Evlenilecek Erkeğin İlişkilerde Deneyimli Olması Önemli mi

GALYANA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
317
1
96
40
Ankara
mrb kızlar Allah ızın verırse bende seneye evlenecegım sözlüm anladığım kadarıyla ve anlattıgına gore hıc kız arkadaşı olmamış herhangıbır beraberlıgıde yaa işin açığı umrumdada değilde çevremdekilere anlattığım zaman işte sonradan açılır o daha kotu onlar başta oyledırler fln fılan kafam takıldı acaba gerçekten öyle bırsey oalbılır mı :uhm: sızın görüşleriniz nelerdir

kim demişse halt etmiş.öyle saçma şey mi olur bee tek sorununuz bu olsun inşallah mutluluklarrr a.s.

hımm bence kötü bana sorarsa bıraz gun görmus doymus olmalı
ılerde kadın rahat eder cunku kadınlar genelde az bılır bu konuları, erkegın bılmesı lazım,
bence erkegın doymusu makbul, doymak bılmeyenı degıl ama..

bır de kullanmayı ogrenınce denemek ısterler dıye bır söz var bunun ıcın mı denmiş bılemıyorum ama katılıyorum. deneyım sart.

Kesinlikle doymuş olmalı. Aksi durumda mutlaka başkalarına yöneleCektir. O yüzden biraz deneyimli olmasında fayda var. yerimseniben

acıkcası yapcak olan ister gecmısı kızlarla dolup tassın , istrerse eli kız eline degmemıs olsun..içinde varsa yapar.. buna engel olamazsın.
sen cevrendekılerın anlattıklarına pek takılma.. onlarınki ancak karpuz kapuguna su kaçırmaktır..
bu zamanların tadını çıkarmaya bakın derim a.s.

Eşiniz tecrübeli olsaydı da şunu mu düşünseydiniz yani...

Keşke eşim hiç başkalarıyla beraber olmamış olsaydı. Başka kadınlarla bir şeyler yaşamış olmasını düşününce benim midem bulanıyo, üzülüyürom. Benim gibi, eşim de keşke sadece benimle olmuş olsaydı..

Ve ayrıca hiç bir hastalığı yoktur hpv vb. gibi bir sürü şey var.. Ter temiz bir geçmişi olan bir insanla evleneceksiniz bence sevinin...hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan

ben eşimin ilkiyim, öyle gözü falan da dışarda değil doymamış diye
fancy'nin dediği başkalarıyla birlikte oldu diye midem bulanıcağına ik ve tek olduğumu bilmek güzel bence

kesinlikle meleğime katılıyorum.ben de aynı şekilde.eşimin ilki,teki,özeli olduğumu bilmek çok güzel.

mafoldumben
eşime göre eşimin ilkiyim ama email hesabı öyle söylemiyor.
mafoldumben
bence ilk olmak iyidir.

insanın gözünün dışarıya kayması tecrübeli olup olmamakla alakalı bir şey değil bence bi karakter meselesi... ama kişisel tercihim deneyimli erkekten yana olurdu

erkek evlenmeden önce yasamak ıstedıgı herseyı yasamıs olmalıdır bence.

ben erkeğin doymuş olmasına karşıyım.asıl can çıkar huy çıkmaz diye bir söz vardır arkadaşlar erkek tecrubeli olursa sizi yatakta mutlu edebilir belki ama gözü daha çok dışarı kayar diye düşünüyorum.herşeyi ilkleri birlikte yasamak güzel kendi fikrim.o acemiliği üstünden atmak birlikte atmak çok güzel.ilk kez o bana ait bende ona aitim demenin doyumu başka o herşeye bedel ne yazık ki yaşamayan bunu anlamaz.canım takma kafana her insan aynı değil onu söyleyenler halt etmiş eminim onların eşleri yada sevgilileri zamanında tabiri caizse doymuş oldugu için buna kulp takıyorlar.için rahat olsun muutlulukar :)

Canım sen söylenenlere bakma önemli olan sizin mutluluğunuz sewginiz saygınız
önemli olan birbirinizden başkasını görmemeniz olay bu bence sizde bitiyo herşey
mutluluklaropuyorumnanaktan

valla kizlar bu tecrubeleri neden insanlar birlikte kazanmak istemezler ben anlamadim?
birak ilk gecemde adam beni ucurmasin.. varsin beceremesin.. o bizim en ozelimiz degilmi yani? o herif benm degil mi o saatten sonra gunler cuvala mi girdi inceleye inceleye okuya ogrene yapariz yapacagmizi yahu.
tecrubeli olanlar halt etmis bana kalirsa.

ya olurmu öyle saçmalık canım benm.sen gereksiz yere kaygılanıyorsun.hayatında biti yokken yani senden önce bile böyle bi gereksinim duymamış yani boş zamanlarından.evlendiğinzde sen onun herşeyi olacaksın.neden gözü dışarda olsun kişilik meselesi ve anlattığın kadarıyla güven derim:)

Hadi hayırlı uğurlu olsun birini daha evlendiriyoruzz =))
Takıcak başka meselemi kalmadı =) Ceyizi tamamla sen hadi hadii ceyiz topinee =)

bende eşimin ilkiyim..ama gözü hiç dışarda değil..rabbim şaşırmasın inşallah..:Saruboceq:
ilk olmak güzel..

erkek evlenmeden önce yasamak ıstedıgı herseyı yasamıs olmalıdır bence.

bence erkek yaşayacağını ne kadar yaşamış olursa olsun eğer eşinden beklediklerini alamıyorsa ve eşi onu dışarı yöneltiyorsa geçmişte birçok deneyimi olması hiçbi işe yaramaz gözü yine dışarda olur.buda benm fikrim tabiki:)

Ne bileyim ben anlmıyorum bu insanları yaa çok yaşamış görmüş dersin ooo cok cekersin o zaman derler can cıkar huy cıkmaz hesabı kendi halinde biri dersin onada gelmiyorlar vallla iyisini bulan bizede yollasın napalım artık :umursamaz: cvplar için tesekkurler kızlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…