli manipüle tekniği❤️ önce kurbanı sevgi bombardımanına tutuyorsun sevgiye alışıyor kurban

Sonrada birden ghosting denilen manipüle tekniğine geçer Avcı, yani ilgisini çeker ve bu şekilde kurban ‘ ya bu hani düne kadar ilgiliydi ne oldu?’ der ve kendinde hatalar bulmaya başlar ve manipüle eden kişinin peşinde koşmaya başlarsınız.❤️

Yani peşinde koşulanken birden peşten koşan oluverirsiniz 😇

Böyle kişileri görünce siz daha çok ghosting yapın yani aramayın sormayın düşünmeyin cünkü uğraşmaya değmez,

adam olan taktik yapmaz. Manipüle bir bakıma beni kimse sevmez bari taktikle peşimden koşturayım demek

Okuduğum gördüğüm şu an erkekler, ergenler ve geç ergenler gerçekten sıyırmış durumda. Akılları hep cinsellikte. Taktik uyguluyorlar genelde. YouTube videoları bile var. Siz bunu baştan belirtseniz de sonucu değiştirmiyor.

Hemen dışarı çıkmayın. Çıktığınızda bir aktivite olsun. Bir sefer kahve içersiniz. Ama sürekli gülümseyip kendinizden bahsetmeyin. Siz sorgulayın. Çok ilgilenmeyin. Üstüne düşmeyin. Asla cinsellikten taviz vermeyin. Ev toplantıları hikayesine inanmayın.

Bir iki kahve içer sinemaya gider vs sonra arkadaşlarınızla tanıştırırsınız.
Arkadaş ortamınıza davet edin. Erkekli kızlı ortam varken arkadaşlarınız bir değerlendirir.
Işte oralara gelmiyor daha olay. Bi eğitimde mesela 5 günlük eğitimdi. Otelde verildi eğitim. Herkes kendi odasında tek kaldı. Sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadsr hep peşimdeydi. Hatta bi ara alışveriş için dışarı çıktım ve beni lobide görmediği için hemen arayıp nerdesin yanına geliyorum dedi. 5 gün boyunca sabah 8 den akşam 11 e kadar inanılmaz alıştım varlığına. Eğitim bitti. Beni farklı bir şehire arabasıyla götürdü. Uzun yolculuk da yaptık. Bir sonraki görüşme planını yaptık. En son konuşmamız işte şuydu: evime de gel ben şu şehirdeyim sana yakınım. Ben de dedim ki ben muhafazakar biriyim. Her türlü etkinliğe varım ama ev istemiyorum dedim. Bir daha beni aramadı. Doğum günümü bile kutlama planı yapmıştık. Son yemeği o ödedi bana ödetmedigi için ona hediye de almıştım borçlu hissedip.

Öyle bir sıfata koymuşum. Eğlenmek istiyorum diyorum.

Bunu çözmek istiyorum nerde hata yapıyorum açıkçası. Yani öyle arayışta da değilim. Iletişimi başlatan sürdürmeye çalışan da ben degilim . Hem kendileri geliyorlar tanışmak için hem kendileri görüşmek için ısrar ediyorlar hem de kendileri iletişimi kesiyorlar.

Mesela en son görüştüğüm kişiye sabah günaydın mesajı atmadım. Beni görüntülü aradı beni çok ihmal ediyorsun dedi. Ben de güldüm hoşuma gitti çünkü. Akşamında da ciddi ilişki düşünmüyorum dedi. Peki sen bilirsin dedim iletişim bitti.
Acaba başlarken fazla flörtöz davranıyorsunuz, bu da karşı tarafa asıl isteği konusunda cesaret veriyor fakat sonra sizin ilişkiye bakışınızın öyle olmadığını görünce mi gidiyorlar?

Siz ne kadar belli etmiyorum deseniz de hemen baglanma enerjinizi karsi taraf hissedip kaciyor ister istemez bence. Siz neden hemen baglaniyorsunuz bunu da sorgulamaniz lazim. Hadi bir kisi olsa cok yuksek cekim derdim ama 3 kisinin 3une de hemen baglandiysaniz cok saglikli gelmedi bana.
Evet ya bağlandim hemen. Neden böyleyim bilmiyorum. Hemen alışıyorum görüştüğüm insana. Eksikliğini hissediyorumn . 5 gün flört ettim diye 2 hafta telefon bekledim. Ama çok gururluyum asla arkama bakmam.

Son bir yıldır yeni bir ilişkiye açığım. Karşıma şimdiye kadar 3 kişi çıktı flört ettiğim. Böyle aşırı ilgilenirler, hesabımı öderler , sürekli arar sorar iyi geceler günaydınlar resimler göndermeler falan...

2 hafta sonra birden değişiyorlar ve ciddi bir ilişki istemediklerini söylüyorlar.

Ben daha ilişkiyi ciddiye bindirmeden daha flört aşamasında iken ... sonraki görüşmeyi iple çektiklerini söylerken ... bir daha aramıyorlar.

E ben de eğer hoşlandıysam hemen bağlanıyorum. Mesela bi tanesi bana bilekligini hediye etti. Ilişkimiz netleşip kopana kadar çıkarmadım bilegimden.

Neden böyle hızlı yükselip birden bitiyor ilişkilerim bilmiyorum.

Nerden anlayacağım ben bunların dertlerini ? Ya da ne ara ilişki derinleşip flörtten sevgili aşamasına geçilir.

Her girdigim kalabalık ortamda mutlaka bir kişi koşuyor pesimden. Ama sonrası yok.

Bi tanesi evine davet etti girmedim diye iletişimi kopardı mesela. Ben artık vermiyorum diye mi uzaklaşıyorlar anlamadim.

Kimse benimle eğlenmek istemiyor mu 😥

2 hafta sonra birden değişiyorlar ve ciddi bir ilişki istemediklerini söylüyorlar.

Ben artık vermiyorum diye mi uzaklaşıyorlar anlamadim.

Kimse benimle eğlenmek istemiyor mu 😥

Kafanız karışmış ve kendinizi ifade etmekte sorun yaşıyorsunuz sanırım.

Eğlenmek istiyorsanız, karşınızdaki kişinin ciddi ilişki istememesinde de sorun yok demektir.

"Vermek" tabirini kullanmanız ise çok çirkin olmuş.

Son düzenleme:
Acaba başlarken fazla flörtöz davranıyorsunuz, bu da karşı tarafa asıl isteği konusunda cesaret veriyor fakat sonra sizin ilişkiye bakışınızın öyle olmadığını görünce mi gidiyorlar?
Evet flörtöz olabilirim. Çok neşeli biriyim. Her şeye gülümsüyorum

Kafanız karışmış ve kendinizi ifade etmekte sorun yaşıyorsunuz sanırım.

Eğlenmek istiyorsanız, karşınızdaki kişinin ciddi ilişki istememesinde de sorun yok demektir.

"Vermek" tabirini kullanmanız ise çok çirkin olmuş.
Bu vermek kelimesini arkadaşlarla arada dalga geçmek için kullanıyoruz. Burda da bu argoyu kullandım. Argo evet çirkin bir dil haklisiniz

Evet flörtöz olabilirim. Çok neşeli biriyim. Her şeye sırıtıyorum
Ben de öyleyim. Neşeli, enerjik, kahkahalar atan, espriler yapan biriyim. Birkaç kez yanlış anlaşılmalara sebep olan durumlara düştüğüm için artık daha az tanıdığım insanlara karşı mesafeli olmayı öğrendim. Maalesef bizim ülkemizde kadının bir gülüşü bile şehvet algılanıyor. Size de tavsiyem yeni hayatiniza aldığınız insanlara bir tık sınırlı davranın. Karşı tarafın niyetini asla bilemiyoruz çünkü. Keşke böyle olmasa ama böyle.

Back
X